Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Λέσβος δέχθηκε πάνω από 6.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες μέσα σε 3 μέρες αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ vid

Σύμφωνα με τον κινεζικό  τύπο, το  ελληνικό νησί της Λέσβου βρίσκεται προ των πυλών μιας μεγάλης κρίσης ειδικά το καλοκαίρι που μας έρχεται, όταν ακόμη οι περισσότεροι μουσουλμάνοι ΛΑΘΡΟμετανάστες αναμένεται να κάνουν το επικίνδυνο ταξίδι τους από τις τουρκικές ακτές προς την Ελλάδα .
Από χθες το πρωί, πάνω από πάνω από 6.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ''λαθροπρόσφυγες''  είχαν φτάσει στο νησί  μέσα σε 72 ώρες, κάτι
που αποτελεί ρεκόρ αφίξεων και προμηνύοντας πολλά  και δυσεπίλυτα προβλήματα για όλα τα ελληνικά νησιά  .
«Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη κλίμακα ''αφίξεων'' … περιμένουμε να ''φιλοξενούμε''  περισσότερους  από 9 έως 10.000 ''λαθροπρόσφυγες'' την  ημέρα», τονίζουν Έλληνες αξιωματούχοι στο νησί .
Οι εγκαταστάσεις στην Λέσβο  δεν επαρκούν  για να φιλοξενήσουν ένα τέτοιο  όγκο λαθρομουσουλμάνων και ένα τόσο  μεγάλο αριθμό των αφίξεων, αναγκάζοντας τους αφιχθέντες λαθροεισβολείς  να κοιμούνται  έξω. Οι προμήθειες τροφίμων και νερού  επίσης λιγοστεύουν .
Πάνω από 1,1 εκατομμύριο αιτούντων ασύλου από τη Δυτική Ασία και την  Βόρεια Αφρική ταξίδεψαν σε χώρες της Ευρώπης πέρυσι με πάνω από 37 τοις εκατό από αυτούς να  φθάνουν στο  νησί της Λέσβου.
Οι περισσότεροι από τους ΛΑΘΡΟπρόσφυγες ήταν Σύριοι που εγκαταλείπουν το Χαλέπι, καθώς η σύγκρουση κλιμακώνεται εκεί επικίνδυνα.
Όλα αυτά,  τώρα τα ανακαλύπτουν όλες οι χώρες και ειδικά η ΕΕ ,  η Γερμανία , Βρετανία κά. Η ουσία  όμως είναι να λειτουργήσει η «ασπίδα του ΝΑΤΟ» , και να κοπούν οι ροές των λαθροεισβολέων. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα , μετά θα συζητήσουμε το ''μεταναστευτικό'' που δημιούργησε εντέχνως η ΝΤΠ.
Επίσης η ΕΕ πρέπει να προσλάβει  αρκετό προσωπικό  για να επανδρώσει τα hotspots, με σκοπό την ταυτοποίηση  των προσφύγων, σε μια κρίση η οποία  έχει αποδειχθεί ότι είναι η μεγαλύτερη κρίση των προσφύγων.
Τώρα βλέπουν τα δύσκολα οι Ευρωπαίοι και δεν μπορούν να κατανοήσουν το μείζον  που είναι η πλήρης και ολοκληρωτική διακοπή της ροής των ΛΑΘΡΟμεταναστών και μετά όλα τα άλλα.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια περίεργη προετοιμασία: Χωρίς κινητά στον στρατό για μία εβδομάδα – Ιδού πως μας «χτυπά» η Αγκυρα

Μια περίεργη προετοιμασία, η οποία έχει σχέση με τις επικοινωνίες, εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον Στρατό. Μόνο με υπηρεσιακά μέσα πραγματοποιούνται οι

Διάβασε τα Δελφικά Παραγγέλματα: Εάν δεν τα ξέρεις δεν μπορείς να λέγεσαι Έλληνας!

Δελφικά Παραγγέλματα: Οι «εντολές» του Ελληνικού Πολιτισμού: Το Μαντείο των Δελφών ήταν γνωστό όχι μόνο για τους χρησμούς του, αλλά και για το μεγάλο αριθμό παραγγελμάτων που ήταν λιτά αποφθέγματα 2 έως 5 λέξεων, μεστά σοφίας.

Aπόρρητα προγράμματα για τους εξωγήινους! VID

Η υπερεθνική ελίτ που κυβερνά τον κόσμο προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μυστικά τα βρώμικα σχέδια της για την ανθρωπότητα.
Στο παρακάτω videο αποκαλύπτονται πληροφορίες για τις

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ...Αλλάζουν τις ελληνικές οικογένειες όπως τις ξέραμε vid

Επίσπευση και απλούστευση των διαδικασιών αναδοχής και υιοθεσίας, χαρτογράφηση των παιδιών που φιλοξενούνται στα ιδρύματα προωθεί νομοσχέδιο του υπουργείου

Ρωσική μοίρα στην Μεσόγειο εν μέσω πληροφοριών για νέο νατοϊκό κτύπημα στην Συρία: «Σε 30 λεπτά τους εξαφανίζουμε»

Η  φρεγάτα κατευθυνόμενων πυραύλων «Γιαροσλαβ ο Σοφός»  μαζί με υποβρύχια και το δεξαμενόπλοιο Λένα εισέρχονται στην Μεσόγειο με ρότα τις συριακές ακτές εν

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.