Translate

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ: ΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ..ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ vid


Δείτε πως πήγε να το σκάσει ένας μουσουλμάνος στο Μαϊάμι. Μόλις πέρασε τον έλεγχο με κόλπο έχοντας το κινητό στο αυτί του, προσποιούμενος ότι μιλάει στο κινητό του πήγε σιγά σιγά χωρίς να το
καταλάβει κανείς και χώθηκε στον κινητό διάδρομο που δίνουν τις βαλίτσες και μαζί με τις βαλίτσες προσπάθησε να περάσει στην αίθουσα αποσκευών.
Η κατάσταση πλέον ακόμα και στις μικρές πόλεις της Γερμανίας έχει γίνει αφόρητη. Εδώ βλέπουμε σε ένα χωριό πως ο κόσμος έχει πλέον αγανακτήσει καθώς ξεφυτρώνουν από παντού μουσουλμανικά τζαμιά.
Εδώ στην Ελλάδα κάποιοι γκρινιάζουν γιατί τους ενοχλούν οι καμπάνες. Να δούμε τι θα πουν αν γεμίσει ο τόπος μιναρέδες και ξελαρυγγίζονται οι μουεζίνηδες δίπλα στα σπίτια τους.
Όπως αναφέρει, σύμφωνα με την Berlin Police Academy, ένα ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας ο Klaus Kandt που είναι και καθηγητής στη σχολή αξιωματικών το κακό έχει παραγίνει με τους μουσουλμάνους. Μπαίνοντας στην αστυνομική ακαδημία για να κάνει μάθημα συνειδητοποιεί ότι οι πιο πολλοί μαθητές του είναι μουσουλμάνοι και Τούρκοι και αναρωτιέται τι κάνω εγώ εδώ μέσα και για ποιους πολίτες την ασφάλεια θα εξασφαλίσουν όλοι αυτοί αύριο.
Μάλιστα δέχεται συχνά υβριστικά και απειλητικά σχόλια από τους μουσουλμάνους αυριανούς αξιωματικούς.
Στη παραπάνω φωτογραφία των στρατευμενων διακρίνονται τουλάχιστον καμιά δεκαριά μουσουλμάνοι, ίσως και περισσότεροι.

Οι απαγορευμένες περιοχές NO GO Zones περιλαμβάνουν τις: Βερολίνο-Neukölln, Αμβούργο- Eidelstedt, Duisburg-Marxloh, Bremerhaven-Lehe/Bremen-Huchting, Cologne-ChorweilerEssen-Altenessen, Kaiserslautern-Asternweg, Mannheim-Neckarstadt West και Pforzheim-Oststadt.
Η περιοχή του Peine, στη Γερμανία χωρίς μαφιβολία μετατρέπεται σε «no-go zone».
Σύμφωνα με την εφημερίδα Rheinische Post δυστυχώε και στις παρακάτω πόλεις ήδη υπάρχουν περιοχές «no-go zones»: Lüdenscheid, Marl, Mettmann, Minden, Mönchengladbach, Münster, Neuss, Oberhausen, Recklinghausen.
Περιοχές στις οποίες οι μουσουλμάνοι λαθρο δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν τις ζωές των κατοίκων είναι: Aachen, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop.


nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com