Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ
''Οι Γεδεών'' είναι μια ευαγγελική χριστιανική οργάνωση με βασική δραστηριότητα να διανέμει αντίγραφα της Βίβλου δωρεάν.
Οι Γραφές ήταν πολύ προσβλητικές και παραβίαζαν τον κανόνα διαχωρισμού Εκκλησίας και Κράτους.

Όμως στο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ είναι υποχρεωμένοι να εμμείνουν στις ισλαμικές πρακτικές κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Το προσωπικό των ΗΠΑ που συνήθιζαν να πίνουν τον καφέ τους οδηγώντας κατά την εργασία τους θα πρέπει να αφήσουν αυτή τη συνήθεια σε αναμονή για περίπου ένα μήνα. Είναι μία από τις λίγες αλλαγές στον τρόπο ζωής που οι Αμερικανοί θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού.

Το Ραμαντάν είναι ο ένατος μήνας του ισλαμικού ημερολογίου. Οι αξιωματούχοι αναμένουν το Ραμαζάνι να ξεκινήσει με την ανατολή, το Σάββατο, ανάλογα με το πότε διακρίνεται το νέο φεγγάρι. 

Αν και δεν απαιτείται να νηστεύουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, στο Μπαχρέιν, στους Αμερικανούς μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο  ή να τεθούν υπό κράτηση από τις τοπικές αρχές για το φαγητό, το ποτό ή το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους όταν βρίσκονται εκτός στρατιωτικής βάσης κατά τη διάρκεια των ωρών φωτός της ημέρας.

Αν και δεν είναι μια απαίτηση από τις αρχές του Μπαχρέιν, το Πολεμικό Ναυτικό απαιτεί ότι οι άνδρες πρέπει να φορούν πουκάμισα με μακριά μανίκια και οι γυναίκες να φορούν μπλούζες  με μανίκια που να καλύπτουν τους αγκώνες. Επίσης, οι άνδρες πρέπει να φορούν μακρύ παντελόνι, και οι γυναίκες πρέπει να φορούν παντελόνια ή φούστες που να καλύπτουν τα γόνατα.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο