Translate

«Μετασχηματίζεται» ως χώρα η Τουρκία – Κίνδυνος για την Ελλάδα: ισλαμιστές κυνηγούσαν πολίτες στην Κων/πολη: «Θα σας σκοτώσουμε μπάσταρδοι» vid

Demonstrators throw stones at the Israeli Embassy in Ankara, as they protest against Israel's military action in Gaza, July 18, 2014. Israeli leaders on Thursday played down prospects of a permanent Gaza ceasefire and fighting returned to a familiar pattern of Palestinian rocket salvoes and Israeli bombing after a five-hour humanitarian truce. REUTERS/Umit Bektas (TURKEY - Tags: POLITICS CIVIL UNREST)
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ

Ξεφεύγει η Τουρκία ως χώρα και χάρη στον ισλαμιστή Ρ..ΤΕρντογάν αλλάζει προς το χειρότερο. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά μεταξύ του ISIS και της Τουρκίας.
Αυτή τη φορά ομάδα 20 εξαγριωμένων ισλαμιστών επιτέθηκε σε πολίτες που είχαν μαζευτεί, κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού, σε ένα δισκοπωλείο της Κωνσταντινούπολης και έπιναν ένα ποτό ακούγοντας το τελευταίο άλμπουμ του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Radiohead.
To περιστατικό πρέπει να κινητοποιήσει άμεσα την ελληνική πλευρά γιατί δείχνει την μετατροπή της Τουρκίας σε μια φανατική σουνιτική χώρα στα πρότυπα της Σ.Αραβίας γεγονός που θα έχει επιπτώσεις στην κοινωνία και στην εξωτερική πολιτική της.
Tι θα συμβεί αν η Τουρκία αποφασίσει να «πυροδοτήσει» τους φανατικούς ισλαμιστές που έχει στείλει εδώ ως «λαθροπρόσφυγες»;
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι ισλαμιστές προπηλάκισαν τους θαμώνες φωνάζοντας
«Τι κάνετε εσείς εδώ μέσα στο ραμαζάνι, φύγετε!» και εισέβαλαν στο δισκοπωλείο Velvet IndieGround που βρίσκεται στη συνοικία Tophane.
Οι εξαγριωμένοι ισλαμιστές κατέστρεψαν τα μηχανήματα και έβγαλαν έξω δια της βίας τους θαμώνες, βρίζοντάς τους και χτυπώντας του, γεγονός το οποίο διαδόθηκε μέσω των social media.
Επιπρόσθετα, τους απειλούσαν χρησιμοποιώντας τη φράση «Θα σας σκοτώσουμε μπάσταρδοι».
Ενας Τούρκος χρήστης του Reddit με την ονομασία identikitistheshit έγραψε λίγα λεπτά μετά το συμβάν:
«Είμαι ένα από τα άτομα που βρισκόταν στο κατάστημα. Ηταν αποφασισμένοι να μας σκοτώσουν. Μας χτυπούσαν πάνω από 20 άτομα που κρατούσαν καλώδια στα χέρια, μας έσπαζαν μπουκάλια μπύρας στο κεφάλι. Δεν ξέρω πώς κατορθώσαμε να βγούμε έξω. Θα γράψω περισσότερα σε λίγο παιδιά. Απλά εύχομαι να μην έχει πεθάνει κανείς».
Ας σημειωθεί ότι σε πολλά δισκοπωλεία της Κωνσταντινούπολης υπήρχαν ομάδες πολιτών που άκουγαν τον νέο δίσκο των Radiohead.
Το βρετανικό γκρουπ καταδίκασε την επίθεση σε δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στο ίντερνετ. «Η σκέψη μας πάει σε εκείνους που δέχτηκαν επίθεση χθες το βράδυ στο Velvet IndieGround της Κωνσταντινούπολης.
Ελπίζουμε ότι κάποια μέρα θα αφήσουμε πίσω μας αυτές τις πράξεις βίας που δείχνουν έλλεψη ανοχής. Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε στους φαν μας της Κωνσταντινούπολης είναι η αγάπη μας και η στήριξή μας».
Το περιοδικό Fact Magazine έγραψε ότι ένας από τους πολίτες τραυματίστηκε αλλά κανείς άλλος δεν έπαθε κάτι σοβαρό.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com