Translate

Απολογισμός της Ρωσικής Αεροπορίας: «Καταστρέψαμε 29.000 στόχους, 2.000 οχήματα και 200 πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του ISIS σε 7 μήνες στην Συρία»

Σύμφωνα με δηλώσεις του στρατηγού Sergei Rudskoy, τα ρωσικά μαχητικά έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 9500 επιθέσεις και έχουν καταστρέψει πάνω από 29,000 τρομοκρατικούς στόχους στην Συρία, σε διάστημα 7 μηνών αντιτρομοκρατικής εκστρατείας στην πολύπαθη χώρα.
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ

 Οι ρωσικές αεροδιαστημικές ένοπλες δυνάμεις έχουν καταστρέψει πάνω από 200 πετρελαϊκές εγκαταστάσεις και 2,000 οχήματα μεταφοράς πετρελαίου των τρομοκρατών, από την αρχή της εκστρατείας.

 Ας μην ξεχνάμε ότι οι εγκαταστάσεις αυτές ήταν η πηγή εισοδήματος του ISIS και του μετώπου al-Nusra.

 O Rudskoy τόνισε ότι η Ρωσία μέχρι στιγμής δεν έχει πλήξει στόχους αμάχων ή πολιτικά κτίρια.
 Δήλωσε επίσης ότι οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν την δυνατότητα ολοκληρωτικής νίκης με την υποστήριξη των υπόλοιπων δυνάμεων της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, που παρέμειναν στην χώρα μετά την μερική αποχώρηση.

 «Η συνεργασία μεταξύ ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων και του συριακού στρατού απέτρεψε πολλαπλές απόπειρες των τρομοκρατών να πλήξουν πολικά κτίρια και αμάχους. 



Το σχέδιο των τρομοκρατών ήταν να προκαλέσουν θανάτους αμάχων ώστε να υπονομεύσουν τις ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις, προκαλώντας έτσι την οργή της διεθνής κοινότητας, κάτι που θα ανάγκαζε την ρωσική ηγεσία να αποσυρθεί από την εκστρατεία», πρόσθεσε ο Rudskoy.
 «Οι Ρώσοι ναρκαλιευτές έχουν αφοπλίσει πάνω από 3.000 εκρηκτικά στην αρχαία πόλη της Παλμύρας και ασφάλισαν έτσι 23 χιλιόμετρα οδικού δικτύου, 234 εκτάρια γης και 10 ιστορικές τοποθεσίες. Σήμερα μονάδες του μηχανικού ξεκίνησαν την αποναρκοθέτηση των κατοικημένων περιοχών της πόλης της Παλμύρας», δήλωσε ο Rudskoy.



 Περίπου 70 drones και άλλα μέσα αναγνώρισης εποπτεύουν τις περιοχές της Συρίας όπου σημειώνονται συγκρούσεις παρά την ισχύουσα κατάπαυση πυρός, δήλωσε ο ίδιος προσθέτοντας παρ’ όλα αυτά ότι η ειρήνη έχει αποκατασταθεί σε ορισμένες περιοχές.

 Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ στην Ιορδανία και η Διεθνής Ομάδα Υποστήριξης για την Συρία στην Γενεύη είναι εποικοδομητικές, πρόσθεσε ο Rudskoy.


πηγή                                                                                                            επιμέλεια 7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com