Translate

Οι: Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας και Τσίπρας την αλήθεια για την κόλαση που έρχεται

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ
Τσαρλατάνοι δανειστές και εγχώριο πολιτικό προσωπικό μπροστά στο Τέρας που δημιούργησαν
Το blog Kουρδιστό Πορτοκάλι καλεί την πολιτική ηγεσία της χώρας
που είχε εμπλοκή στα Μνημόνια ήτοι τους κ.κ. Καραμανλή (διόγκωσε το χρέος), Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλο, Στουρνάρα και Τσίπρα να πουν έστω και ΤΩΡΑ την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Πριν η χώρα παραδοθεί στις φλόγες, όπως εκτιμούν οι αναλυτές ισχυρής ξένης μυστικής υπηρεσίας αλλά και η αμείλικτη πραγματικότητα των αριθμών που δείχνει ότι οι Ελληνες φορολογούμενοι έχουν στεγνώσει και πως το διεφθαρμένο αμεταρρύθμιστο κράτος απέχει μια ανάσα πριν από την πυρηνική έκρηξη των 140 δις κόκκινων δανείων.
Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της πυρηνικής έκρηξης το Κουρδιστό Πορτοκάλι σας απεκάλυψε ότι οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες στην προσπάθειά τους να σχηματίσουν την τραβεστί κυβέρνηση Τζαμάικα αρνούνται καν να κοιτάξουν κατάματα την θανάσιμη απειλή της πυρηνικής έκρηξης των κόκκινων δανείων που αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.
Οι ανυπόληπτοι δανειστές αλλά και το εγχώριο κρατικοδίαιτο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό επέλεξαν 7 χρόνια τώρα να μην μεταρρυθμίζουν το διεφθαρμένο διαπλεκόμενο κράτος και να μην κοιτάνε κατάματα το πρόβλημα των κόκκινων δανείων που είναι σύμπτωμα ενός διεφθαρμένου κολομβιάνικου πελατειακού κράτους, έρμαιο της διαπλοκής των ολιγαρχών και των παραγκών που έχουν στήσει αυτοί στην Δικαιοσύνη.
Κι ενώ τσαρλατάνοι δανειστές και το εγχώριο πολιτικό προσωπικό πάνε να στήσουν μια πεπετζίδικη έξοδο στις αγορές η οποία θα διογκώσει το ασυναγώνιστο και ασυγκράτητο χρέος (επειδή οι λαοί της Ευρώπης δεν θέλουν να δανείζουν άλλο την χωρίς πάτο ελληνική οικονομία) η χώρα ετοιμάζεται να ζήτει ένα ανηλέητο μακελειό σαν αποτέλεσμα μιας κοινωνικής έκρηξης χωρίς προηγούμενο.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι λοιπόν καλεί τους κ.κ. Καραμανλή (διόγκωσε το χρέος), Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλο, Στουρνάρα και Τσίπρα με ένα έκτακτο διάγγελμα από κοινού να ενημερώσουν τους Ελληνες πολίτες για την πραγματική κατάσταση της χώρας και να σταματήσουν να κρύβονται.
Η αμείλικτη αλήθεια της ελληνικής οικονομίας δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη στους δείκτες του ελληνικού Χρηματιστηρίου.
Η Κόλαση έρχεται. Εχετε σκεφτεί για παράδειγμα, για ποιο λόγο όλο το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος ο πολύς Βενιζέλος, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από την εκλογή στην Κεντροαριστερά;
Τι είναι αυτό που γνωρίζει ο εξαφανισμένος Βενιζέλος-από τους πιο κοντινούς συνομιλητές του Σόιμπλε;
ΠΩς μπορεί να βγει στις αγορές ένα κράτος με 140 δις ευρώ κόκκινα δάνεια; Η απορία είναι αυτονόητη ακόμη και για ξανθιά Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια αλλά χρειάστηκε να περάσουν 7 χρόνια ώστε οι δανειστές και ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι να κοιτάξουν κατάματα το Τέρας της υποκρισίας τους.
