Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρώσος αξιωματούχος στο ΝΑΤΟ: Η προσέγγιση αμερικανικών πλοίων και αεροσκαφών στα σύνορα μας θα έχει ανάλογη «απάντηση»

Το ΝΑΤΟ χρειάζεται την εικόνα της Ρωσίας ως μια μεγάλη αντίπαλο,  για να επιστρέψει στο κέντρο των παγκόσμιων υποθέσεων, τόνισε ο απεσταλμένος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ Αλεξάντρ Grushko.
Σύμφωνα με τον ίδιο και δηλώσεις του στην εφημερίδα  Rossiyskaya Gazeta, το  ΝΑΤΟ ελπίζει να το επιτύχει   αυτό », αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές για την διατήρηση της ασφάλειας στην περιοχή, εκτός από την στρατιωτική συμμαχία ΗΠΑ-Ευρώπης.
«Η συμμαχία αυτή είναι μια επανάληψη της  εποχής του Ψυχρού Πολέμου για τη διατήρηση της ασφάλειας στην Ευρώπη, και συνεχίζει να αποτελεί το σχέδιο και  της  νέας αρχιτεκτονικής  παρόλο ο  Ψυχρός Πόλεμος τελείωσε, και  κυριολεκτικά «μας προσκαλεί να επιστρέψουμε στο παρελθόν», είπε ο  Grushko, προσθέτοντας  σύμφωνα με το RT, ότι «οι πολιτικές προσπάθειες από μόνες τους  δεν θα είναι αρκετές για ολοκληρώσουν το σχέδιο αυτό , και για την αποφυγή  ή ενδεχόμενη απόρριψη του απαιτείται μια «αντιπαράθεση στρατιωτικού χαρακτήρα».
Οι πολιτικές του ΝΑΤΟ βασίζονται στην Ευρώπη, στην οποία  θα ηγεμονεύουν στρατιωτικά οι Αμερικανοί , ενώ  με διάφορους στρατηγικούς δεσμούς θα παραμένουν  η μόνη πηγή της ασφάλειας. Αλλά για να το  πράξουν χρειάζονται ένα μεγάλο εχθρό , τον οποίο η συμμαχία υποτίθεται ότι πρέπει να καταπολεμήσει , αλλά έχει και ένα άλλον στόχο, να εξαναγκάσει  τους Ευρωπαίους να σπαταλήσουν πολλά χρήματα από τους  προϋπολογισμούς  τους σε  δαπάνες ασφάλειας αγοράζοντας  αμερικανικά όπλα.
Σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο , η ποιότητα της ευρωπαϊκής ασφάλειας  δεν θα ορίζεται μόνο από τις σχέσεις Ρωσίας-ΝΑΤΟ, αλλά και από την δημιουργία μιας συλλογικής ασφάλειας απο κοινού με την Ευρώπη εναντίον της Ρωσίας .
Ο Grusko σημειώνει ότι η αμερικανική στρατιωτική διοίκηση στην Ευρώπη έχει θέσει ως αποστολή την προώθηση των αμερικανικών συμφερόντων από τη Γροιλανδία έως την Κασπία Θάλασσα και από τον Αρκτικό Ωκεανό έως την  Ανατολή.
«Το ερώτημα  μου είναι από πού ως πού οι  ΗΠΑ θεωρούν ότι τους ανήκει η  Κασπία Θάλασσα; Και πού μπορεί η Ρωσία να προωθήσει τα  δικά της εθνικά συμφέροντα; Όταν λένε ότι η Ρωσία ενισχύει  την στρατιωτική δύναμη της, εμείς απαντάμε ότι  πρώτον, το κάνουμε αυτό στο δικό μας έδαφος. Και δεύτερον  όλες οι ενέργειές μας, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, δεν αποτελούν απόρρητο θέμα προς τους εταίρους μας», δηλώνει ο Γκρούσκο.
Ο απεσταλμένος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ διαβεβαίωσε επίσης ότι «όλες οι προσπάθειες για να τεστάρουν  οι Αμερικανοί τα σύνορα της Ρωσίας με αναγνωριστικές πτήσεις και  προσεγγίσεις  πολεμικών πλοίων με πυραύλους cruise σε ελάχιστες αποστάσεις από τις ρωσικές ναυτικές βάσεις, δεν θα μείνουν  αναπάντητες».
Υπενθυμίζουμε ότι αυτό που ανασύρεται από τα βάθη της ανθρώπινης ιστορίας έως σήμερα είναι ότι καμία, μα καμία απολύτως αυτοκρατορία, χώρα, δύναμη , βασίλειο ή οτιδήποτε άλλο, δεν μπόρεσε , δεν μπορεί και δεν πρόκειται και στο μέλλον να επικρατήσει αποκλειστικά,   στον πλανήτη γη.
                                                                                                                                              ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.