Translate

ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ: Ο ΑΤΤΙΚΑΡΧΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! αλλά λογάριασε χωρίς τον ''ξενοδόχο'' ΦΩΤΟ από την συγκέντρωση τώρα!


Στην απαγόρευση των σημερινών συγκεντρώσεων τόσο της Χρυσής Αυγής, όσο και των ''αντισυγκεντρώσεων'' ΤΩΝ ΑΝΏΜΑΛΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ''αναρχικών'' οργανωμένων από το
νεοταξικό σύστημα, ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ αργά το βράδυ, γιατί φοβούνται σοβαρά επεισόδια μετά από ανεξήγητες προκλήσεις από τη νύχτα της Πέμπτης μεταξύ αντιεξουσιαστών- μεροκαματάκηδων της Κουμουνδούρου και Γερμανών τουριστών στο Μοναστηράκι. Σύμφωνα με ενημέρωση επισήμως από τη ΓΑΔΑ, η συγκέντρωση απαγορεύτηκε όπως απαγορεύτηκε και αντίστοιχη των αντιεξουσιαστών.
Η επίσημη ανακοίνωση απο την ΕΛ.ΑΣ
Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας,κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 μέχρι και την 24:00 ώρα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών, που περικλείεται από τις οδούς: Λ. Β. Όλγας (από τη συμβολή της με τη Β. Κωνσταντίνου) – δεξιά Λ. Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Νίκης – δεξιά Καραγιώργη Σερβίας – αριστερά Σταδίου – δεξιά Βουκουρεστίου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – δεξιά Μαρασλή – αριστερά Ι.Δ. Πατέρα – δεξιά Γενναδίου – αριστερά Ιασίου – δεξιά Βλαδήμηρου Μπένση – δεξιά Λ. Β. Σοφίας – αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη – δεξιά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Βασιλέως Κωνσταντίνου (μέχρι τη συμβολή της με τη Λ. Β. Όλγας).
«Η ΕΛΑΣ απαγόρευσε όλες τις συγκεντρώσεις στην Αθήνα για σήμερα». Βεβαίως, στα κείμενα που ακολουθούν γράφουν ότι η απαγόρευση είναι η χθεσινή και αφορά το τρίγωνο Χίλτον-Ρηγίλλης-Σύνταγμα. Αλλά, πολλοί κοιτούν μόνο τους τίτλους…  Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι ουδεμία απαγόρευση ισχύει για την συγκέντρωση στην Μεσογείων!Να είστε όλοι εκεί!

“Τρεις ώρες πριν την επίσημη έναρξη της συγκεντρώσεως ήδη εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές βρίσκονται στην Λεωφόρο Μεσογείων για την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων, παρά τις απαγορεύσεις του σταλινικού καθεστώτος των Τσίπρα – Καμμένου.
Το κράτος και το παρακράτος νόμιζαν ότι με την υπόγεια συνεργασία τους θα κατάφερναν να ματαιώσουν την μοναδική πατριωτική εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ηρωικών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της χώρας, που ακόμα και την ύπαρξή τους αγνοεί ο Τσίπρας.
Η εντυπωσιακή προσέλευση των Συναγωνιστών και των Συναγωνιστριών από αυτή κιόλας την ώρα στέλνει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει την Σημαία και δεν υποχωρεί. Συνεχίζει τον Εθνικό Αγώνα και με το παρόν αντεθνικό καθεστώς των Μνημονίων” σχολιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή.
M2M3M4

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com