Γιατί περί αυτού πρόκειται μια και μετά από 7 χρόνια εξευτελιστικών χαρατσιών το εγχώριο διευθαρμένο κράτος δεν αντιμετώπισε τα αίτια της χρεοκοπίας του. Με τον ιδρώτα της αγωνίας να λούζει τα πρόσωπά τους οι δανειστές συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια να σπρώχνουν τις λύσεις στο μέλλον και να κοροιδεύουν τους εαυτούς τους.
Μόλις τον Σεπτέμβριο του 2017 ο επικεφαλής της ΕΚΤ μιλώντας στην ετήσια συνέλευση του European Systemic Risk Board (ESRB), τόνισε στην ομιλία του ότι στο τέλος του 2016 το ύψος των μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPLs) στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα ανήλθε περίπου στο 1 τρισ. ευρώ.
Στο πρόσφατο Eurogroup σήμανε συναγερμό για τα ελληνικά κόκκινα δάνεια και ζήτησε επιτάχυνση των πλειστηριασμών ενώ οι Ελληνες συμβολαιογράφοι απάντησαν με αποχή από τους πλειστηριασμούς ως το τέλος του 2017!!!
Αντιλαμβάνεστε ότι το κοκτέηλ είναι πιο εκρηκτικό από ποτέ με τους δανειστές να συνειδητοποιούν το κόστος της άθλιας εφαρμογής των ελληνικών μνημονίων τα οποία κάθε άλλο παρά αντιμετώπισαν τα αίτια της χρεοκοπίας. Το πιο πιθανό είναι το τέρας των ελληνικών κόκκινων δανείων να οδηγήσει τον Ντράγκι σε παραίτητηση και την Ευρώπη σε μια νέα καταιγίδα.
Στο μεταξύ ακόμη και κούρεμα καταθέσεων να γίνει δεν αρκούν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες για να σωθεί η παρτίδα.
Οπως σημειώναμε σε προηγούμενη πασίγνωστη μυστική υπηρεσία αναλύοντας τα δεδομένα που έχει στην διάθεσή της προβλέπει τους επόμενους μήνες λαική  εξέγερση στην Ελλάδα καθώς τα τρία μνημόνια είναι σαν να μην υπήρξαν!
Κι αυτό γιατί 7 χρόνια μετά κυβέρνηση και δανειστές έχουν προσκρούσει στον τοίχο της αλήθειας που δεν είναι άλλος από τα 150 δις των κόκκινων δανείων-σ΄αυτό το ιλιγγιώδες ποσό έχουν εκτοξευθεί πλέον οι οφειλές ιδιωτών και επιχειρήσεων. Ουδεμία κυβέρνηση ως σήμερα τόλμησε να ακουμπήσει την πυρηνική βόμβα των κόκκινων δανείων.
Ολες μάλιστα οι μνημονιακές κυβερνήσεις διαφύλαξαν ως ιερή αγελάδα το διεφθαρμένο δημόσιο και τις σχέσεις του με τους εγχώριους ολιγάρχες. Δηλαδή έβαλαν κάτω από το χαλί τις κύριες αιτίες της χρεοκοπίας.
Ερχονται λοιπόν τώρα 7 χρόνια μετά το πρώτο Μνημόνιο και χωρίς να έχουν θεραπευθεί οι ρίζες του κακού να σκηνοθετήσουν με ψευδοέξοδο στις αγορές καθώς τρέμουν την πυρηνική βόμβα των κόκκινων δανείων. Δηλαδή θα βγούμε στις αγορές για να δανειστούμε ακόμη πιο ακριβά και να διογκώσουμε το χρέος με την κουτοπόνηρη σκέψη να σπρώξουμε για μια ακόμη φορά στο μέλλον την αντιμετώπιση των αιτιών που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία και οι οποίες δεν είναι άλλες από το σαθρό διεφθαρμένο δημόσιο, τις παράγκες που έχουν στήσει οι ολιγάρχες στο χώρο της δικαιοσύνης και φυσικά τα 150 δις κόκκινα δάνεια. Τίποτε από όλα αυτά δεν θεράπευσαν τα Μνημόνια.
