Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Λέσβος δέχθηκε πάνω από 6.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες μέσα σε 3 μέρες αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ vid

Σύμφωνα με τον κινεζικό  τύπο, το  ελληνικό νησί της Λέσβου βρίσκεται προ των πυλών μιας μεγάλης κρίσης ειδικά το καλοκαίρι που μας έρχεται, όταν ακόμη οι περισσότεροι μουσουλμάνοι ΛΑΘΡΟμετανάστες αναμένεται να κάνουν το επικίνδυνο ταξίδι τους από τις τουρκικές ακτές προς την Ελλάδα .
Από χθες το πρωί, πάνω από πάνω από 6.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ''λαθροπρόσφυγες''  είχαν φτάσει στο νησί  μέσα σε 72 ώρες, κάτι
που αποτελεί ρεκόρ αφίξεων και προμηνύοντας πολλά  και δυσεπίλυτα προβλήματα για όλα τα ελληνικά νησιά  .
«Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη κλίμακα ''αφίξεων'' … περιμένουμε να ''φιλοξενούμε''  περισσότερους  από 9 έως 10.000 ''λαθροπρόσφυγες'' την  ημέρα», τονίζουν Έλληνες αξιωματούχοι στο νησί .
Οι εγκαταστάσεις στην Λέσβο  δεν επαρκούν  για να φιλοξενήσουν ένα τέτοιο  όγκο λαθρομουσουλμάνων και ένα τόσο  μεγάλο αριθμό των αφίξεων, αναγκάζοντας τους αφιχθέντες λαθροεισβολείς  να κοιμούνται  έξω. Οι προμήθειες τροφίμων και νερού  επίσης λιγοστεύουν .
Πάνω από 1,1 εκατομμύριο αιτούντων ασύλου από τη Δυτική Ασία και την  Βόρεια Αφρική ταξίδεψαν σε χώρες της Ευρώπης πέρυσι με πάνω από 37 τοις εκατό από αυτούς να  φθάνουν στο  νησί της Λέσβου.
Οι περισσότεροι από τους ΛΑΘΡΟπρόσφυγες ήταν Σύριοι που εγκαταλείπουν το Χαλέπι, καθώς η σύγκρουση κλιμακώνεται εκεί επικίνδυνα.
Όλα αυτά,  τώρα τα ανακαλύπτουν όλες οι χώρες και ειδικά η ΕΕ ,  η Γερμανία , Βρετανία κά. Η ουσία  όμως είναι να λειτουργήσει η «ασπίδα του ΝΑΤΟ» , και να κοπούν οι ροές των λαθροεισβολέων. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα , μετά θα συζητήσουμε το ''μεταναστευτικό'' που δημιούργησε εντέχνως η ΝΤΠ.
Επίσης η ΕΕ πρέπει να προσλάβει  αρκετό προσωπικό  για να επανδρώσει τα hotspots, με σκοπό την ταυτοποίηση  των προσφύγων, σε μια κρίση η οποία  έχει αποδειχθεί ότι είναι η μεγαλύτερη κρίση των προσφύγων.
Τώρα βλέπουν τα δύσκολα οι Ευρωπαίοι και δεν μπορούν να κατανοήσουν το μείζον  που είναι η πλήρης και ολοκληρωτική διακοπή της ροής των ΛΑΘΡΟμεταναστών και μετά όλα τα άλλα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Βρέθηκε ναυάγιο ρωσικού καταδρομικού φορτωμένο με 200 τόνους χρυσού αξίας 133 δισ. δολαρίων!! vid

Στην ανακάλυψη του ναυαγίου ενός ρωσικού καταδρομικού που είχε βυθιστεί πριν από 113 χρόνια

Πανικός στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ: Προσπάθησαν να ακυρώσουν την συνάντηση Πούτιν-Τραμπ

Πανικό στην Νέα Τάξη έχει προκαλέσει η επικείμενη συνάντηση των πολιτικών ηγετών που στηρίζει η Εθνική Δεξιά, στο Ελσίνκι της Φιναλνδίας.

«Ζήτημα ζωής και θανάτου»: Έτοιμη η Ρωσία να δεχθεί 15.000 λευκούς αγρότες από τη Νότια Αφρική

Μια αντιπροσωπεία 30 αγροτικών οικογενειών της Νότιας Αφρικής έχει φθάσει στην αγροτική ζώνη Stavropol(Σταυρούπολη) της Ρωσίας, σύμφωνα με τις αναφορές του καναλιού Rossiya1 TV. Η ομάδα λέει

«ΜΥΣΤΗΡΙΟ» ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο που πετούσε επί τρεις συνεχής ώρες πάνω από την περιοχή του Seydikemer της Μούγλας, απέναντι από τα ελληνικά Δωδεκάνησα,

Πούτιν/Τραμπ μέρος δεύτερο: Το σημερινό μήνυμα σε όλον τον πλανήτη μέσω του Fox News

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ στο Ελσίνκι,  μιλώντας στο FOX News, κανάλι φιλικά προσκείμενο

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Λειτουργία για μασόνους τέλεσε Καθολική εκκλησία

«Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που μας χωρίζουν. Όπως λέμε την εορτή της Πεντηκοστής, με τη δύναμη του Πνεύματος, είμαστε

7spynews on facebook


ενεργό link