Translate

Περιμένοντας το χάραγμα 666, τα ψηφιακά εμφυτεύματα γίνονται μεγάλη επιχείρηση, καθώς αυξάνονται οι βιο-χάκερς

Περιμένοντας το χάραγμα, τα ψηφιακά εμφυτεύματα γίνονται μεγάλη επιχείρηση, καθώς αυξάνονται οι βιο-χάκερς
To χάραγμα του Αντίχριστου θα δοθεί στους ανθρώπους αφού εμφανιστεί ο Αντίχριστος και κυβερνήσει το Παγκόσμιο Κράτος του.
Μέχρι τότε το χάραγμα θα είναι το τελευταίο, μετά από μια μακρά σειρά τατουάζ και
εμφυτευμάτων, τα οποία οι άνθρωποι θα έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν μέσα ή πάνω στο σώμα τους.
Ο Tim Shank, ο πρόεδρος ενός φουτουριστικού ομίλου, με το όνομα TwinCities +, στη Μινεάπολη των ΗΠΑ έχει ένα μικροτσίπ στο χέρι του, που μπορεί να επικοινωνεί ηλεκτρονικά με την εξώπορτα του σπιτιού του και του λέει να την ξεκλειδώσει. Το ίδιο και η σύζυγός του.
"Έχετε διάφορες πνευματικές λίστες ελέγχου, όταν μπαίνετε ή βγαίνετε από το σπίτι σας», λέει ο Shank. "Μια από αυτές είναι τα κλειδιά σας, συν όλα αυτά τα πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας. Μόλις αρχίσετε να εξαφανίζετε όλα αυτά τα πράγματα, θα αρχίσετε να βλέπετε, ότι όλος ο χώρος του μυαλού σας, πραγματικά καθαρίζει, με το να μην έχετε να ανησυχείτε για αυτά. "






Πειραματισμός με εμφυτεύματα Biochip:





