Translate

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν δημιουργεί προσωπικό υπέρ-στρατό με «άδεια» να κάνει ότι θέλει τους ισλαμοπίθηκους!


Η ρωσική Βουλή, η Δούμα, έδωσε την άδεια στον Βλάντιμιρ Πούτιν να δημιουργήσει έναν υπέρ-στρατό, ο οποίος θα τελεί υπό τις προσωπικές του εντολές, με κύρια αποστολή να πολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος τόσο στο ρωσικό έδαφος όσο και στο εξωτερικό.
Η συγκεκριμένη στρατιωτική δύναμη θα έχει επιπλέον εξουσίες, όπως την άδεια να ανοίγει πυρ μέσα σε πλήθη και να συλλαμβάνει και να κρατά υπόπτους για ανακρίσεις πριν τους παραδώσει στην Αστυνομία.
Ειδικοί σχολιάζουν ότι αυτή η πανίσχυρη στρατιωτική δύναμη θα είναι στην ουσία μια «προέκταση» του ίδιου του Βλάντιμιρ Πούτιν.
Διοικητής αυτού του στρατού θα είναι ο Βίκτορ Ζολότωφ, ένας από τους σωματοφύλακες του Ρώσου Προέδρου.
Η έγκριση για τη συγκρότηση του υπέρ-στρατού ψηφίστηκε από 345 βουλευτές ενώ μόνο 14 ψήφισαν κατά.
Ο Βίκτορ Ζολότωφ θα αναφέρεται προσωπικά μόνο στον Ρώσο Πρόεδρο, ώστε ο στρατός αυτός να έχει την απόλυτη ευελιξία στον αντιτρομοκρατικό πόλεμο που καλείται να δώσει.
Ωστόσο, δεν λείπουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η σύσταση αυτού του υπέρ-στρατού μπορεί να αποσκοπεί στο να στραφεί και ενάντια στους πολιτικούς αντιπάλους του Βλάντιμιρ Πούτιν.
Η Εθνική Φρουρά, όπως θα αποκαλείται το εν λόγω σώμα, «δεν θα είναι απλώς μια ακόμα δύναμη επιβολής του νόμου, αλλά μια προέκταση του ίδιου του Πούτιν», λέει η Τατιάνα Στανοβάγια του Κέντρου Πολιτικών Τεχνολογιών της Μόσχας.
Η Έλα Πανεγιάκτς εκτιμά ότι «αυτός είναι ακόμα ένας στρατός με το δικαίωμα να πραγματοποιεί στρατιωτικές επιχειρήσεις στην επικράτεια της χώρας και ενάντια στους πολίτες της χώρας. Φαίνεται να μπορούν να συλλάβουν τον οποιοδήποτε και να τον κρατήσουν για όσο καιρό επιθυμούν, όπου θέλουν, μέχρι να τον παραδώσουν στην Αστυνομία ή στη Δικαιοσύνη».
Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι ο Πούτιν για κάτι προετοιμάζεται. Τώρα τι ακριβώς είναι αυτό, θα δείξουν τα γεγονότα.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com