Στο μεταξύ τόσο οι δανειστές όσο και οι κυβερνώντες πόνταραν όλα αυτά τα χρόνια στα χαράτσια εξαιτίας του δεσίματος που έχει ο Ελληνας με τα ακίνητα. Λεηλάτησαν δις ευρώ χαράτσια εξαιτίας της σχέσης εξάρτησης που έχει ο Ελληνας με τα ακίνητα και ποντάρουν ακριβώς σ΄αυτή τη σχέση όλες τις ελπίδες τους για την συνέχιση της λεηλασίας μέσω των χαρατσιών.
Ατυχώς για τους δανειστές και τους εγχώριους πολιτικάντηδες τα λεηλατημένα νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν άλλο. Το αποδεικνύουν και τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Τα νέα στοιχεία αποτυπώνουν την υποχώρηση κατά 2,7 δισ. ευρώ (ή 2,3%) που σημείωσε το 2016 το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών σε σύγκριση με το καταστροφικό 2015, καθώς το 2016 διαμορφώθηκε σε 114 δισ. ευρώ  από 116,7 δισ. ευρώ έναν χρόνο πριν.
 Ως αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης η τελική καταναλωτική δαπάνη μειώθηκε κατά 1,3 δισ. ευρώ ή κατά 1%, από 123 δισ. ευρώ το 2015 σε 121,7 δισ. ευρώ το 2016.
Την κατιούσα πήρε και το ποσοστό αποταμίευσης των νοικοκυριών (και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών που εξυπηρετούν νοικοκυριά) καθώς καταγράφηκε αρνητικό πρόσημο -6,8% το 2016 έναντι -5,4% το 2015.
Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τους Ετήσιους Μη Χρηματοοικονομικούς Λογαριασμούς Θεσμικών Τομέων που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.
Στο μεταξύ όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, τον Σεπτέμβριο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία ανήλθαν στα 700 εκατ. ευρώ φθάνοντας από την αρχή του έτους στα 9,25 δισ. ευρώ.
Την ίδια στιγμή ο πατσαβούρης ελεγκτικός μηχανισμός προχωρεί σε καθημερινή βάση σε 700 περίπου κατασχέσεις και δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών με στόχο να διασφαλίσει τα συμφέροντα του δημοσίου. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ανεξάρτητη αρχή Δημοσίων Εσόδων 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι και επιχειρήσεις χρωστούν στο ελληνικό δημόσιο περισσότερα από 98,7 δισ. ευρώ, ποσό το οποίο μήνα με τον μήνα διογκώνονται και όπως όλα δείχνουν στο τέλος του έτους θα «σπάσει» το φράγμα των 100 δισ. ευρώ.
Μέσω λοιπόν του μπαράζ των κατασχέσεων σε 991.392 οφειλέτες αλλά και των ρυθμίσεων που είναι σε ισχύ η φορολογική διοίκηση κατάφερε στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου να εισπράξει 3,5 δις. ευρώ. Ο στόχος που έχει τεθεί φέτος είναι η είσπραξη 2,7 δισ. ευρώ μόνο από τις παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά με το ρυθμό των κατασχέσεων και των αναγκαστικών μέτρων που επιβάλλονται εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του έτους θα εισπραχθούν συνολικά περισσότερα από 4,5 δισ. ευρώ.
Ολα αυτά αποτελούν δυναμίτιδα για την κοινωνική έκρηξη που βρίσκεται προ των πυλών.
