Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτη πλύση εγκεφάλου στους μικρούς μαθητές στην Πολωνία: Εισάγουν μαθήματα υπέρ του σιωνιστικού ΝΑΤΟ στα σχολεία

sxoleioΑπίστευτο και όμως αληθινό: Στην Πολωνία εισάγονται στα σχολεία μαθήματα για το ΝΑΤΟ μαζί με την εθνική τους ιστορία καθώς η Βαρσοβία προετοιμάζεται για την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Ο Πολωνός Υπουργός Εξωτερικών πρότεινε την εισαγωγή μαθημάτων για το ΝΑΤΟ με σκοπό την προώθηση της Συμμαχίας και την εξήγηση του ρόλου του στην Πολωνία.
Η Πολωνία είναι ένα από τα έθνη που έχουν «βγει μπροστά» στην σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Με τον τρόπο αυτό θα δικαιολογηθεί η ανάπτυξη δυνάμεων στη χώρα καθώς η Ρωσία εκλαμβάνεται ως «απειλή».
Επίσης έχουν διανεμηθεί δωρεάν βιβλία σε κάθε σχολείο και βιβλιοθήκη στη χώρα τα οποία αποθεώνουν τον ρόλο του ΝΑΤΟ και την σημασία του για την Πολωνία.
«Είναι μια πολύ καλή ιδέα που ειδικοί από το Υπουργείο Εξωτερικών ή το ΝΑΤΟ θα έρθουν στα σχολεία» είπε η Aleksandra Kusmierz, καθηγήτρια στο Stalowa Wola και πρόσθεσε:
«κάθε μαθητής στο σχολείο μου θα έχει κάτι να πει».
«Αισθάνομαι ασφαλής που η Πολωνία είναι μέλος του ΝΑΤΟ επειδή η ΕΕ δεν έχει στρατό και δεν είναι ενοποιημένη στο στρατιωτικό πεδίο όπου το ΝΑΤΟ είναι» είπε στους FT ο 18χρονος Michal Korkosz.
Στις 16 Μαΐου ο Πολωνός Υπουργός Εξωτερικών, Witold Waszczykowski, ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία συνιστά μεγαλύτερη υπαρξιακή απειλή στην Ευρώπη από το ISIS.
Απίστευτη πλύση εγκεφάλου…
                                                                                                                                               πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.