Translate

Φρίκη: Οι ισλαμοπίθηκοι ετοιμάζουν επίθεση με τον ιό της βουβωνικής πανώλης

Σε περιοχή την οποία εγκατέλειψαν οι Ισλαμιστές βρέθηκε φορητός υπολογιστής με εγχειρίδιο για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων και συγκεκριμένα για την εξάπλωση της βουβωνικής πανώλης!
Τον απόλυτο τρόμο ετοιμάζονται να σκορπίσουν στον πλανήτη οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σε ένα εφιαλτικό σενάριο για την ανθρωπότητα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Foreign Policy, σε περιοχή την οποία εγκατέλειψαν οι τζιχαντιστές βρέθηκε φορητός υπολογιστής με χιλιάδες έγγραφα, ένα εκ των οποίων ήταν εγχειρίδιο 19 σελίδων με οδηγίες για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων και συγκεκριμένα για την εξάπλωση του ιού της βουβωνικής πανώλης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εγχειρίδιο περιέχει λεπτομέρειες για το που μπορεί να βρει κάποιος βακτήρια, πώς να τα καλλιεργήσει σε εργαστήρια και πώς να μολύνει ανθρώπους και κατ' επέκταση ολόκληρους πληθυσμούς.
Η αποκάλυψη αυτή έχει σημάνει συναγερμό στις δυτικές μυστικές υπηρεσίες που προσπαθούν να εξαλείψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Την ίδια ώρα ο βασιλιάς Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας εκτίμησε σήμερα ότι η τρομοκρατία θα εξαπλωθεί σύντομα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα στη Μέση Ανατολή: «Σας ζητώ να μεταφέρετε το μήνυμα αυτό στους ηγέτες σας. Η τρομοκρατία αυτή τη στιγμή είναι μια εχθρική δύναμη που πρέπει να καταπολεμηθεί με σοφία και ταχύτητα», είπε ο βασιλιάς Αμπντάλα, προσθέτοντας: «Και αν παραμεληθεί είμαι σίγουρος ότι ένα μήνα αργότερα θα φτάσει στην Ευρώπη και ένα μήνα μετά στην Αμερική».
Συναγερμός στο Λονδίνο για πιθανή τρομοκρατική επίθεση
Το Ισλαμικό Κράτος θέτει μια «μεγάλη και βαθιά απειλή» στην ασφάλεια της Βρετανίας, ανέφερε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή,  εκφράζοντας έντονους φόβους για τρομοκρατική επίθεση από την ισλαμιστική οργάνωση στη  Βρετανία.
Σύμφωνα με τον Κάμερον η καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους είναι ένας «αγώνας γενεών» ενάντια σε μια «δηλητηριώδης ιδεολογία», προσθέτοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να ανταποκριθεί με ηρεμία και με σκοπό σε αυτή την μεγάλη απειλή.
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών, Τερέσα Μέι, το επίπεδο συναγερμού ασφαλείας στη Βρετανία, εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής που συνδέεται με τη Συρία και το Ιράκ, αυξήθηκε από «σημαντικό» σε «σοβαρό».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com