Translate

Άκρως απόρρητο υπερηχητικό όπλo των Ρώσων εναντίον της Α/Α Ασπίδας του ΝΑΤΟ! vid

Τα ρωσικά Yu-74 είναι τα νέα υπερηχητικά όπλα των Ρώσων, με στόχο να καταστρέψουν τα νατοϊκά αντι-πυραυλικά συστήματα στην Ανατολική Ευρώπη.

Όπως γράφει το ρωσικό site Ostkraft σε έναν αγώνα «στήθος με στήθος» η Ρωσία αναπτύσσει υπερηχητικά ανεμόπτερα, σαν μεγάλες σαΐτες, τα οποία θα έχουν ταχύτητα έως 10 Mach, δηλαδή 12.500 χλμ την ώρα.
Τα Yu-74 θα μπορούν να χτυπήσουν άμεσα οποιοδήποτε στόχο χωρίς να είναι δυνατό να ανιχνευτεί και πληγεί από τα αμυντικά συστήματα του εχθρού.
Πέρσι η Ρωσία ανακοίνωσε τις έναρξη δοκιμών στα Yu-71, ως μέρος ενός μυστικού προγράμματος αντιβαλιστικής προστασίας με την ονομασία «Project 4202, σημειώνει το Ostkraft.
Σύμφωνα με το  site αναλύσεων Ostkraft.ru η Ρωσία φέτος δοκίμασε με επιτυχία το Yu-74 το οποίο εκτοξεύτηκε από την βάση πυραύλων του Dombarovsky στο Orenburg και χτύπησε στόχο στην Kamchatka στην Ανατολική Ρωσία, 6,168 χλμ μακριά.
Το Yu-74 μπορεί να μεταφέρει έως πυρηνική κεφαλή και συσκευή ηλεκτρονικού πολέμου.
Και οι νέοι αντιβαλλιστικοί πύραυλοι θα έχουν στοιχεία παρόμοια με αυτά των Yu-74.
Οι Ρώσοι έχουν σκοπό να αναπτύξουν τα πυραυλικά τους συστήματά ώστε, όπως υποστηρίζουν να αποτρέψουν στο μέλλον κάθε νέα επιχείρηση Barbarossa (1941) εναντίον τους.
Το Washington Free Beacon έκανε αναφορά για επιτυχή δοκιμή του Yu-74 στις 22 Απριλίου.
Σύμφωνα με τον Mark Schneider πρώην στρατιωτικό αναλυτής στο αμερικανικό Πεντάγωνο, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ένδειξη ανάπτυξης μεγάλης κλίμακας απειλής κατά των ΗΠΑ.
Οι Ρώσοι αναπτύσσουν 5ης γενιάς πυραύλους και στα πλοία τους.
Τα Yu-74 θα εκτοξεύονται από τα ρωσικά συστήματα αντιβαλλιστικής προστασίας RS-28 Sarmat, ενώ δεν έχουν δοθεί άλλες πληροφορίες αναφορικά με τα Yu-74 και τα συστήματα που θα περιλαμβάνουν.
veteranos
επιμέλεια 7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com