Translate

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid


Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.
Οι δυο μουσουλμάνοι άντρες που έσπευσαν στο μοναστήρι Carmelite Verdun την περασμένη εβδομάδα περιγράφηκαν ως τριάντα ετών, με αθλητικές γενειάδες, και λέγεται ότι προσευχόταν στα αραβικά ενώ οι μοναχές πραγματοποιούσαν τις βραδινές προσευχές τους. Το ζευγάρι υπέγραψε επίσης στο βιβλίο επισκεπτών της μονής γράφοντας «Allahu Akbar».
Αυτοί παρουσιάστηκαν ως προσήλυτοι και τους είπαν: αν δεν μεταστραφείτε, θα πάτε στην κόλαση.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν αργότερα με την κατηγορία να σχετίζεται με την ψυχολογική βία και εάν καταδικαστεί το ζεύγος θα μπορούσε να φτάσει πρόστιμο ύψους 45.000 ευρώ και την πιθανότητα τριών ετών φυλάκιση.
Ο εξισλαμισμός έχει γίνει ένα όλο και πιο εξέχον θέμα στη Γαλλία με κάποιους μουσουλμάνους, όπως εκείνοι στο Clichy, που επιλέγουν να προσεύχονται στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν για την κυβέρνηση που κλείνει ένα παράνομα κατεχόμενο κτίριο που είχε χρησιμοποιήσει ως τζαμί.
Την περασμένη εβδομάδα, πάνω από εκατό Γάλλοι συντηρητικοί πολιτικοί διέκοψαν τις προσευχές του δρόμου, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας και περνώντας σε μικρές σωματικές αντιπαραθέσεις με τους μουσουλμάνους πιστούς.
Εφόσον οι μουσουλμάνοι είναι μια ασήμαντη μειονότητα σε χριστιανική χώρα, μπορούν να ζήσουν με φιλικό τρόπο, επειδή ακολουθούν τους νόμους και τα έθιμα της χώρας που τα δέχεται. Αλλά μόλις είναι πολυάριθμοι και οργανωμένοι γίνονται επιθετικοί και επιδιώκουν να επιβάλουν τους νόμους τους, οι οποίοι είναι εχθρικοί στον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Παραδείγματα είναι άφθονα. Σύντομα θα αναλάβουν τα συμβούλια των πόλεων μας και θα μετατρέψουν τις εκκλησίες μας σε τζαμιά. Θα πρέπει είτε να γίνουμε μουσουλμάνοι, να εγκαταλείψουμε τη χώρα ή να γίνουμε αιχμάλωτοι. Θα διεισδύσουν στην κυβέρνηση. Όταν φθάσουν το 25-30% του πληθυσμού, θα πρέπει είτε να μεταστραφούμε μετατρέψουμε, να φύγουμε από τη χώρα ή να γίνουμε δούλοι τους. Αυτή είναι η βαθιά φύση του Ισλάμ. »  Ο Αρχιεπίσκοπος Marcel Lefebvre
Ω, MON DIEU! Το Γαλλικό Ανώτατο Δικαστήριο διατάσσει την απομάκρυνση του σταυρού πάνω από το άγαλμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β επειδή είναι προσβλητικό για τους μουσουλμάνους.
Το γαλλικό διοικητικό δικαστήριο διέταξε την απομάκρυνση ενός σταυρού από ένα μνημείο στον Άγιο Ιωάννη Παύλο Β σε μια δημόσια πλατεία στα βορειοδυτικά της Γαλλίας, λέγοντας ότι παραβιάζει τη κοσμική ισλαμική φύση του κράτους. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σημείωσαν την ειρωνεία της απόφασης, σημειώνοντας ότι η διασταύρωση δεν γίνεται «στην πόλη Raqqa, πρωτεύουσα του ισλαμικού κράτους στη Συρία, αλλά στη Βρετανία, στην καρδιά της Δυτικής Ευρώπης.
Φραγκισκος-Ο Πάπας του Ισλάμ
Ο σκηνοθέτης Robert Spencer συζητά τον έπαινο που ο Πάπας Φράνσις έλαβε από μουσουλμάνους ηγέτες για τους ψευδείς ισχυρισμούς του ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης που δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία και την αγνοία του για τη δυστυχία των διωκόμενων χριστιανών της Μέσης Ανατολής.
Το πόσο απάνθρωποι είναι οι μουσουλμάνοι δείτε και ένα άνοστο βάρβαρο αστείο τους. Ένας γείτονας σε συνεννόηση με την μητέρα των 3 παιδιών της ,μπαίνει στο σπίτι και τα ρωτάει ποιόν να αποκεφαλίσω . Αμήχανα τα παιδιά δείχνουν ο ένας τον άλλον.
Το κατάντημα των χριστιανικών ναών στην Ευρώπη.



nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com