Translate

VIDΕΟ που πρέπει να δουν όλοι: Ο Πάπας αρχιεκπρόσωπος του Κρόνειου επί γης ιερατείου, κήρυξε τον Μεσαίωνα του παγκόσμιου ηγέτη


Ο Πάπας Φραγκίσκος, έχοντας ως «πεσκέσι» από την Κολομβία ένα μαυρισμένο μάτι έπειτα από ατύχημα με το όχημα μετακινήσεώς του, ολοκλήρωσε την Κυριακή το ταξίδι του στην Κολομβία, προτρέποντας
τον λαό να προσεύχεται για την υποδούλωσή τους στον έναν ηγέτη!
«Εάν η Κολομβία επιθυμεί μία σταθερή και διαρκή ειρήνη, θα πρέπει επειγόντως να αναλάβει δράση προς αυτήν την κατεύθυνση, δηλαδή του κοινού καλού, της ισότητας, της δικαιοσύνης, του σεβασμού της ανθρώπινης φύσης και των αξιώσεών της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάπας στο κήρυγμά του, επισημαίνοντας πως «μόνο αν λύσουμε τα δεσμά της βίας, θα μπορέσουμε να ξετυλίξουμε τα πολύπλοκα νήματα των διαφωνιών».
Ο «Ποντίφικας» δεν έμεινε όμως μόνο εκεί! Στην Santa Marta της Κολομβίας, μιλώντας σε πολιτικούς, κληρικούς και πολίτες κήρυξε την απόλυτη υποταγή στην εξουσία μέσω προσευχών και εξομολογήσεων.
Αρχικά, κάλεσε τους πολιτικούς ηγέτες να προσεύχονται σε εκείνον που τους έδωσε την εξουσία μέσω του λαού, δηλαδή του τιμωρού και πολιτικάντη θεού της Παλαιάς Διαθήκης, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό της μαθηματικής λογικής και της αγάπης.
Εν συνεχεία, τόνισε στους πολίτες πως πρέπει να προσεύχονται για τους πολιτικούς ηγέτες τους, ακόμα και αν διαφωνούν μαζί τους!
«Προσεύχομαι για τους ηγέτες μου;», κάλεσε τους πιστούς να αναρωτηθούν. «Αν δεν προσεύχεστε για τους ηγέτες σας, τότε εξομολογηθείτε το! Το να μην προσεύχεσαι για τους ηγέτες σου, είναι αμαρτία!»!!!!!
Άρα, λοιπόν, είναι αμαρτία να μην προσευχόμαστε υπέρ της εφαρμογής των άδικων μέτρων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Είναι αμαρτία να μην προσευχόμαστε υπέρ της φορολογικής πολιτικής που ξεκληρίζει εκατομμύρια οικογένειες.
Θα είναι και αμαρτία αργότερα να μην προσευχόμαστε υπέρ του ενός παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος θα κάνει την εμφάνισή του, στον δρόμο που του χαράσσει ο Πάπας.
Οι πολίτες πρέπει να προσεύχονται και να δηλώνουν υποταγή στους ηγέτες τους και φυσικά στο παγκόσμιο κράτος! Κανείς δεν πρέπει να αντιδρά! Κανείς δεν πρέπει να ξεσηκωθεί εναντίον της ολιγάριθμης ελίτ!
Τα ίδια έλεγαν οι Εκκλησίες και κατά τον Μεσαίωνα, ο οποίος υπάρχει και σήμερα, απλά με διαφορετική ιδεολογία!         πηγη
Θαυμάστε:

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com