Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρωστάμε 120 δις ευρώ καταναλωτικά και στεγαστικά και 3 δις ευρώ λογαριασμούς ΔΕΗ, γινόμαστε Βενεζουέλα!

Eπιτέλους το ελληνικό θρίλερ γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό, πιο βενεζουελάνικο.
Δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων κάνουν λόγο για παραίτηση Σόιμπλε, η Μέρκελ εκλιπαρεί γονατιστή τον Σουλτάνο Ερντογάν να τηρήσει την συμφωνία για τους ''πρόσφυγες'' και η σημερινή Βενεζουέλα του Μαδούρο δεν είναι παρά οι σκηνές-προσεχώς που θα ζήσεις.
Παιδιά πεθαίνουν στα νοσοκομεία λόγω έλλειψης φαρμάκων και φαγητού.
Καθημερινές διακοπές ρεύματος, δημόσιες υπηρεσίες εν λειτουργία δύο ημέρες την εβδομάδα, λεηλασίες καταστημάτων, διαδηλώσεις, λιντσαρίσματα… Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα αποτυπώνονται με τον χειρότερο τρόπο με τις φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να προκαλούν σοκ… Άνθρωποι ποδοπατούν ο ένας τον άλλο στα σούπερ μάρκετ για λίγα τρόφιμα ενώ η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι παραπάνω από τραγική.
Φυσικά ο Μαδούρο φροντίζει την υγεία των συμπολιτών του και χτυπάει αλύπητα τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό καταργώντας την παρασκευή coca cola λόγω έλλειψης ζάχαρης ενώ το burger έφτασε τα 170 δολάρια με τον πληθωρισμό να έχει σκαρφαλώσει στο 720%!
Στην Ελλάδα τώρα του διεφθαρμένου κράτους οι πολίτες χρωστάνε κοντά στα 3 δις ευρώ λογαριασμούς ρεύματος και 120 δις ευρώ στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια. Οσες δηλαδή είναι αυτή την στιγμή και οι αποταμιεύσεις των εγκεφαλικών Ελλήνων πολιτών στις ελληνικές τράπεζες. Και είναι τόσο προκλητικές και sexy ώστε να παραμείνουν ακούρευτες!
Ως εκ τούτου τα καλύτερα έρχονται…

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.