Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα ρωσικά βομβαρδιστικά που μετακινήθηκαν αιφνιδιαστικά στην Κριμαία προορίζονται αποκλειστικά για τον τουρκικό στόλο!

11912111111Συνέντευξη του Ρώσου αμυντικού  εμπειρογνώμονα Boris  Rozhin αποκαλύπτει τι ακριβώς ετοιμάζεται στην Μαύρη Θάλασσα από  την Ρωσία εναντίον της Τουρκίας η οποία έχει υπερβεί πλέον τα «εσκαμμένα».
Το ρωσικό γενικό επιτελείο άρον-άρον  έστειλε τα αεροσκάφη αυτά στην Χερσόνησο της Κριμαίας λόγω  των εξελίξεων που αναμένονται λόγω της επιθετικής πολιτικής του ΝΑΤΟ, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.
– Πώς κρίνεται την απροσδόκητη εμφάνιση των ρωσικών στρατιωτικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών  μακράς εμβέλειας στην Κριμαία;
– Εφ “όσον οι πληροφορίες ήταν  γενικής φύσεως, αλλά στην συνέχεια επιβεβαιώθηκαν, τότε είναι  γνωστό ότι τα αεροσκάφη αυτά θα χρησιμοποιηθούν.  Το  ειδικό πρόγραμμα  τους δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια λύση , αυτά τα αεροσκάφη θα  χρησιμοποιούν την παλιά υποδομή επί εποχής της  Σοβιετικής Ένωσης . Αλλά η υποδομή αυτή  Θα πρέπει να ανακαινιστεί σταδιακά και να εκσυγχρονιστεί ώστε  να διευκολύνεται το προσωπικό.
– Για ποιούς τύπους αεροσκαφών   χρησιμοποιείται το αεροδρόμιο ;
– Αυτό το αεροδρόμιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των στρατηγικών βομβαρδιστικών τύπου Tu-95 , όπως ακριβώς έκανε η ρωσική αεροπορία   κατά την διάρκεια του βομβαρδισμού διαφόρων  περιοχών στη Συρία. Αλλά, φυσικά, και για το πιο σύγχρονα και ευέλικτα βομβαρδιστικά.
– Ποιος είναι ο στόχος και για τον οποίο, ως εκ τούτου, η Ρωσία αποστέλλει έκτακτο στρατιωτικό εξοπλισμό ;
– Εκτός από το ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα, μόνο μία χώρα είναι ο κύριος εχθρός της Ρωσικής Ομοσπονδίας . Αυτή είναι η Τουρκία. Αυτός ο  εχθρός είναι σχετικός  με δεδομένη την περίπλοκη σχέση μεταξύ των δύο χωρών. Η Τουρκία έχει ένα ισχυρό στόλο στην  Μαύρη Θάλασσα. Η στοχοποίηση των τουρκικών σκαφών  επιφανείας είναι ένα «μήνυμα» προς τους Τούρκους.
– Η μόνιμη παρουσία  στην Κριμαία βομβαρδιστικών αεροσκαφών  δεν θα αυξήσει τον  ήδη ασυνήθιστα υψηλό βαθμό έντασης μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας;
– Οι σχέσεις με την Τουρκία τώρα.  όπως και να το θέσω , δεν είναι καθόλου καλές. Μόσχα και  Άγκυρα δεν έχουν καμία «επικοινωνία» και δεν διεξάγουν   συνομιλίες για την βελτίωση των σχέσεων τους , διότι ο Ερντογάν δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη του  ρωσικού  αεροσκάφους . Μέχρι να συμβεί αυτό,  δεν πρόκειται να υπάρξει  καμία βελτίωση στις σχέσεις. Επίσης η  Ρωσία έχει δείξει ξεκάθαρα ότι διαθέτει τα οπλικά συστήματα για την καταστροφή των πλοίων του τουρκικού στόλου, σε περίπτωση που κάτι συμβεί.
Η βάση που εδρεύουν τα ρωσικά βομβαρδιστικά στην Κριμαίας είναι στην περιοχή Chauda που χρησιμοποιείται  για την εκπαίδευση των πληρωμάτων της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας . Αυτό ανακοίνωσε ο Ρώσος ΑΓΕΑ Αντιπτέραρχος Viktor Bondarev.
Η Μαύρη Θάλασσα και μαζί και το Αιγαίο Πέλαγος εισέρχεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, με ότι συνεπάγεται αυτό για την Ελλάδα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
pentapostagma

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κολομβία των Βαλκανίων: Αρπάζουν ακόμα και τραπέζια για χρέη – Πρωτόγνωρες σκηνές – Με δάκρυα στα μάτια Έλληνες πολίτες

Μετάτις τράπεζες και το Δημόσιο στον χορό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μπαίνουν και οι δήμοι!  Η Ελλάδα μοιάζει με αριστερή μπανανία, όπου οι Αρχές

Ex illumanati slave speaks - Reptilian_(bloodline) ate humans INVISIBLE LYCANS TEAM!

Ex illumanati slave speaks - Reptilian_(bloodline) ate humans elisabeth II england Mind control

NWO - Το είπαν στην ελληνική τηλεόραση: Θα καταργηθεί η ιδιοκτησία αυτοκινήτων – Πως θα μετακινούμαστε

Το είπαν στην ελληνική τηλεόραση: Θα καταργηθεί η ιδιοκτησία αυτοκινήτων – Πως θα μετακινούμαστε Μετά τα σπίτια, τα οποία κατάσχουν μαζικά οι τράπεζες,

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑRT BELL vid

Τα στοιχεία τα οποία παραθέτει, επιβεβαιώνουν τα κείμενα  περί όντων αραιότερης πυκνώσεως ύλης και περί Κρονίων συνεργατών του Σιν Σιών Σεντάι Τζεντάι Τζουντ, σεληνιακού επικυρίαρχου... δείτε

Ισοπεδώνουν αρχές και αξίες: Δασκάλα στη Λέσβο αποφάσισε να ντύσει με φούστες τα αγόρια! -Η θολοκουλτούρα των διεστραμμένων διαλύει τον Ελληνισμό

Αυτό που φοβόμασταν και βλέπαμε σε δημοσιεύματα του εξωτερικού ήρθε πλέον και στην Ελλάδα. Η ύβρις απέναντι στη φύση και στα θεία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και με επίσημο τρόπο πλέον.

Ονομάζουν «παράδεισο» τo πρώτο πλωτό νησί-κράτος, μία νέα φυλακή των ανθρώπων vid

Η αρχή γίνεται στην Γαλλική Πολυνησία, με στόχο την δημιουργία μίας ανεξάρτητης πλωτής πόλης.
Με γνώμονα την…κλιματική αλλαγή και τις βιώσιμες

7spynews on facebook


ενεργό link