Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε

Κάθε δημοψήφισμα που πραγματοποιείται για τον οποιοδήποτε λόγο, αφορά μόνο την γνώμη του λαού και δεν κατοχυρώνει νομικά κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
Αρχικά αυτό σημαίνει, ότι τεχνικά οι βουλευτές μπορούν να μπλοκάρουν την έξοδο από την  ΕΕ (ακόμα κι αν θεωρηθεί πολιτική αυτοκτονία) και να πάνε ενάντια στη θέληση του λαού, απ ότι εκφράστηκε στο δημοψήφισμα.

Μήπως δεν τα ζήσαμε κι εμείς εδω στην Ελλάδα με το δημοψήφισμα απάτη του Τσίπρα; Αλλά ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι η Βρετανία αποφασίζει να αποχωρήσει απο την Ε.Ε, γνωρίζετε πόσο καιρό θα πάρει για να αποχωρήσει;

Το ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά από μια ψηφοφορία για να φύγει θα είναι δύο χρόνια.

Εκείνη την εποχή η Βρετανία θα συνεχίσει να συμμορφώνεται με τις συνθήκες και τη νομοθεσία της ΕΕ, αλλά δεν θα συμμετέχει σε καμία διαδικασία λήψης αποφάσεων, όπως, να διαπραγματευθεί μια συμφωνία για την απόσυρση και τους όρους της σχέσης της με τα 27 έθνη του μπλοκ.

Στην πράξη, αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από δύο χρόνια, ανάλογα με το πώς θα πάνε οι διαπραγματεύσεις.Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν είναι νομικά δεσμευτικό - το Κοινοβούλιο δεν έχει ακόμη περάσει τους νόμους που θα βγάλει τη Βρετανία από τα 28 έθνη μπλοκ, αρχής γενομένης με την κατάργηση του European Communities Act. 1972  (νόμο του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου που προβλέπει την ενσωμάτωση του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αρχικά το κοινοτικό δίκαιο) στο εσωτερικό δίκαιο του Ηνωμένου Βασιλείου.)

Η συμφωνία αποχώρησης θα πρέπει επίσης να επικυρωθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Την Βουλή των Λόρδων και / ή των Κοινοτήτων οι οποίοι θα μπορούσαν να καταψηφίσουν την επικύρωση.

Η εκστρατεία για τη Βρετανία να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση παίρνει10 ποσοστιαίες μονάδες προβάδισμα.

Και λοιπόν; Θυμηθείτε τις δημοσκοπήσεις που έδειχναν Ανεξαρτησία της Σκωτίας και έπεσαν έξω - τότε ως εκ θαύματος την ημέρα του δημοψηφίσματος, κάτι συνέβη και οι Σκωτσέζοι ψήφισαν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τη Μεγάλη Βρετανία  με ψήφους 55-45. 

Πιστεύω να καταλάβατε όλοι την απάτη του δημοψηφίσματος, όπου όποιο αποτέλεσμα και να φέρει δεν θα έχει καμία σημασία στα σχέδια της Νέας Τάξης.

Παρόμοια περίπτωση δημοψηφίσματος - όμως για έξοδο από το Ευρώ ίσως συμβεί κάποια στιγμή και στην Ελλάδα. όπως έχουμε αναλύσει και επισημάνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από την Αθέατη γνώση κάτι τέτοιο δεν υφίσταται νομικά.

Ας μην ξεχνάμε και την επερχόμενη ολοκληρωτική ενσωμάτωση της Ευρώπης στην "Ενωση για τη Μεσόγειο" η οποία εδω και καιρό έχει χτίσει τα θεμέλια της και προχωράει πρός την ολοκλήρωση της.
                                                                                                                                                        ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι