Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μηχανοδηγός στους φούρνους της καιόμενης σάρκας των Ελλήνων πολιτών ... Συγχαρητήρια Alexis, τι ωραία μυρωδιά

Και τώρα θα ασχοληθούν με τα Εργασιακά…
ΕΝΑ οικονομικό επιτελείο ζάπλουτων πολιτικών, υπό τις οδηγίες του Αλέξη Τσίπρα, έφτασε η ώρα να ασχοληθεί με τα Εργασιακά!
Παρότι στην πραγματικότητα πρόκειται για αιματοβαμμένο θρίλερεπειδή οι πρωταγωνιστές του είναι τόσο γραφικοί και ανερμάτιστοι, καταντά βουκολική κωμωδία.
Αυτό λοιπόν το περίφημο κυβερνητικό team (μπουλούκι) ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την υπερπαραγωγή της απόλυτης φτωχοποίησης-εξαθλίωσης.
Πρέπει να αφεθούν απερίσπαστοι στην καταστροφή της χώρας.
Κακώς κάποια ΜΜΕ τους ασκούν σκληρή κριτική και τους γλεντάνε. Είναι λάθος προσέγγιση. Το σωστό είναι να εμψυχώνουμε διαρκώς τους εν λόγω σατυροβαρκάρηδες-κυβερνώντες ώστε να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.
Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από θετική παρότρυνση και φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Οτι τούς κάνουν ο Γιουνκέρ, ο Σόιμπλε, ο Ντάισεμπλουμ, ο Βάλς, η Μέρκελ.
Ολοι αυτοί βλέπουν στο πρόσωπο του Τσίπρα τον πρωθυπουργό που ματώνει τον λαό του που τον οδηγεί στο Αουσβιτς, -αυξάνοντας σιγά την ένταση της θερμοκρασίας του φούρνου- στον οποίο βρίσκονται εκατομμύρια Ελληνες φορολογούμενοι που σιγοβράζουν σαν βάτραχοι.
Οι Ευρωπαίοι θαυμαστές του Τσίπρα ελπίζουν χάρη στον μηχανοδηγό των φούρνων Τσίπρα (ο οποίος φουρνίζει τους Ελληνες), θα μπορέσουν οι ίδιοι να γλιτώσουν τους δικούς τους λαούς.
Οτι θα αποφύγει ο Βαλς να φουρνίσει τους Γάλλους στους φούρνους, ότι δεν θα γίνουν και οι ίδιοι μηχανοδηγοί των φούρνων όπως ο Τσίπρας.
Οτι θα αποφύγουν την μυρωδιά της καμμένης ανθρώπινης σάρκας.
Ακριβώς αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα: 11 εκατομμύρια Ελληνες βρίσκονται ήδη στους φούρνους του Φορολογικού Αουσβιτς και ο Τσίπρας αυξάνει την θερμοκρασία κάτω από τις επευφημίες του Σόιμπλε, του Ντάισεμπλουμ, του Βαλς, του Γιουνκέρ.
-Συγχαρητήρια Alexis, τι ωραία η μυρωδιά της καμμένης ελληνικής σάρκας…

kourdistoportocali

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.