Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τυχαίο δεν είναι τίποτα. Α.Τ.Ι.Α σχήματος μέδουσας σε Ολλανδία (2015) και Σκόπελο (2013)!


Το γύρω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία ενός παράξενου τυρκουάζ αντικειμένου που καταγράφηκε στο Groningen της Ολλανδίας στις 20/5/2015. Το αντικείμενο σχήματος μέδουσας, κατέγραψε ο Ολλανδός φωτογράφος, εκδότης και ιστορικός Ηarry Perton.


Το περιστατικό συνέβη όταν ο Perton βγήκε έξω για να φωτογραφίσει την έλευση μιας καταιγίδας.
Όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα στην ιστοσελίδα του Groninganus: «Έπαιρνα φωτογραφίες και ξαφνικά κάτι έλαμψε. Στην αρχή σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι το φλας της φωτογραφικής μου μηχανής, αλλά το φλας δεν ήταν ανοικτό, αλλά δεν ήταν ούτε και κάποια σταγόνα στο φακό μου. Αποφάσισα ότι πρέπει να ήταν μία αστραπή  - αλλά γυρνώντας στο σπίτι είδα κάτι περίεργο σε μια από τις φωτογραφίες που τράβηξα». Ο Perton τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα πως, παρά τη βαριά νέφωση, κάποια ακτίνα του ήλιου κατάφερε να γλιστρήσει μέσα στα σύννεφα της καταιγίδας, δημιουργώντας αυτό το φαινόμενο.

Κάτι που έρχεται να απορρίψει όμως η παρακάτω φωτογραφία που ανάρτησε ο Costas Andreou πριν από 2 χρόνια, και στην οποία εμφανίζετε το ίδιο παράξενο τυρκουάζ αντικείμενο από διαφορετική γωνία, αλλά αυτή τη φορά στο νυχτερινό ουρανό της Σκοπέλου.


Στο videο παρακάτω το αντικείμενο της Σκοπέλου από το 1:47 λεπτό και μετάΦυσικό φαινόμενο, τεχνητή δέσμη φωτός, οφθαλμαπάτη, ή κάτι ανεξήγητο; Η ομοιότητα πάντως και των δύο περιπτώσεων είναι εντυπωσιακή!   

Η ονομασία «ΑΤΙΑ σχήματος μέδουσας» έχει δοθεί εξαιτίας της ομοιότητας κάποιων αντικειμένων με τον πλαγκτονικό οργανισμό. Η κίνηση μιας μέδουσας μέσα στη θάλασσα δεν φαίνεται να είναι και πολύ διαφορετική από τη φωτογραφία του άγνωστου αντικειμένου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κολομβία των Βαλκανίων: Αρπάζουν ακόμα και τραπέζια για χρέη – Πρωτόγνωρες σκηνές – Με δάκρυα στα μάτια Έλληνες πολίτες

Μετάτις τράπεζες και το Δημόσιο στον χορό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μπαίνουν και οι δήμοι!  Η Ελλάδα μοιάζει με αριστερή μπανανία, όπου οι Αρχές

Ex illumanati slave speaks - Reptilian_(bloodline) ate humans INVISIBLE LYCANS TEAM!

Ex illumanati slave speaks - Reptilian_(bloodline) ate humans elisabeth II england Mind control

NWO - Το είπαν στην ελληνική τηλεόραση: Θα καταργηθεί η ιδιοκτησία αυτοκινήτων – Πως θα μετακινούμαστε

Το είπαν στην ελληνική τηλεόραση: Θα καταργηθεί η ιδιοκτησία αυτοκινήτων – Πως θα μετακινούμαστε Μετά τα σπίτια, τα οποία κατάσχουν μαζικά οι τράπεζες,

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑRT BELL vid

Τα στοιχεία τα οποία παραθέτει, επιβεβαιώνουν τα κείμενα  περί όντων αραιότερης πυκνώσεως ύλης και περί Κρονίων συνεργατών του Σιν Σιών Σεντάι Τζεντάι Τζουντ, σεληνιακού επικυρίαρχου... δείτε

Ισοπεδώνουν αρχές και αξίες: Δασκάλα στη Λέσβο αποφάσισε να ντύσει με φούστες τα αγόρια! -Η θολοκουλτούρα των διεστραμμένων διαλύει τον Ελληνισμό

Αυτό που φοβόμασταν και βλέπαμε σε δημοσιεύματα του εξωτερικού ήρθε πλέον και στην Ελλάδα. Η ύβρις απέναντι στη φύση και στα θεία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και με επίσημο τρόπο πλέον.

Ονομάζουν «παράδεισο» τo πρώτο πλωτό νησί-κράτος, μία νέα φυλακή των ανθρώπων vid

Η αρχή γίνεται στην Γαλλική Πολυνησία, με στόχο την δημιουργία μίας ανεξάρτητης πλωτής πόλης.
Με γνώμονα την…κλιματική αλλαγή και τις βιώσιμες

7spynews on facebook


ενεργό link