Translate

Κοκτέιλ, γυαλιά ηλίου, χοροί… και θαύματα Η ζωή του μητροπολίτη - μαϊμού που ανάγκασε την Εκκλησία της Κρήτης να εκδώσει ανακοίνωση

Κοκτέιλ, γυαλιά ηλίου, χοροί... και θαύματαΜε βαμμένο ξανθό μαλλί και μούσι, ο αυτοαποκαλούμενος μητροπολίτης της Νέας Μακρής και του Ηρακλείου Κρήτης εμφανίζεται να φορά γυαλιά και να πίνει κοκτέιλ στο ησυχαστήριό του στην Αττική, να διοργανώνει σκετς και παραστάσεις, να χορεύει και να τραγουδά σε φωτογραφίες που αναρτούσε στο Facebook!
Ο γνωστός και σαν Σεβασμιώτατος Ιλαρίωνας, πρόεδρος της «ελληνορωσικής μητροπολιτικής συνόδου», φροντίζει παράλληλα να κοινοποιεί ανακοινώσεις για «γκρουπ διαχείρισης πόνου», ενώ διατείνεται πως κάνει και θαύματα θεραπεύοντας την κακή ψυχολογία, τον πόνο, την κακή διάθεση!
Μάλιστα, όπως φαίνεται, είχε κατορθώσει να πείσει ουκ ολίγους πιστούς με «βαριά» πορτοφόλια, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες στο δελτίου του Alpha, ακριβά αυτοκίνητα πηγαίνουν στο χώρο του.
Η δραστηριότητά του ανάγκασε την Εκκλησία της Κρήτης να εκδώσει ανακοίνωση, διευκρινίζοντας πως δεν έχει καμιά σχέση με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com