Translate

Αυτήν την κίνηση θα την επικροτούσε σίγουρα και ο Πάπας - Γελοιοποιούν τον Χριστό μπροστά σε μικρά παιδιά!


Όπου σταθούν και όπου βρεθούν, προσπαθούν είτε μέσω των τυπολατρειών είτε μέσω της γελοιοποίησης, να απομακρύνουν τους ανθρώπους από τον Χριστό. Οι μέθοδοι ανάλογα φυσικά με την
περιοχή, την εποχή και τις συγκυρίες είναι διαφορετικές, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Αυτή τη φορά αποδέκτες αυτών των μεθόδων έγιναν μαθητές σε ένα σχολείο της...πολυπολιτισμικής Νορβηγίας, τους οποίους και δίδαξαν πως ο Ιησούς Χριστός ταυτίζεται απόλυτα με το Ισλάμ! Τόσο πολύ μάλιστα που θα βάλουν και...στίχους από το Κοράνι μέσα στην επερχόμενη χριστουγεννιάτικη γιορτή!
Το συγκεκριμένο σχολείο προέβη σε αυτήν την κίνηση για να υπερτονίσει το γεγονός ότι ο Ιησούς εμφανίζεται επίσης στο μουσουλμανικό ιερό βιβλίο (το Κοράνι).
Ενώ όλες οι χριστουγεννιάτικες εορτές , ιδιαίτερα οι σχολικές, έχουν παραδοσιακά χριστιανικό περιεχόμενο, το σχολείο Stigeråsen στο Skien της Νορβηγίας αποφάσισε να αποκλίνει από την καθιερωμένη πρακτική αναφέροντας δύο στίχους από το Κοράνι. Χρησιμοποιώντας τις παραπομπές από το κεντρικό κομμάτι του Ισλάμ, το σχολείο ομολογεί ότι θέλει να προωθήσει το σεβασμό και την κατανόηση μεταξύ διαφορετικών θρησκευτικών ομάδων !!!!
Ότι δηλαδή έχει ομολογήσει πως προωθεί και ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπας Φραγκίσκος, στηρίζοντας εν πολλοίς την..."ειρηνική ένωση" όλων των θρησκειών.
Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο ο Πάπας:
Μάλιστα η διεύθυνση του σχολείου επέλεξε τους στίχους 3:45 και 3:47 από το Κοράνι, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει τα μικρά παιδιά από νωρίς να μαθαίνουν πως υπάρχουν και άλλες προοπτικές πέρα από την καθιερωμένη εικόνα που έχουμε για τα Χριστούγεννα και κατ΄επέκταση για τον ίδιο τον Χριστό!!
"Έχουμε φοιτητές με διαφορετικό υπόβαθρο και ένα μεγάλο μέρος από αυτούς είναι μουσουλμάνοι. Όλα τα γεγονότα μας αφορούν τη δημιουργία μιας πρακτικής που θα συμπεριλαμβάνει όλους τους μαθητές", σημείωσε ο διευθυντής του εν λόγω σχολείου.
Με λίγα λόγια, για να μην νιώθουν...μειονεκτικά οι ολοένα και αυξανόμενοι μουσουλμάνοι (μικροί και μεγάλοι), θα πρέπει να...αλλοιωθεί η παραδοσιακή προσέγγιση που έχουμε για τον Χριστό!  
Για όσους τυχόν απορείτε με αυτά που μόλις διαβάσατε, να σας καλωσορίσουμε στην εποχή της "πολιτικής ορθότητας".              πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com