Translate

Μόσχα:αμερικανικές επιχειρήσεις από ξηράς ή αέρος στη Συρία είναι παράνομες και θα το πληρώσουν ακριβά

Ο πρόεδρος της Επιτροπής των Εξωτερικών Υποθέσεων του Ρωσικού Κοινοβουλίου Konstantin Kosatchev  κάλεσε μεταξύ άλλων στο RT όλα τα έθνη να προστεθούν στη συμμαχία της Ρωσίας κατά της Daesh στη Συρία «που ενεργεί σεβόμενη το Διεθνές Δίκαιο».

«Δεν έχουμε καμιά πρόθεση να ενταχθούμε σε καμιά άλλη συμμαχία για τον απλούστατο λόγο ότι αυτές δεν σέβονται το Διεθνές Δίκαιο», ανέφερε.«Όλες οι επιχειρήσεις είτε από αέρος είτε χερσαίες στη Συρία από αμερικανικές δυνάμεις θα είναι παράνομες», τόνισε στο RT ο Konstantin Kosachev  αναφορικά με την ενδεχόμενη δέσμευση αμερικανικών επίγειων δυνάμεων σε Συρία και Ιράκ.Ο ίδιος αιτιολόγησε τη θέση του ισχυριζόμενος ότι η Δαμασκός δεν προσκάλεσε την Washington να λάβει μέρος με στρατιωτική δύναμη επί τους εδάφους της.
«Θα παγιδευθούν σ΄έναν πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι απολύτως απρόβλεπτες», προειδοποίησε ο ρώσος υψηλόβαθμος αξιωματούχος προσθέτοντας ότι η αποστολή αμερικανών στρατιωτών στη Συρία  θα είναι «ένα σοβαρό λάθος».
Την ίδια στιγμή ο  Konstantin Kosachev δεν θα στείλει χερσαίες δυνάμεις στη Συρία γιατί αυτό θα ενέπλεκε τη Ρωσία σ΄έναν ανοιχτό πόλεμο.επίσης κι αυτός από την πλευρά του κατηγόρησε τη Δύση ότι μέσω των μίντια και όχι μόνο ασκεί προπαγάνδα αντιρωσική με ανυπόστατα στοιχεία περί δήθεν βομβαρδισμών που σκοτώνουν πολίτες στη Συρία. RT 28.10.15
Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή το τελευταίο 24ωρο η ρωσική αεροπορία πραγματοποίησε 70 εξόδους κατά  120 στόχους των τρομοκρατών στις επαρχίες Homs, Idlib,Χαλέπι,Δαμασκός και Β Λαττάκεια.
dimpenews.com

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com