Translate

Ο Πούτιν απαντά στην αχρήματη κοινωνία της Νέας Τάξης vid


Η Εθνική Δεξιά δεν μπορεί να μείνει άπραγη στην εξάπλωση των ψηφιακών νομισμάτων της Νέας Τάξης!
Ως εκ τούτου, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, γνωστοποίησε, σε
συνάντηση που είχε, τα σχέδια της Μόσχας για απόκτηση του πρώτου
ρωσικού κρυπτονομίσματος, τονίζοντας πρώτα τους κινδύνους που ενέχει η χρήση των κρυπτονομισμάτων, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο και να λειτουργεί επαγγελματικά και όχι αυθαίρετα.
Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη που είχε ως θέμα τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα και την χρήση καινοτόμων μέσων, αναφέρθηκε και στους κινδύνους που δημιουργεί η αυθαίρετη χρήση των εικονικών νομισμάτων (κρυπτονομισμάτων), τα οποία οδηγούν στην αχρήματη κοινωνία.
Ο «Τσαρ Βλαντ», επισημαίνοντας ότι το ζήτημα αυτό το έχει συζητήσει αρκετές φορές με την πρόεδρο της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας, δήλωσε ότι «τα κρυπτονομίσματα πρωτίστως προσφέρουν τη δυνατότητα για ξέπλυμα κεφαλαίων που αποκτώνται με τρόπο εγκληματικό, για φοροδιαφυγή, για τηn χρηματοδότηση τρομοκρατίας και φυσικά για τη δημιουργία διάφορων οικονομικών δομών που βασίζονται στην απάτη θύματα των οποίων μπορούν να γίνουν οι απλοί πολίτες».
Υπό αυτό το πρίσμα, ο Ρώσος υπουργός Επικοινωνιών και Media κ. Nikolai Nikiforov, ανακοίνωσε επίσημα πως η Μόσχα θα λανσάρει σύντομα το κρατικό ψηφιακό νόμισμα, το «κρυπτορούβλι» -cryptoruble-, το οποίο θα ελέγχεται πλήρως από την πολιτεία.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Nikivorov ισχυρίστηκε ότι το κρυπτονόμισμα θα αναπτυχθεί και θα εκδοθεί άμεσα από το ρωσικό κράτος, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε λεπτομέρειες αναφορικά με το τεχνικό κομμάτι.
Οι κατέχοντες το κρυπτορούβλι θα φορολογούνται κανονικότατα από το κράτος, 13%, με το φορολογικό πλαίσιο να βρίσκεται, ωστόσο, ακόμα υπό διαμόρφωση.
Σχετικά με τα υπάρχοντα ψηφιακά νομίσματα πριν από λίγες ημέρες  το ρωσικό υπουργείο Οικονομικών και η Κεντρική Τράπεζα της χώρας συμφώνησαν να καταθέσουν έως το τέλος του 2017 νομοσχέδιο το οποίο θα ρυθμίζει την αγορά κρυπτονομισμάτων.
Στο σχετικό νομοσχέδιο δεν αποκλείεται να υπάρχει διάταξη, η οποία θα περιορίζει το ποσό των κρυπτονομισμάτων που θα έχουν στην κατοχή τους τα φυσικά πρόσωπα.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν Ρώσοι αξιωματούχοι, το όριο του ποσού είναι τα 100 χιλιάδες ρούβλια αλλά συζητείται και το ποσό των 600 χιλιάδων ρουβλίων.
Στο σημείο αυτό να μην ξεχνάμε πως δύο είναι οι ιδεολογικοπολιτικοί πόλοι που ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον στον πλανήτη, δημιουργώντας, στην παρούσα φάση, μια ισορροπία «τρόμου»: Η διεθνιστική «λευκή» Νέα Τάξη και η «μαύρη Εθνική Δεξιά, η οποία τάσσεται υπέρ του έθνους-κράτους και όχι της παγκοσμιοποίησης.
Και οι δύο πλευρές υιοθετούν πολλές φορές μεθόδους του αντιπάλου, όταν εκείνες βοηθούν στον έλεγχο των πολιτών καθώς και την επιβολή της κεντρικής εξουσίας, όπως εν προκειμένω, η αχρήματη κοινωνία και ο έλεγχος των συναλλαγών, ακόμα και μέσω εμφυτευμάτων.
Στην πολιτική τα πάντα έχουν να κάνουν με συμφέροντα και η Ρωσία θέλει να συμμετέχει στο παγκόσμιο παιχνίδι με τους κανόνες και όρους που επικρατούν στην διεθνή πολιτικοοικονομική σκακιέρα.                                     πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com