Translate

Νέο χασισοφεστιβάλ μαστούρας από τον Σύριζα για να υποτάξει την Ελληνική Νεολαία

Νέο χασισοφεστιβάλ μαστούρας από τον Σύριζα για να υποτάξει την Ελληνική Νεολαία - Μόνη δύναμη Αντίστασης η Χρυσή Αυγή!
Από την αφίσα του, υποστηριζόμενου από την κυβέρνηση, φεστιβάλ ναρκωτικών
«Κανείς δεν θα σου χαρίσει τα δικαιώματά σου, πρέπει να τα κατακτήσεις με υπεύθυνη και δημόσια δράση. Η καλλιέργεια του φυτού είναι η πιο ουσιαστική μορφή πολιτικής ανυπακοής,
όπως και η υπεύθυνη και επώνυμη χρήση του. Δεν διαφημίζουμε, ούτε προτρέπουμε σε χρήση, απαιτούμε πιο ανθρώπινη και δίκαιη αντιμετώπιση. Βγες στο φως, ενημερώσου και καλλιέργησε τα δικαιώματά σου. Η άγνοια δεν είναι υπεύθυνη επιλογή. Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε μαζικά στην 2η Γιορτή Κάνναβης- 12ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ που θα γίνει την Τετάρτη 20 Απριλίου (Υπουργείο Υγείας και πάρκο ΗΣΠΑ Θησείου) και το Σάββατο 7 Μαΐου (Νομική Σχολή Αθήνας και Street Parade με έναρξη και κατάληξη στην πλατεία Κλαυθμώνος)».
«Athens Cannabis Protestival» ονομάστηκε η νοητική επίθεση που δέχτηκε η ελληνική νεολαία στο κέντρο του Συντάγματος το περσινό έτος.
Η πρώτη εκδήλωση για την αποποινικοποίηση της κάνναβης, διεξάχθηκε με απόλυτη επιτυχία εις βάρος του Έλληνα πολίτη καθώς και των αμέτρητων τουριστών που υπήρχαν εκείνη την ημέρα στο σημείο διεξαγωγής της. Μία στρατηγική που η τωρινή κυβέρνηση διεκδικεί αποκλειστικά και... με τον νόμο. Ένα μεγάλο σύννεφο σκέπασε το κέντρο της Αθήνας με θέα τον Παρθενώνα και την Ακρόπολη, νεολαία και μη, κάθε φιλελεύθερης και ελαφρής ιδεολογίας γέμισε τους δρόμους με το σύνθημα «η φύση δεν είναι παράνομη». Φέτος, το πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε στις 20/4 και η ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι στις 7/5.
«Η υπερβολική ελευθερία, μετατρέπεται σε υπερβολική υποδούλωση», είχε πει προφητικά ο Πλάτων.
Οι εκδηλώσεις για τη νομιμοποίηση της κάνναβης εντάσσονται στα πλαίσια της συμμαχίας «αλλάξτε πολιτική για τα ναρκωτικά» και υποστηρίζονται από καθηγητές, διαφόρων ελληνικών και μη, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Η διαμαρτυρία για την νομιμοποίηση της κάνναβης δείχνει για άλλη μία φορά το επίπεδο του νεο-Έλληνα και αδιαφορία για το παρελθόν και το μέλλον της χώρας. Η ανεργία, η λαθρομετανάστευση, το «προσφυγικό», η έλλειψη παιδείας και η ανεπαρκής ιατρική περίθαλψη, σκεπάστηκαν στο βωμό της προόδου της ανεξαρτησίας και της παγκοσμιοποίησης.
Ένα μέρος της νεολαίας μας αποφάσισε να παραστεί διαδηλώνοντας σε αυτή τη γιορτή νεοφιλελευθερισμού - για μία ακόμη φορά - , αντί να ασχοληθεί με την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων του Έθνους μας, γιατί αν ένα τόσο μεγάλο μέρος του πληθυσμού διαδύλωνε για κάτι πραγματικό, ίσως και να είχε επέλθει η μεγάλη αλλαγή. Σε μια «δημοκρατία», όπως η σημερινή ελλαδική, αυτό που είναι νόμιμο, είναι σπανίως ηθικό και αυτό που είναι ηθικό είναι παράνομο.
Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στα πλαίσια της “Συμμαχίας αλλάξτε πολιτική για τα ναρκωτικά” και υποστηρίζονται από τους:
Ηλιόσποροι, Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ), Κενό Δίκτυο, Κίνηση για τη νόμιμη εφαρμογή της Ιατρικής Κάνναβης “Το Ίαμα”, Σύλλογος “Ασθενείς υπέρ της χρήσης φαρμακευτικής Κάνναβης”, Σύλλογος “ΜΑΜΑΚΑ- MAMAδες για την KAνναβη”, Κοινωνική Λέσχη Κάνναβης Θεσσαλονίκης, Σύλλογος θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ, Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ Βορείου Ελλάδος ο Σίσυφος, Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι Πράσινοι, Νέοι Πράσινοι, Φιλελεύθερη Συμμαχία, Πράσινοι- Αλληλεγγύη, Medical Mediterranean Genetics, GR420.info, Greenman Team, KannaBio Hemp Coop,ENCOD, Trekt Uw Plant Cannabis Social Club, Diogenis- Drug Policy Dialogue South East Europe (SEE), Φεστιβάλ Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας.
Υποστηρικτές επικοινωνίας: enallaktikos.gr, inexarchia.gr, legalit.gr, ράδιο Ιστόφωνο, εφημερίδα Εποχή
Χορηγοί: Raw, Pyramid Seeds, Alegre Grow Shop, Canabiseeds.com, Theseedbank.gr, Seed-Bang.com, Canna Health Amsterdam, Mystic Pizza.

xryshaygh.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com