Translate

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «αποθεώνει» Τραμπ: Είναι σοφός πολιτικός

Έναν όχι και τόσο απρόσμενο σύμμαχο, δεδομένου του διαμετρήματος των δύο πολιτικών, βρήκε ο Ντόναλντ Τραμπ στο πρόσωπο του ηγέτη της Β. Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος
παρενέβη υπέρ της υποψηφιότητάς του για το προεδρικό χρίσμα στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές.
Με κεντρικό άρθρο στην κομματική εφημερίδα της Βόρειας Κορέας, ο αμερικανός μεγιστάνας χαρακτηρίζεται «σοφός πολιτικός» και «υποψήφιος με όραμα», ενώ αντίθετα η υποψήφια των δημοκρατικών κρίνεται «βαρετή» για τα γούστα του μονάρχη της Β. Κορέας.
Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, ο Τραμπ είναι η καλύτερη επιλογή για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, σε αντίθεση με την Χίλαρι Κλίντον που περιγράφεται ως «χοντροκέφαλη», από τη στιγμή που έχει στηρίξει τις κυρώσεις προς τη Βόρεια Κορέα.
Είχαν προηγηθεί, στις 18 Μαϊου δηλώσεις του επίδοξου προέδρου των ΗΠΑ, με τις οποίες πρότεινε απευθείας συνομιλίες με τον Κιμ Γιονγκ Ουν σε μια προσπάθεια, όπως είχε πει, να τον πείσει να σταματήσει το πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ.
Στο άρθρο του ο Βορειοκορεάτης δέχεται με χαρά την πρόσκληση με τη διεθνή κοινότητα να αναμένει με ανυπομονησία τη συνάντηση… γιγάντων.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com