Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ρωσία θέλει «στα τέσσερα» τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Έτριψε στην μούρη του» την επιστολή προς τον Βλαδίμηρο Πούτιν

O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ν.Πεσκόφ, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του γιατί η επιστολή του Τούρκου Προέδρου, Ρ.Τ.Ερντογάν, που στάλθηκε στον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν, για την Ημέρα της Ρωσίας δεν περιελάμβανε «σημαντικά ζητήματα».
«Αυτό ήταν μια επιστολή τυπική όπως τηn ορίζει το πρωτόκολλο.  Παραδοσιακά μια τέτοια ανταλλαγή μηνυμάτων γίνεται σε περιπτώσεις εθνικών εορτών, Αυτό ορίζει το πρωτόκολλο και οι συνήθεις πρακτικές στις διεθνείς σχέσεις. Δυστυχώς δεν περιελάμβανε ουσιαστικές κινήσεις» είπε ο Ν.Πεσκόφ.
«Μετά την επιδείνωση των σχέσεων Τουρκίας και Ρωσίας, η Άγκυρα μερικές φορές συνεχίζει να στέλνει τέτοια τυπικά μηνύματα, «αυτό εξαρτάται από την περίπτωση» είπε ο Ν.Πεσκόφ. Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη επιστολή μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία» πρόσθεσε.
«Οι συνθήκες εξομάλυνσης των τουρκορωσικών σχέσεων είναι πολύ ξεκάθαρες και δεδομένες.
«Ο πρόεδρος Β.Πούτιν το έκανε ξεκάθαρο μετά το περιστατικό ότι οποιαδήποτε πράξη εξομάλυνσης των σχέσεων μας με την Τουρκία είναι αδύνατη χωρίς η Άγκυρα να λάβει την απαραίτητη πράξη. Και φυσικά αυτό περιλαμβάνει την συγγνώμη και τις αποζημιώσεις».
«O πρόεδρος της Ρωσίας το έχει δηλώσει κατηγορηματικά, ήταν λακωνικός και ξεκάθαρος».
Η Ρωσία είναι ξεκάθαρη: Η Τουρκία ή θα υποταχτεί γεωπολιτικά στην Μόσχα ή θα την κτυπήσει με την πρώτη ευκαιρία….
Ο Β.Πούτιν θέλει τον απόλυτο εξευτελισμό του Ρ.Τ.Ερντογάν αλλά δεν νομίζουμε ο «Σουλτάνος» να ζητήσει «συγγνώμη».
Έχει προσπαθήσει να το αποφύγει λέγοντας πως δεν θα είχε γίνει κατάρριψη αν γνωρίζαμε ότι ήταν ρωσικό το βομβαρδιστικό…
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ!
«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, Εκ μέρους του τουρκικού λαού στο πρόσωπό σας, συγχαίρω όλους τους Ρώσους για την Ημέρα της Ρωσίας, και εκφράζω την ευχή ότι στο επόμενο διάστημα, οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας να ανέλθουν στο επιθυμητό επίπεδο», ανέφερε το κείμενο της συγχαρητήριας επιστολής που περιήλθε στη διάθεση του ρωσικού πρακτορείου .
Με τη σειρά του, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ απέστειλε επιστολή του προς τον επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Μεντβέντεφ εκφράζοντας την ελπίδα ότι «στο εγγύς μέλλον η συνεργασία και οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών θα ανέλθουν σε ένα επίπεδο που είναι απαραίτητο για τα κοινά συμφέροντα των λαών μας».
Στο «κενό» οι τουρκικές προσπάθειες…
                                                                                                                                             πηγη
επιμέλεια 7spy

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.