Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρεμβολές του Θηρίου της Ρώμης υπέρ Φαναριωτών και έμμεση προπαγάνδα της Πανθρησκείας που ήδη ετοιμάζουν τα παγκόσμια ιερατεία!

Τα χθεσινά λεγόμενα του Αιρεσιάρχη ερπετού Πάπα Φραγκίσκου μπορεί να απεθύνονταν στους συμμετέχοντες στην πρωινή Θεία Λειτουργία την Πέμπτη στην Σάντα Μάρτα, αλλά ξεκάθαρα αποτελούν έμμεση αναφορά στους αντιδρώντες για την ''Πανορθόδοξη'' της Κρήτης αν κάποιος κάνει την ανάγνωση των νοημάτων πίσω από τις λέξεις…
Εν μέσω της δίνης των συνεχών δηλώσεων απουσιών από την ''Πανορθόδοξη'' Σύνοδο και ενώ το Φανάρι επιμένει στην πραγματοποίηση αυτής παρά τις διαρροές ένας “απρόσμενος” συμπαραστάτης εμφανίστηκε από το Βατικανό…
Σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους Φαναριώτες που κατηγορούν τους αντιδρώντες ότι απειλούν την ενότητα της Ορθοδοξίας με τις απουσίες τους, ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε μια έμμεση αλλά σαφή αναφορά και προειδοποίησε την Πέμπτη τους εντός της Εκκλησίας που λένε “είναι αυτό ή τίποτα” χαρακτηρίζοντάς τους αιρετικούς!

Στην ομιλία του ο Πάπας κατηγόρησε όσους πράττουν το αντίθετο από αυτό που κηρύττουν και τους κάλεσε να απελευθερωθούν από ένα άκαμπτο ιδεαλισμό που αποτρέπει τη συμφιλίωση μεταξύ τους. Ο νοών νοείτω…
Μάλιστα ο ποντίφικας της βαβυλωνίας μίλησε για πρώτη φορά για τη σημασία του “χριστιανικού ρεαλισμού”.

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΕΡΠΕΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!

“Ο Ιησούς, μας ζητά να προχωρήσουμε πέρα από τους νόμους και να αγαπάμε τον Θεό και τον πλησίον” είπε, τονίζοντας ακόμη ότι όποιος είναι θυμωμένος με τον αδελφό του, θα είναι υπεύθυνος στην κρίση.

“Η προσβολή του αδελφού μας είναι σαν να δίνουμε ένα χαστούκι στην ψυχή του” τόνισε.
Σημείωσε δε πως όταν ένας κληρικός κάνει το αντίθετο από αυτό που κηρύττει αυτό αποτελεί σκάνδαλο
Μίλησε ακόμη για την ακαμψία των γραμματέων και Φαρισαίων και προέτρεψε τους ακροατές του να θυμηθούν πώς αίτημα του Ιησού για τη γενναιοδωρία και πως η αγιότητα έρχεται από τη μετάβαση προς τα εμπρός και πάντα ψάχνει πέρα από τον εαυτό μας. Αυτό, εξήγησε, μας απαλλάσσει από την ακαμψία των νομοθετών και από έναν ιδεαλισμό που μας βλάπτει.
Ο Ιησούς γνωρίζει πολύ καλά τη φύση μας, είπε ο Πάπας, και μας ζητά να επιδιώξουμε τη συμφιλίωση όποτε έχουμε μαλώσει με κάποιον. Μας διδάσκει επίσης τον υγιή ρεαλισμό, λέγοντας ότι υπάρχουν τόσες πολλές φορές που “δεν μπορεί να είναι τέλεια όλα” αλλά “κάνετε ό, τι μπορείτε για να διευθετηθούν οι διαφωνίες σας.”
Σε αυτό το σημείο τόνισε πως όσοι λένε:”Ή αυτό ή τίποτα δεν είναι καθολικοί”. Η Εκκλησία μας λέει: “και αυτό και αυτό” Αυτό σύμφωνα με τον Πάπα είναι η αξία για τον υγιή ρεαλισμό του καθολικισμού. “Δεν είναι καθολικός όποιος λέει «ή αυτό ή τίποτα« Αυτός δεν είναι καθολικός, αυτός είναι αιρετικός”
Ο Πάπας Φραγκίσκος κατέληξε στην ομιλία του υπενθυμίζοντας πως ο Ιησούς μάς προέτρεψε να αποφύγουμε την υποκρισία και να κάνουμε ό, τι μπορούμε για την αποφυγή των διενέξεων μεταξύ μας….

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.