Αυτό το βίντεο δείχνει την καταπληκτική πρόοδο που έχει σημειωθεί από την κοινότητα του βιο-χάκινγκ (biohacking) στη συγχώνευση του ανθρώπινου σώματος με τα ψηφιακά μικροτσίπ. Η εποχή του cyborg (ένωση ανθρώπου με μηχανή) έχει έρθει, χωρίς να φαίνεται το πόσο μακριά θα μπορούσε να φτάσει.
Στην πραγματικότητα, ο Shank έχει αρκετά τσιπάκια στο χέρι του, συμπεριλαμβανομένου ενός τσιπ επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στο Apple Pay και παρόμοια συστήματα, το οποίο αποθηκεύει μια εικονική επαγγελματική κάρτα με τα στοιχεία επικοινωνίας για την TwinCities +. "Για τα άτομα με Android τηλέφωνα, μπορώ να πατήσω απλά το τηλέφωνό τους με το χέρι μου, ακριβώς πάνω από το τσιπ, και θα στείλει αυτές τις πληροφορίες στο τηλέφωνό τους», λέει. Στο παρελθόν, έχει χρησιμοποιήσει επίσης, ένα τσιπ για να αποθηκεύσει ένα πορτοφόλι με bitcoin.
Ο Shank είναι ένας από τους πολλούς "Βιο-χάκερς" που εμφυτεύουν υλικό, από μικροτσίπ μέχρι και μαγνήτες, μέσα στο σώμα τους.
Μερικοί βιο-χάκερς κάνουν χρήση των εμφυτευμάτων τους πάνω σε σχέδια πειραματικής τέχνης. Άλλοι, που έχουν αναπηρίες ή ιατρικές παθήσεις, τα χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους, ενώ άλλοι πάλι, χρησιμοποιούν τα τσιπ για να επεκτείνουν τα όρια της ανθρώπινης αντίληψης.
Ο Shank, για παράδειγμα, έχει πειραματιστεί με ένα φορητό αισθητήρα απόστασης, που δονεί ένα μαγνήτη στο χέρι του. Είναι σαν ένα σύστημα ηχοεντοπισμού, που τον αφήνει να αισθανθεί πόσο μακριά είναι τα εμπόδια. Σκέφτεται επίσης, να εγκαταστήσει ένα τσιπ που θα παρακολουθεί τη θερμοκρασία του σώματός του.
Αλλά δεν είναι κάθε περίπτωση χρήσης τόσο φιλόδοξη. Για κάποιους, τα τσιπάκια είναι απλώς ένας βολικός τρόπος για την αποθήκευση δεδομένων και για να ξεκλειδώνουν πόρτες.
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μερικές φορές οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι από αυτή την πρακτική για την υγεία είναι ακόμη άγνωστοι. Αλλά πολλοί βιο-χάκερς ισχυρίζονται ότι, αν γίνει σωστά, τα εμφυτεύματα δεν μπορούν να είναι πιο επικίνδυνα από το τρύπημα των τατουάζ. Στην πραγματικότητα, οι επαγγελματίες του πίρσινγκ είναι συχνά εκείνοι που είναι επιφορτισμένοι με την εγκατάσταση αυτών των εμφυτευμάτων, δεδομένου ότι διαθέτουν την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό αποστείρωσης, που είναι απαραίτητοι για να εισχωρήσουν στο δέρμα των ανθρώπων με ασφάλεια.
Ο Graafstra, συγγραφέας του βιβλίου "Παιχνίδια RFID", λέει ότι είχε βάλει για πρώτη φορά ένα τσιπ RFID στο χέρι του το 2005, το οποίο του επέτρεπε να ξεκλειδώνει τις πόρτες χωρίς κλειδί. Όταν το κίνημα απογειώθηκε λίγα χρόνια αργότερα, και καθώς οι hackers άρχισαν να διερευνούν τι θα μπορούσαν να βάλουν μέσα στο σώμα τους, ίδρυσε την Dangerous Things (Επικίνδυνα Πράγματα) με στόχο την εξασφάλιση ασφάλειας αυτών των διαδικασιών.
«Αποφάσισα, ότι ίσως ήρθε η ώρα για να αναπτύξω ένα επιχειρηματικό μοντέλο γύρω από αυτό και να βεβαιώσω, ότι τα πράγματα, που οι άνθρωποι προσπαθούν να βάλουν στο σώμα τους, είναι ασφαλή, λέει. Η εταιρεία συνεργάζεται με ένα δίκτυο καταρτισμένων ατόμων στο χώρο του πίρσινγκ και προσφέρει ηλεκτρονικά εγχειρίδια και βίντεο για τους Piercers που θέλουν να προλάβουν τις εξελίξεις του κινήματος βιο-χάκινγκ (BIOHACKING).
Προς το παρόν, αυτά τα τσιπ είναι σε θέση να ελέγχουν τις ταυτότητες των χρηστών και το άνοιγμα των θυρών. Και σύμφωνα με τον Graafstra, ένα τσιπ επόμενης γενιάς θα φέρει αρκετή κρυπτογραφική δύναμη, ώστε δυνητικά να συνεργαστεί με ασφάλεια, με τερματικά πιστωτικών καρτών.
«Η τεχνολογία υπάρχει, μπορούμε σίγουρα να επικοινωνήσουμε με τερματικά πληρωμής, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει με τις τράπεζες και τις εταιρείες όπως η MasterCard για να συμβεί αυτό», λέει.
Το να πληρώνεις για αγαθά με ένα εμφυτεύσιμο τσιπ μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο για τους καταναλωτές και επικίνδυνο για τις τράπεζες, αλλά ο Graafstra πιστεύει ότι η πρακτική αυτή θα γίνει κοινός τόπος μία ημέρα. Επισημαίνει μια έρευνα που κυκλοφόρησε από τη Visa πέρυσι, που διαπίστωσε ότι το 25% των Αυστραλών "τουλάχιστον ελαφρά ενδιαφέρονται" να πληρώνουν τις αγορές τους μέσω ενός εμφυτευμένου τσιπ στο σώμα τους.
«Οι άνθρωποι το έχουν στο μυαλό τους», λέει. "Πρέπει απλά να έρθει η ώρα να αποδώσει καρπούς."
Άλλη εμφυτεύσιμη τεχνολογία εστιάζει περισσότερο στην καλαισθησία: Η εταιρεία βιο-χάκινγκ, Grindhouse Wetware, στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, προσφέρει φώτα LED, κάτω από το δέρμα, σε σχήμα αστεριού, που ονομάζεται Northstar. Ενώ το προϊόν ήταν εμπνευσμένο από τις λάμπες που έφερε μια συσκευή που ονομάζεται Circadia, την οποία ο ιδρυτής της Grindhouse, Tim Cannon είχε εμφυτεύσει στο σώμα του για να στέλνει τη θερμοκρασία του σώματός του σε ένα smartphone, το εμπορικά διαθέσιμο Northstar διαθέτει μόνο τα φώτα και έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με φυσική βιοφωταύγεια.
"Η συγκεκριμένη συσκευή είναι κυρίως αισθητική," λέει ο εκπρόσωπος της Grindhouse, Ryan O'Shea. «Μπορεί να οπισθοφωτίζει τατουάζ ή να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε είδος ερμηνευτικής χορού, όπου οι καλλιτέχνες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με διάφορους τρόπους."
Τα φώτα ενεργοποιούνται παρουσία ενός μαγνητικού πεδίου, κάτι που συχνά παρέχεται από μαγνήτες, που εμφυτεύονται στα δάκτυλα του ίδιου του χρήστη. Αυτό αναδυκνύει ένα άλλο, όλο και περισσότερο κοινό, κομμάτι βιο-υλικού: Τα μαγνητικά εμφυτεύματα δαχτύλων.

