Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα ρωσικά βομβαρδιστικά που μετακινήθηκαν αιφνιδιαστικά στην Κριμαία προορίζονται αποκλειστικά για τον τουρκικό στόλο!

11912111111Συνέντευξη του Ρώσου αμυντικού  εμπειρογνώμονα Boris  Rozhin αποκαλύπτει τι ακριβώς ετοιμάζεται στην Μαύρη Θάλασσα από  την Ρωσία εναντίον της Τουρκίας η οποία έχει υπερβεί πλέον τα «εσκαμμένα».
Το ρωσικό γενικό επιτελείο άρον-άρον  έστειλε τα αεροσκάφη αυτά στην Χερσόνησο της Κριμαίας λόγω  των εξελίξεων που αναμένονται λόγω της επιθετικής πολιτικής του ΝΑΤΟ, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.
– Πώς κρίνεται την απροσδόκητη εμφάνιση των ρωσικών στρατιωτικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών  μακράς εμβέλειας στην Κριμαία;
– Εφ “όσον οι πληροφορίες ήταν  γενικής φύσεως, αλλά στην συνέχεια επιβεβαιώθηκαν, τότε είναι  γνωστό ότι τα αεροσκάφη αυτά θα χρησιμοποιηθούν.  Το  ειδικό πρόγραμμα  τους δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια λύση , αυτά τα αεροσκάφη θα  χρησιμοποιούν την παλιά υποδομή επί εποχής της  Σοβιετικής Ένωσης . Αλλά η υποδομή αυτή  Θα πρέπει να ανακαινιστεί σταδιακά και να εκσυγχρονιστεί ώστε  να διευκολύνεται το προσωπικό.
– Για ποιούς τύπους αεροσκαφών   χρησιμοποιείται το αεροδρόμιο ;
– Αυτό το αεροδρόμιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των στρατηγικών βομβαρδιστικών τύπου Tu-95 , όπως ακριβώς έκανε η ρωσική αεροπορία   κατά την διάρκεια του βομβαρδισμού διαφόρων  περιοχών στη Συρία. Αλλά, φυσικά, και για το πιο σύγχρονα και ευέλικτα βομβαρδιστικά.
– Ποιος είναι ο στόχος και για τον οποίο, ως εκ τούτου, η Ρωσία αποστέλλει έκτακτο στρατιωτικό εξοπλισμό ;
– Εκτός από το ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα, μόνο μία χώρα είναι ο κύριος εχθρός της Ρωσικής Ομοσπονδίας . Αυτή είναι η Τουρκία. Αυτός ο  εχθρός είναι σχετικός  με δεδομένη την περίπλοκη σχέση μεταξύ των δύο χωρών. Η Τουρκία έχει ένα ισχυρό στόλο στην  Μαύρη Θάλασσα. Η στοχοποίηση των τουρκικών σκαφών  επιφανείας είναι ένα «μήνυμα» προς τους Τούρκους.
– Η μόνιμη παρουσία  στην Κριμαία βομβαρδιστικών αεροσκαφών  δεν θα αυξήσει τον  ήδη ασυνήθιστα υψηλό βαθμό έντασης μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας;
– Οι σχέσεις με την Τουρκία τώρα.  όπως και να το θέσω , δεν είναι καθόλου καλές. Μόσχα και  Άγκυρα δεν έχουν καμία «επικοινωνία» και δεν διεξάγουν   συνομιλίες για την βελτίωση των σχέσεων τους , διότι ο Ερντογάν δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη του  ρωσικού  αεροσκάφους . Μέχρι να συμβεί αυτό,  δεν πρόκειται να υπάρξει  καμία βελτίωση στις σχέσεις. Επίσης η  Ρωσία έχει δείξει ξεκάθαρα ότι διαθέτει τα οπλικά συστήματα για την καταστροφή των πλοίων του τουρκικού στόλου, σε περίπτωση που κάτι συμβεί.
Η βάση που εδρεύουν τα ρωσικά βομβαρδιστικά στην Κριμαίας είναι στην περιοχή Chauda που χρησιμοποιείται  για την εκπαίδευση των πληρωμάτων της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας . Αυτό ανακοίνωσε ο Ρώσος ΑΓΕΑ Αντιπτέραρχος Viktor Bondarev.
Η Μαύρη Θάλασσα και μαζί και το Αιγαίο Πέλαγος εισέρχεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, με ότι συνεπάγεται αυτό για την Ελλάδα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
pentapostagma

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εξέλιξη σοκ για την Αγκυρα: Τελεσίγραφο ΗΠΑ σε Τουρκία: «Κάντε πίσω, δεν θα ανεχτούμε άλλες προκλήσεις στην Κύπρο»

Θέση παίρνει η αμερικανική διπλωματία, μετά τις πληροφορίες περί καθόδου  του τουρκικού πλωτού τρυπανιού σε λίγες ημέρες στην Κύπρο.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στο παρά 1 της κατάρριψης τουρκικών μαχητικών από τον Μ.Άσαντ – Εσπευσμένη συνομιλία Πούτιν-Ερντογάν και απόφαση για τριμερή

Εκτακτη επικοινωνία Ρ.Τ.Ερντογάν-Β.Πούτιν είχαμε πριν λίγο με φόντο τα όσα συμβαίνουν στην Αφρίν. Ο Ερντογάν τόνισε ότι δεν συμφωνεί με όρους της

EKTAKTO – Θρίλερ στην Α. Μεσόγειο- Eρχεται το τουρκικό γεωτρύπανο – Οι ΗΠΑ στηρίζουν Λευκωσία – Ολοταχώς για πολεμική σύγκρουση

Σε συναγερμό θα πρέπει να βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο ελληνικός στόλος και το Πεντάγωνο καθώς οι προθέσεις των Τούρκων είναι ύπουλες. Η Αγκυρα σχεδιάζει πολεμικό

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΙΒΛΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ…ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ; vid

Ο ποταμός στη Ρωσία παίρνει βιβλικό κόκκινο χρώμα σαν αίμα και οι ειδικοί είναι  ανίδεοι, ενώ οι κάτοικοι στην περιοχή Tyumen είναι τρομοκρατημένοι (βίντεο και εικόνες).

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Αυθεντικές εικόνες) VIDEO

από τα πιο αυθεντικά κομμάτια που δειχνουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά. 
Το βιντεο επί της ουσίας υποδηλώνει πως ερπετοειδή και δαιμονες είναι ένα και το αυτό, απλά οι ονομασίες αλλάζουν.
Και γενικότερα είναι μια σημαντικότατη κατά τη γνώμη μας καταγραφή, με αξιοποιήσιμα στοιχεία, που αξίζει να λαμβάνει κανείς υπ'όψιν, (ή έστω να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του) όταν αναλύει//κρίνει τις πολιτικές και τις ενέργειες των λαμογιών που κινούν τα νήματα και ελέγχουν τις τύχες μας... γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε!