Translate

Γιατί ένα μέρος της ανθρωπότητας έχει Ουράνια προέλευση

ARB_52_DNA-1
Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου             Ο Πλάτων αναφέρει τρία γένη  που είχαν καταγωγή : Το αρσενικό από τον Ήλιο, το θηλυκό από την Γη και το μεικτό (ερμαφρόδιτο) από τη Σελήνη.

Το μεικτό γένος τα έβαλε με τους θεούς κι εκείνοι το χώρισαν στα δυο και μαζί με το ψυχικό πρότυπό του διαχωρίστηκε το πραγματικό Εγώ του.

Ο αείμνηστος Έλλην συγγραφέας  Θ. Αξιώτης εξηγώντας την προέλευση του γένους αυτού αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι η είχε Ουράνια προέλευση και συγκεκριμένα από το Συνοδό του Σείριο. Ενώ τα υπόλοιπα γένη εξελίχθηκαν πάνω στη Γη.

Η παράδοση αυτή λοιπόν αφορά όσους έχουν ψυχική καταγωγή εκ του Σείριου. Έτσι ένα μέρος της σημερινής ανθρωπότητας έχει Ουράνια προέλευση.

Ως εκ τούτου,  μέρος της ανθρωπότητας διαθέτει μισό Εγώ, ενώ το άλλο μισό βρίσκεται στο επίπεδο του αστρικού ή συγκινησιακού πεδίου. Δηλαδή, είναι εκτός των ανθρώπινων μαγνητικών σωμάτων.

Αν, λοιπόν, πιστεύετε ότι είσαστε μόνοι κάνετε λάθος, διότι η τετρα-διάστατη παρουσία του άλλου σας εαυτού σας παρακολουθεί και δεν την αντιλαμβάνεστε. 

Η Γνώση της διάκρισης μεταξύ γήινων και Ουράνιων ανθρώπων έπαιζε σημαντικό ρόλο στην επιλογή  των μυούμενων, διότι εκείνοι περνούσαν γρηγορότερα τα δύσκολα στάδια μύησης για να καταφέρουν την ένωση των δυο αντίθετων πολικών όντων.



.iokh.gr/

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com