Χάκερς λένε, ότι αυτοί οι μικροί μαγνήτες επιτρέπουν στους χρήστες να αισθάνονται την παρουσία των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, για τη διάγνωση ηλεκτρικών προβλημάτων, όπως ελαττωματικές καλωδίωσεις, ακόμη και να τραβήξουν μικρά μεταλλικά αντικείμενα, όπως συνδετήρες και καπάκια προς το μέρος τους, κάτι παραπλήσιο με τον Magneto. Παρά τη δύναμη αυτών των εμφυτευμάτων, δεν είναι ευτυχώς, αρκετά ισχυρά, ώστε να ενεργοποιούν ανιχνευτές μετάλλων, να σβήνουν σκληρούς δίσκους, ή να παρεμβαίνουν στις μαγνητικές τομογραφίες.
«Οι περισσότεροι πελάτες του Northstar έχουν ήδη τους μαγνήτες», λέει ο Zack Watson, ένας piercer που εγκαθιστά εμφυτεύματα για την Grindhouse. "Οι μαγνήτες είναι σαν μπουσούλημα μωρού στην βαριά μοντέρνα κοινότητα. Δεν είναι τόσο ορατό, καθώς τροποποιεί το σώμα, ώστε να δεχθεί το μαγνητικό φάσμα και αυτό που προκύπτει, είναι ότι είστε σε θέση να ενεργοποιήσετε το εμφύτευμα. "
Σύμφωνα με τον O'Shea, ένα δεύτερης γενιάς Northstar θα περιλαμβάνει ένα πομπό Bluetooth και αισθητήρες αναγνώρισης κίνησης, που θα το αφήνουν να επικοινωνεί με ένα smartphone για τον έλεγχο στο Internet εφαρμογών τύπου τεχνολογίας της εταιρίας Things. Αυτό δεν είναι ο μόνος λόγος που πολλοί από τους πρώτους χρήστες με εμφυτεύματα μπορεί τελικά, να επιλέξουν να αναβαθμίσουν τα εμφυτεύματα τους. Ένας άλλος λόγος έχει να κάνει με την περιορισμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
"Η συσκευή θα πεθάνει, όπως πεθαίνει ένας βηματοδότης », λέει. "Όταν ένας βηματοδότης πεθαίνει, απομακρύνεται με μια διαδικασία και αντικαθίσταται πλήρως με μια νέα μονάδα. Αυτό είναι παρόμοιο με ό, τι θα συμβεί με το Northstar. "
Ευτυχώς για τους χρήστες, το Northstar μπορεί να εισαχθεί ή να αντικατασταθεί σε περίπου 15 λεπτά από ένα ειδικευμένο piercer, λέει O'Shea.
"Είναι μια απλή μικρή τομή, συνήθως στην πλευρά του χεριού», προσθέτει. "Το δέρμα διαχωρίζεται από το χέρι, η συσκευή μόλις που εισάγεται, και το δέρμα ράβεται."
Όταν τοποθετηθεί σωστά, τα εμφυτεύματα αφήνουν ελάχιστες ουλές, λέει ο Watson. Έχει μαγνήτες στο χέρι του, που τον κάνουν, να κάνει «μικρά κόλπα» και να έλκει βελόνες, ενώ εργάζεται. "Τα παιδιά μου είναι πεπεισμένα ότι έχω ένα μαγικό δάχτυλο," λέει. Εν τω μεταξύ, ένα τσιπ RFID στο χέρι του, τον αφήνει να ξεκλειδώνει το τηλέφωνό του και αυτόματα να φορτώνει το χαρτοφυλάκιό του από το Instagram για να το δείξει σε πιθανούς πελάτες.
"Το τηλέφωνό μου έχει έναν αναγνώστη για το εμφύτευμα, και είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τον εν λόγω αναγνώστη, για να σαρώσετε το χέρι μου», λέει ο Watson. "Είναι ένας cool τρόπος για να αναδείξετε την εργασία σας."
Η εποχή που οι άνθρωποι θα κληθούν να φέρουν πάνω τους σφραγίδα επίσημη, που θα τους αναγνωρίζει το δικαίωμα της ύπαρξης στο κοινωνικοπολιτικό σύστημα υποταγής του κράτους του Αντίχριστου, είναι πολύ κοντά και οι άνθρωποι θα είναι τόσο εκπαιδευμένοι και εξοικειωμένοι να δέχονται τσιπάκια και τατουάζ πάνω στο σώμα τους, ώστε να αποδεχθούν αυτή τη σφραγίδα, ως κάτι συνηθισμένο.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com