Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πόσα μουσουλμανάκια θα ενταχθούν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα; NEA ''EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ'' ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Πόσα “προσφυγόπουλα” θα ενταχθούν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα;
Τελειώνουν τις επόμενες ημέρες τα σχολεία, αλλά τον Σεπτέμβριο θ’ ανοίξουν υπό νέες συνθήκες και με πολλούς… νέους μαθητές, που δεν ξέρουν γρι ελληνικά!
Πόσα είναι τα «προσφυγόπουλα» που θα ενταχθούν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα; Όπως προέκυψε από τα στοιχεία που δόθηκαν στο 4ο Διεθνές Συνέδριο «Σταυροδρόμι γλωσσών & Πολιτισμών», που διοργάνωσε το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Π.Α.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αυτή τη στιγμή είναι περίπου 22.000!
Κι έχει ο Θεός (ή μάλλον ο… Αλλάχ) μέχρι τον Σεπτέμβριο!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ''ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ''
ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΣ ΤΑ ''ΒΛΗΜΑΤΑ''
Πάντως, ένα είναι σίγουρο, λαμβάνοντας υπόψιν τις τρομερές δυσκολίες ένταξης χιλιάδων νέων, διαφόρων ηλικιών στο εκπαιδευτικό σύστημα μιας χώρας, της οποίας δεν γνωρίζουν τη γλώσσα: ότι ήτανε που ήτανε στραβό το «κλήμα» της εκπαίδευσης,  μ’ αυτούς τους 22.000 θα το «φάει κι ο γάιδαρος»!
(ΥΓ): Και για να μην… χαίρονται οι γονείς μαθητών σε όσες περιοχές δεν υπάρχει ακόμα "hot spot", νομίζοντας πως θα γλιτώσουν, τους θυμίζουμε πολύ πρόσφατη δήλωση-δέσμευση του υπουργού Λαθρομετανάστευσης Μουζάλα, ότι «οι πρόσφυγες θα κατανεμηθούν αναλογικά σ’ ολόκληρη τη χώρα». Άρα και τα παιδιά τους, στα σχολεία όλης της χώρας!
                                                                                                                                             πληροφορίες από    ethnikismos.net

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.