Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιδού οι λόγοι γιατί το νεοταξικό σύστημα θέλει ψήφο από τα 17...


Έχετε αναρωτηθεί γιατί θέλουν ψήφο από τα 17; Μάλλον γιατί η νεολαία μεγαλώνει εδώ και χρόνια με την «Παιδεία» της Νέας Τάξης κι είναι έτοιμη να εισαχθεί στα κομματικά μαντριά, ειδικά τώρα που η πείνα θερίζει κι είναι όλοι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για μία 5μηνη σύμβαση στο Δημόσιο. 

Οι μεγάλες ηλικίες φαίνεται ότι άρχισαν να διαπιστώνουν την απάτη και την ανακύκλωση των απατεώνων στη Βουλή, κι έτσι πρέπει να κατέβει ο μέσος όρος της ηλικίας των ψηφοφόρων, ώστε η άγνοια να αποτελέσει το πλεονέκτημα του συστήματος απέναντι στη μάζα, όσων κατάλαβαν το παιχνίδι. 
Οι μεγάλες ηλικίες, λόγω της υποχρεωτικής εθνικοφροσύνης που τους επιβλήθηκε από τα ξένα αφεντικά, για να αντισταθούν στη Ρωσική-Σοβιετική επιρροή ...αποτελούν πλέον εμπόδιο στα παγκοσμιοποιητικά-διεθνιστικά σχέδια των τοκογλύφων. Δεν μπορούν να αποδεχτούν σύμφωνα συμβίωσης, διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, κατάργηση μετρητών, ξεπούλημα Δημόσιας Περιουσίας που πληρώθηκε με αίμα, την αποποινικοποιήση των ναρκωτικών κλπ. Επομένως, όσο μικρότερη η επιρροή της ψήφου των μεγάλων, τόσο πιο γρήγορα θα υλοποιηθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης.
Επιπλέον... οι ανώριμοι νεαροί με την ψήφο τους ...πρακτικά γίνονται συνεργοί, συνένοχοι του οικονομικού εγκλήματος που διαπράττεται εις βάρος των επόμενων γενεών. Το σύστημα θα μας τρίβει στα μούτρα τις ψήφους της νεολαίας, που θα το εξουσιοδοτούν να ξεπουλάει τα πάντα... αφού οι νέες γενιές δεν θα κατανοούν πλέον την έννοια «Δημόσια Εταιρία». 
Οι σημερινοί 17άρηδες ...δεν πρόλαβαν ούτε τον ΟΤΕ, ούτε τη ΔΕΗ ως αμιγώς κρατικές εταιρίες... κι έχει σημασία με την ψήφο τους να ακυρώνουν όσους ακόμα θεωρούν έγκλημα την ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. 
Η νεολαία... θα αποδεχτεί πολύ πιο εύκολα την κατάργηση των μετρητών γιατί δεν είναι σε θέση να καταλάβει τη σκλαβιά στην οποία μας οδηγούν. Ήδη 10χρονα παιδιά μετατρέπουν τα χρήματά τους σε κάρτες PAYSAFE, με τις οποίες αγοράζουν μέσω Internet «σπαθιά» και «πολυβόλα» ...και πλουτίζουν ξένες εταιρίες διαδικτυακών παιχνιδιών, με αφορολόγητα κι ανεξέλεγκτα έσοδα, απ' όλον τον κόσμο. 
Η νεολαία... θα αναλάβει και την προστασία του Σιωνισμού, αφού μεγαλώνει εδώ και χρόνια υπό τον φόβο της νεκρανάστασης του Χίτλερ ...χωρίς βέβαια να έχει ακούσει ποτέ τη λέξη Rothschild ...καθώς και τους νεκρούς και τη δυστυχία που συνοδεύουν αυτό το όνομα εδώ και αιώνες.

antizitro.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.