 Το διεφθαρμένο αμεταρρύθμιστο κράτος σε συνδυασμό με τον προκλητικό αμοραλισμό των κυβερνώντων έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κοκτέηλ και σύμφωνα με τους αναλυτές μυστικές υπηρεσίας η οποία φημίζεται για την ισχύ της θα υπάρξει στην Ελλάδα λαική εξέγερση (η Εξέγερση των Αστών χαρακτηρίζεται στις εκθέσεις της μυστικής υπηρεσίας), στην διάρκεια της οποίας οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 80…
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί!
Tέρμα λοιπόν τα ημίμετρα και η υποκρισία καθώς στερέουν τα λεφτά που είχαν οι Ελληνες στα μαξιλάρια (βλέπε Μαρία Σπυράκη) και στα στρώματα. Τα λεφτά αυτά και η πληρωμή των αθλίων χαρατσιών χωρίς να μεταρρυθμίζεται το κράτος και η δικαιοσύνη με τις παράγκες της επέτρεψαν να περάσουν 7 χρόνια υποκρισίας μεταξύ των δανειστών και των Ελλήνων πολιτικάντηδων της συμφοράς.
Τώρα όμως το τέρας αναδύεται πιο τρομακτικό από ποτέ. Ενα τέρας βγαλμένο από τα έγκατα της υποκρισίας τους. Η Γερμανίδα καγκελάριος που είχε συνηθίσει να σπρώχνει την αντιμετώπιση των πραγματικών αιτιών που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία βρίσκεται πλέον μπροστά στην κατάρρευση της Ελλάδας. Κι αυτή τη φορά τόσο οι ίδια όσο και τα στελέχη του κόμματός της το γνωρίζουν πολύ καλά.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο στη ζωή με τα σωληνάκια της εντατικής. Ο συναγερμός έχει σημάνει ήδη στα κεντρικά των Χριστιανοδημοκρατών. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό το σενάριο στην διάρκεια των διαβουλεύσεων για την κυβέρνηση Τζαμάικα η Μέρκελ να βρει τρόπο να αποδράσει και να μην είναι η νέα καγκελάριος! Δεν είναι τυχαίο ότι στις διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό της νέας γερμανικής κυβέρνησης οι συμμετέχοντας στις συνομιλίες αποφεύγουν με υποκρισία και στρουθοκαμηλισμό να μιλήσουν για το ελληνικό πρόβλημα.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της Deutsche Welle σε κανένα από τα συνολικά οκτώ κείμενα των διερευνητικών συζητήσεων δεν γίνεται αναφορά στην Ελλάδα, ενώ συμφωνήθηκε ότι δεν θα συμπεριληφθεί ούτε στην ατζέντα των επόμενων εβδομάδων.Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε υψηλόβαθμη πηγή των Χριστιανοδημοκρατών, συζήτηση επ’ αυτού «δεν θα ήταν ούτε προς το δικό μας συμφέρον και ούτε προς το συμφέρον της Ελλάδας»!!!!
Τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση προκειμένου να μπορέσει η Ελλάδα να χρηματοδοτείται και πάλι αυτόνομα μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος προσαρμογής σχολιάζει η Handelsblatt σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα. Η οικονομική εφημερίδα του Ντύσελντορφ κάνει λόγο για «δύσκολη επιστροφή στις χρηματαγορές», σχολιάζοντας ότι «για μεγάλο διάστημα η διάσωση της Ελλάδας έμοιαζε με μια ιστορία δίχως τέλος, η Ελλάδα θύμιζε βαρέλι χωρίς πάτο. (…) Ωστόσο σήμερα φαίνεται να έχει φτάσει στην τελική ευθεία». Η Handelsblatt στηρίζει τις εκτιμήσεις της στη δοκιμαστική έξοδο της Ελλάδας στις χρηματαγορές τον περασμένο Ιούλιο και στη σχεδιαζόμενη ανταλλαγή ομολόγων που φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) εντός Νοεμβρίου, κάνοντας έτσι «ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την επιστροφή στις αγορές», επισημαίνει το δημοσίευμα.
