Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ To Πείραμα βρίσκεται σε εξέλιξη.Eπόμενη φάση το Ελληνικό Βitcoin!

Το Bilderberg club παρακολουθεί με ενδιαφέρον το κάθε επόμενο στάδιο
Η πρόσκληση και η φιλοξενία  του Ελληνα πρωθυπουργού από τον Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι παρά επιβράβευση της άψογης εκτέλεσης του Πειράματος αλλά και τις επιθυμίας της οικογένειας Τραμπ να
αναλάβει την επένδυση του Ελληνικού.Γι΄αυτό και ο στρατός των παλαβών οικολόγων, αρχαιολόγων και δασαρχών ανακάλυψε ζούγκλα και αρχαία στο ελληνικό.
Η συνέχεια όμως του πειράματος είναι αυτή που το κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό: Η Λαγκάρντ σε συνεργασία με τον Τραμπ θέλοντας να δώσουν την χαριστική βολή στην έτσι κι αλλιώς προβληματική Ε.Ε. αποφάσισαν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα και για πρώτη φορά επίσημα στον κόσμο ένα ψηφιακό νόμισμα-κάτι αντίστοιχο του bitcoin! Γι΄αυτό φώναξαν τον Τσίπρα στην Ουάσιγκτον: Μετά τα capital controls οι Ελληνες πειραματόζωα θα είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν κρυπτονόμισμα-ψηφιακό μερακλίδικο νόμισμα.
Το Bilderberg club που παρακολουθεί στενά το πείραμα Ελλάδα και δίνει τις κατευθύνσεις πιστεύει ότι το ψηφιακό νόμισμα θα έχει ιδιαίτερη επιτυχία σε ένα διεφθαρμένο κράτος σαν την Ελλάδα η οποία στην συνέχεια θα αποτελέσει κράτος-πρότυπο για την λειτουργία του ψηφιακού νομίσματος παγκοσμίως. Κι αυτό γιατί οι ισχυροί του κόσμου διαισθάνονται ότι τα υπάρχοντα νομίσματα εξήντλησαν τις δυνατότητές τους και είναι πεπερασμένα με την έκρηξη της ψηφιακής τεχνολογίας. Ετσι το χρέος της Ελλάδας θα μετατραπεί σε bitcoin δηλαδή θα γίνει αόρατο!!!!
Οπότε έχει δίκιο ο Μπαλάφας (Μπαλαφίνιο) του Σύριζα να αναρωτιέται ποια είναι αυτή η Die Welt όταν υπάρχει κοτζάμ Kontanews και ο Γιώργης ο Κουρής, ο περγαμόντος που στηρίζει τον Σύριζα με χίλια. Μία δεν πιάνει μπροστά στον Γιώργη τον Κουρή ο Θανάσης ο Καρτερός.Οσο για το ψηφιακό νόμισμα πρόκειται για έναν μύχιο πόθο (στα ψηφιακά) στάχυα της Λαγκάρντ.Ήρθε η ώρα οι κεντρικές τράπεζες και οι ρυθμιστικές αρχές του πλανήτη να ασχοληθούν σοβαρά με τα ψηφιακά νομίσματα, σύμφωνα με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde.
Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο CNBC στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον, τα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αναλαμβάνουν κινδύνους επειδή δεν παρακολουθούν και δεν κατανοούν τα αναδυόμενα χρηματοοικονομικά προϊόντα τεχνολογίας που έχουν αρχίσει ήδη να ταράζουν τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και το παγκόσμιο σύστημα πληρωμών.
“Πιστεύω ότι θα δούμε τεράστιες διαταραχές”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Lagarde, ενώ ερωτηθείσα για το εάν συμφωνεί με τα σχόλια του CEO της JPMorgan, Jamie Dimon, ότι το bitcoin είναι “απάτη”, σημείωσε ότι είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις ευρύτερες επιπτώσεις τεχνολογιών όπως τα ψηφιακά νομίσματα.
Μάλιστα, η Lagarde δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το ΔΝΤ να αναπτύξει κάποια στιγμή το δικό του κρυπτονόμισμα!!!!

Ανέφερε ως παράδειγμα τα ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα (Special Drawing Right – SDR), αποθεματικό περιουσιακό στοιχείο το οποίο δημιούργησε το ΔΝΤ ως εναλλακτική μορφή των υφιστάμενων επίσημων συναλλαγματικών διαθεσίμων των χωρών-μελών του, το οποίο θα μπορούσε να ενσωματώσει τεχνολογία παρόμοια με αυτήν των ψηφιακών νομισμάτων.
“Αυτό που θα εξετάσουμε είναι το πώς το νόμισμα αυτό, το SDR, μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να είναι πιο αποτελεσματικό και λιγότερο δαπανηρό”, ανέφερε.
Τα βλέπετε; Από τους Ελληνες-πειραματόζωα θα ξεκινήσει η επίσημη εφαρμογή του.
Kλείστε στη μνήμη σας την παρακάτω vintage εποχή…Ερχεται το ελληνικό bitcoin!πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Οι Εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών ... Πρώτο και Δεύτερο Μέρος

Μέρος Πρώτο 
 Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται "Πίνδαρος".  Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου "Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου". Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος

Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...