Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ... Η ΕΛΛΑΣ "Σερβίρουν" χρεοκοπημένους εργαζόμενους και επιχειρήσεις σε funds τύπου G.Soros


Η κυβέρνηση επιχειρεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό σκλαβοπάζαρο, όπου οι εργαζόμενοι, έρμαια των εργοδοτών τους θα δουλεύουν νύχτα-μέρα, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για το μεροκάματο του… τρόμου. Αυτό δείχνει η ύπουλη και της τελευταίας στιγμής κατάργηση της πενθήμερης εργασίας και του 8ώρου με διάταξη του υπουργείου Εργασίας στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα.
Και αυτή η διάταξη αποτελεί απαίτηση της τρόικας. Αφού πέτυχε να μειώσει το βασικό μισθό στα 586 ευρώ μεικτά, αλλά δεν κατάφερε (ακόμη τουλάχιστον) να τον πάει στα 250 ευρώ το μήνα, ζήτησε από την κυβέρνηση να θεσμοθετήσει την κατάργηση του 8ωρου και της πενθήμερης εργασίας (λέμε να θεσμοθετήσει γιατί επί της ουσίας κανείς δεν δουλεύει 8ωρο).
Στο πολυνομοσχέδιο, με μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής η κυβέρνηση διέγραψε από το άρθρο 103 (το οποίο αφορά τον τρόπο υπολογισμού του κατώτατου μισθού) τη φράση που διευκρινίζει ότι οι κατώτατες αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα αφορούν σε «εργασία 25 ημερών μηνιαίως και ημερομίσθιο για εργασία 8 ωρών ημερησίως».
Με τον τρόπο αυτό, ανοίγει ο δρόμος για να μπορεί ένας εργοδότης να δίνει στον υπάλληλό του ή τον εργατοτεχνίτη τα 586 ευρώ το μήνα, αλλά να τον αναγκάζει να δουλεύει έξι ή ακόμα και εφτά ημέρες την εβδομάδα, ή να εργάζεται 10 και 12 ή παραπάνω ώρες την ημέρα. Καταργούνται επί της ουσίας έτσι και οι υπερωρίες!
Σημειώνεται πώς το άρθρο 103 προέβλεπε, όπως είχε κατατεθεί, ότι «έπειτα από διαβούλευση ορίζεται ο νομοθετημένος κατώτατος μισθός και το νομοθετημένο κατώτατο ημερομίσθιο, για πλήρη απασχόληση, ήτοι μηνιαίος μισθός για εργασία 25 ημερών μηνιαίως και ημερομίσθιο για εργασία 8 ωρών ημερησίως, για τους υπαλλήλους και τους εργατοτεχνίτες όλης της χώρας, των οποίων η αμοιβή δεν ρυθμίζεται από συλλογική σύμβαση εργασίας».
Το υπουργείο Εργασίας χαρακτήρισε φήμες τα περί κατάργησης του 8ώρου και του πενθημέρου, αλλά μάλλον με τον τρόπο που το έκανε επιβεβαιώνει τις "σκοτινές" προθέσεις της κυβέρνησης και των δανειστών.
Οι άνθρωποι της τρόικας εκτελούν συμβόλαια ξένων και εγχώριων επιχειρηματικών συμφερόντων στον επίγειο παράδεισο που λέγεται Ελλάδα και θέλουν να μειώσουν ή να εξαφανίζουν εντελώς το μισθολογικό κόστος. Στις μπίζνες αυτές συμμετέχει και η ελληνική κυβέρνηση.
Επιβάλουν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές που θα σημάνει το θάνατο του εμποράκου και την ενίσχυση των μεγάλων εμπορικών κέντρων και των πολυεθνικών και επιβάλουν εργασιακό «μεσαίωνα», μετατρέποντας τους εργαζόμενους σε δούλους.Διαλύουν τα Τεχνικά και τα Επαγγελματικά Λύκεια για να δημιουργηθούν αργότερα απο... επενδυτές ιδιωτικές σχολές ή πανεπιστήμια. Το ίδιο κάνουν με την υγεία, τις αμυντικές βιομηχανίες και σε πολλούς άλλους τομείς.
Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά πώς δουλεύει το σύστημα κυβέρνησης-τρόικας αναφέρουν πώς πίσω απο κάθε διάταξη ή νομοθετική αλλαγή κρύβεται και μια καλή "μπίζνα". Άλλωστε γι' αυτό έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα οι Γερμανοί Φούχτελ και Ραινχενμπαχ.
Οι εξαθλιωμένοι Έλληνες, απο τους απίστευτους φόρους και με την πραγματική ανεργία που έχει εκτιναχθεί πάνω απο το 30%, θα δουλεύουν νυχθημερόν για 586 ευρώ το μήνα στις υπο χρεοκοπία επιχειρήσεις που θα εξαγορασθούν μαζικά από Γερμανούς, ή ξένα funds τύπου Τζ. Σόρος, ενώ θα μειωθούν σημαντικά και οι απαιτήσεις όσων μεταναστεύουν στο εξωτερικό.
Κι αυτό, αφού τους έχουν πάρει τα σπίτια και τους αφήσει χωρίς φάρμακα και βιβλία. Έτσι εννοεί προφανώς την ανάπτυξη ο κ. Σαμαράς και οι συνεργάτες του.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.