Translate

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ… «ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Αυτή την φορά οι Ρώσοι προερχόμενοι από την θάλασσα του Μαρμαρά εσκεμμένα προκάλεσαν τους Τούρκους μέσα στον Βόσπορο κατά την διάρκεια της διέλευσης ενός ρωσικού πλοίου έρευνας και διάσωσης, όταν με επιδεικτικό τρόπο κατέβασαν την τουρκική σημαία που υπήρχε στο κατάστρωμα.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, το ρωσικό πλοίο Ksahtan με κωδικό νούμερο KIL-158, προερχόμενο από την θάλασσα του Μαρμαρά με κατεύθυνση την Μαύρη θάλασσα, όταν διέρχονταν μπροστά από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη οι Ρώσοι κατέβασαν με επιδεικτικό τρόπο την τουρκική σημαία και συνέχισαν την πορεία τους, ενώ κάποιοι Ρώσοι από το πλήρωμα παρακολουθούσαν με παγερό προκλητικό βλέμμα τα τουρκικά πλοία της ακτοφυλακής που τους είχαν πλησιάσει.
03(34)
Φυσικά και οι Τούρκοι δεν τόλμησαν να επέμβουν παρά του ότι αυτό που έκαναν οι Ρώσοι αντίκειται από τους διεθνείς κανονισμούς διέλευσης.
01(61)
Προφανώς το ρωσικό πλήρωμα εξεδήλωσε την οργή του ακριβώς μπροστά από το αρχιτεκτονικό θαύμα της Ορθοδοξίας, την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, που οι Τούρκοι αυτές τις μέρες… μαγαρίζουν με το Κοράνι τους.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com