Translate

ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ATHENS PRIDE ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


Το νεοταξικό συνδικάτο της ανώτατης διοίκησης ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων (Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) στηρίζει τις λούγκρες και την βρωμερή διοργάνωση του Gay Pride.

Τα καθοδηγούμενα τσιράκια των συνδικάτων, όποτε χρειάζεται χρησιμοποιούνται από το σύστημα ως μέσο εκτόνωσης κοινωνικών εντάσεων.

Αυτή τη φορά, έλαβαν εντολή από τα αφεντικά τους να στηρίξουν την διαδήλωση του Athens Pride στην πλατεία Κλαυθμώνος τις 11 Ιουνίου, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση τους παρομοιάζουν τους <<αγώνες>> των ανώμαλων ισάξιους με τους <<αγώνες>> της εργατικής τάξης.

Στηρίζουν την διοργάνωση του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας (Pride) στην Αθήνα και άλλες πόλεις και καλούνε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν ενεργά.

Α.Δ.Ε.ΔΥ. : Ενάντια στον σεξισμό, την ομοφοβία, την τρανσφοβία προτάσσουμε την ενότητα της εργατικής τάξης, διεκδικούμε ίσα δικαιώματα για όλες και όλους.  Τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ συνδέονται με τους αγώνες της εργατικής τάξης.

Αυτό προφανώς συμβαίνει επειδή οι αγώνες της εργατικής τάξης με τους αγώνες των ψυχασθενών κίναιδων  ...  είναι γενικώς του Κ@λου.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com