Ο ανταποκριτής της HB σημειώνει ότι το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών επιδιώκει να αντλήσει περί τα έξι δις ευρώ με δύο ή τρεις ακόμη εκδόσεις ομολόγων έως την επίσημη εκπνοή του προγράμματος στις 20 Αυγούστου 2018. Όπως γράφει, στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να δημιουργηθεί «ένα χρηματικό μαξιλάρι ύψους 15 δις ευρώ, στο οποίο ο ESM (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας) πρόκειται να συνεισφέρει με 9 δις ευρώ το μεγαλύτερο μερίδιο. (…) Το ‘μαξιλάρι’ των 15 δις θα έφθανε σε περίπτωση ανάγκης για να καλύψει τις ανάγκες αναχρηματοδότησης της Ελλάδας έως το τέλος του 2019. Στην Αθήνα όμως ελπίζουν να μην χρειαστεί να αγγίξουν αυτό το απόθεμα».
 Ο γερμανός ανταποκριτής στέκεται στο κλίμα αισιοδοξίας που επιχείρησε να καλλιεργήσει ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας σε πρόσφατη ομιλία του στο Brookings Institution της Ουάσιγκτον τους επενδυτές να εμπιστευθούν την Ελλάδα. «Ο Τσίπρας ξέρει: η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για την επιστροφή στις αγορές», σημειώνει το δημοσίευμα, υπογραμμίζοντας ότι μετά από επανειλημμένες καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής στο παρελθόν «η Αθήνα βρίσκεται τώρα μάλιστα μπροστά από το χρονοδιάγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης». Όπως επισημαίνει η HB, οι αγορές επιβραβεύουν την Ελλάδα γι’ αυτό, με τις αποδόσεις του δεκαετούς ομολόγου να πέφτουν την Παρασκευή στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων οκτώ χρόνων. «Ωστόσο, με (σ.σ. απόδοση) περίπου 5% παραμένουν ακόμη πολύ ψηλά. Αυτό δείχνει ότι η τελική ευθεία που πρέπει να διανύσει τώρα η Αθήνα είναι ένας αγώνας μετ’ εμποδίων», σχολιάζει η HB, επισημαίνοντας ότι μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, οπότε αναμένεται να επιστρέψουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στην Αθήνα, η κυβέρνηση «πρέπει να εφαρμόσει ακόμη περίπου 60 προαπαιτούμενα. Στις αγορές παρακολουθούν με ακρίβεια εάν η Αθήνα, μετά τις διαρκείς καθυστερήσεις των περασμένων 2,5 χρόνων, θα διευθετήσει τώρα εγκαίρως τις υποχρεώσεις της». Ο αρθρογράφος επισημαίνει ότι μετά την τρίτη αξιολόγηση που βρίσκεται σε εξέλιξη ακολουθεί μια τελική, τέταρτη αξιολόγηση, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2018, δύο μήνες πριν από το προγραμματισμένο τέλος του προγράμματος. «Έτσι θα μπορούσαν να αρχίσουν και οι διαπραγματεύσεις για ελάφρυνση του χρέους – ένα σημαντικό μήνυμα για τις αγορές», υπογραμμίζει η εφημερίδα.
Για όλο αυτό το σκηνοθετημένο παπατζιλίκι της ελληνικής εξόδου στις αγορές τοΚουρδιστό Πορτοκάλι έγραφε:
Αίφνης ο Σκουρλέτης, ο Κουρουμπλής, η Τασία, η Γεροβασίλη και ο ταγαρο-σπερματεγχύτης Mπαλαούρας έγιναν μέσα σε μια νύχτα φίλοι των επενδυτών και χτυπιούνται για να έλθουν επενδύσεις στην Ελλάδα. Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκαιο δεν υπάρχει ναρκέμπορας, λαθρέμπορας, έμπορος λευκής και έγχρωμης σαρκός που να μην βρίσκει ιδανική κυβέρνηση για επενδύσεις την κυβέρνηση Σύριζα.
