Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ted Nugent υπέρ Donald Trump

Απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον ThomasSOrwat Jr. του ‘Rock Music Star’ ο Αμερικάνος βετεράνος τηςhard rockTed Nugent.

Rock Music StarΝιώθω ότι ίσως είσαι ένας από τους πιο παρεξηγημένους ανθρώπους στην Αμερική, αλλά οι άνθρωποι ακούν αυτό που θέλουν να ακούσουν. Πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για σένα, όταν ο Τύπος και η αριστερά διαστρέφουν τα λόγια σου και προσπαθούν να σε παρουσιάσουν «κακό»; Ειδικά, όταν θέλουν να σε παρουσιάσουν «ρατσιστή». Σίγουρα τρέφεις μεγάλο σεβασμό για πολλούς σημαντικούς Αφρο-Αμερικάνους, που έχουν βοηθήσει να σχηματιστεί η ροκ μουσική.

Nugent: Σαφώς είμαι μαζί με έξυπνους, ειλικρινείς ανθρώπους και τρελαίνω ανέντιμους παλαβούς. Ας είναι. Σε αυτό το διχαστικό πολιτιστικό πόλεμο, θα μπορούσα να είμαι περήφανος για τη διάκριση αυτή. Δεν είμαι σε θέση να κάνω πίσω σε κρίσιμα ζητήματα και να παίξω ανεγκέφαλα πολιτικώς ορθά παιχνίδια, έτσι ώστε οι ανόητοι να μπορούν να συνεχίσουν την ενοχλητική άρνηση της ιστορίας και της παρούσης αλήθειας και των αποδείξεων. Αυτοί που με ενέπνευσαν στην μουσική αρχικά ήταν πρώτοι δάσκαλοι, όπως ο Bo (Didley), ο Chuck (Berry), ο Little Richard, ο Jerry Lee Lewis, ο James Brown, όλοι οι φλογεροί μαύροι καλλιτέχνες (όλοι οι παραπάνω είναι μαύροι εκτός τουJerry Leeπου ‘έβαλαν φωτιά’ με τις έντονες ζωντανές παραστάσεις τους και την καταπληκτική μουσική τους. Υπήρξα εκ του φυσικού μου γεννημένος κυνηγός που συνδυάζει την οργή αυτών των μαύρων ηρώων με το αρχέγονο κυνηγητικό τρόπο ζωής μου κάτι που αποτυπώνεται κατά τρόπο απόλυτο, προκλητικό και τραχύ σε κάθε τραγούδι, σε κάθε παίξιμο της κιθάρας μου, σε κάθε παράστασή μου μέχρι σήμερα. Οι λαπάδες και οι μισητές είναι τυφλοί σε αυτό και απλά μισούν μόνο για να μισούν. Κακοί, αξιολύπητοι αλήτες, όλοι τους.

Rock Music StarΠώς αισθάνεσαι για την πιθανότητα να είναι ο Donald Trump ο επόμενος πρόεδρος μας, και τι άλλο έχεις να προτείνεις που χρειάζεται να γίνει για να γίνει "η Αμερική Μεγάλη Ξανά";

Nugent: Πιστεύω ότι ο Donald Trump είναι ο ηγέτης που χρειάζεται τώρα απεγνωσμένα η Αμερική σε αυτόν τον παράξενο πολιτιστικό πόλεμο του καλού ενάντια στο κακό, αυτών που βγάζουν λεφτά από την δουλειά τους εναντίον αυτών που ρουφάνε το αίμα των άλλων, των νόμιμων κατά των παράνομων. Εάν αρκετοί Αμερικανοί αδυνατούν να λάβουν σοβαρά υπόψη την έκκληση να ψηφίσουν Trump το 2016, θα βυθιστούμε στην κατασκευασμένη αυτοκαταστροφική δίνη της ντροπιαστικής Αμερικής των Ομπάμα / Clinton / Sanders, συντρίβοντας και την τελευταία ελπίδα μέσα στην φωτιά. Θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να μην αφήσουμε να συμβεί αυτό στην Αμερική.

Ο γεννημένος το 1948, στο Michigan των ΗΠΑ, Nugent, (γνωστός για το περίφημο "Stranglehold" του 1975), που έχει βρεθεί στο στόχαστρο της αριστεράς για τις «συντηρητικές» του απόψεις, είναι υπέρμαχος της οπλοκατοχής και μέλος της National RifleAssociation (Εθνική Ένωση Όπλων). Πρόσφατα δέχτηκε σφοδρή επίθεση επειδή δήλωσε ότι πίσω από τις πιέσεις για τον έλεγχο των όπλων «στην πραγματικότητα είναι εξέχοντες Εβραίο-Αμερικάνοι». Ανέβασε, μάλιστα, μια φωτογραφία στο Facebook, με 12 πρόσωπα (εβραϊκής καταγωγής) που αντιτίθενται στην οπλοκατοχή μαζί με την ισραηλινή σημαία, κάτι που θεωρήθηκε «αντισημιτισμός».

                             

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.