Οι πάσης φύσεως μαφιόζοι βρίσκονται στη χώρα μας με τις διάσημες Μαφίες όπως είναι η Αλβανική, η Ρώσικη, η Βουλγάρικη κλπ να είναι οι καλύτεροι επενδυτές επί διακυβέρνησης Σύριζα. Ετσι κι αλλιώς κανείς από δαύτους δεν πρόκειται να πληρώσει 80-90% των εσόδων του σε φοροασφαλιστικοληστρικές εισφορές. Θα δείχνουν τα τάλαρα ή την κάννη του όπλου στους ελεγκτές του δημοσίου και όπως είναι φυσικό οι δικοί μας θα επιλέγουν τη μίζα. Πάμε παρακάτω.
Γελάει λοιπόν ο πλανήτης με το υβριδικό μοντέλο που επέλεξαν οι εξίσου γελοίοι με τις ελληνικές κυβερνήσεις δανειστές να βγάλουν την χρεοκοπημένη “πόρνη” στις αγορές αφού πρώτα της κάνουν ένα ψευτοστόλισμα. Αυτή τη δουλειά (το κωλομπάρεμα για να βγει η πουτάνα στις αγορές) το ανέλαβε η επενδυτική τράπεζα Rothschild & Co. Μετά από εκείνο το θαυματουργό ταξίδι του Τσίπρα στο Παρίσι, όλα άρχισαν να πηγαίνουν πρίμα για τον Αλέξη: Από τον Μακρόν ως τον Τραμπ, όλοι άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τον αναγεννημένο Αλέξη Τσίπρα.
Βέβαια η Rothschild & Co κάνει μπίζνες και κονομάει αδιαφορώντας εάν αυτό εδώ το εγχώριο μπουρδέλο έχει μεταρρυθμιστεί, έαν λειτουργεί η δικαιοσύνη, εάν έχει καταπολεμηθεί η γραφειοκρατία, εάν έχουν αξιολογηθεί οι σατυροβαρκάρηδες δημόσιοι υπάλληλοι, εάν χαρίζονται τα θαλασσοδάνεια στους εγχώριους ολιγάρχες, εάν υπάρχουν πολιτικοί που παίρνουν μίζες για να προστατεύουν “βαρυποινίτες” μεγαλοεπιχειρηματίες.
Αυτά είναι “τεχνικές” λεπτομέρειες για την Rothschild & Co από την στιγμή που ανέλαβε, με συμβόλαιο, να βγάλει την Ελλάδα-πουτάνα στις αγορές.
Οι συναντήσεις με τους Μακρόν-Τραμπ είναι μέρος της προετοιμασίας για το“στήσιμο” της εξόδου στις αγορές.
Καθότι ο Ολάντ, ο Τραμπ, ο Μακρόν, ο Μοσκοβισί, έχουν άριστες σχέσεις με επενδυτικούς οργανισμούς όπως η Rothschild & Co και οπότε ας πάει και το παλιάμπελο να συναντήσουν δηλαδή τον Τσίπρα.
Το δυστύχημα όμως μέσα σε όλο αυτό το στημένο παιγνίδι της εξόδου της πουτάνας στις αγορές είναι το γεγονός ότι το κράτος-πουτάνα δεν έχει αλλάξει παρά τα 7 χρόνια Μνημόνια: εξακολουθεί να είναι διεφθαρμένο, πελατειακό, φορομπηχτικό, διαπλεκόμενο, βαριά άρρωστο και νοσηρό.
Αλλά όπως είπαμε, αυτά είναι “τεχνικές” λεπτομέρειες…Το θέμα είναι η πουτάνα να φτιασιδωθεί και να βγει στις αγορές.
Ποιο SKIP; Κανείς δεν ξεπλένει καλύτερα από την Rothschild & Co.
Υπάρχει μεγαλύτερος φίλος των επενδύσεων στον πλανήτη από τον Αλέξη Τσίπρα;
Σοβαροί να είσαστε, αφού το λένε ο Γιώργης ο Κουρής και η Rothschild & Co…

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com