Translate

Οι παρακρατικοί antifa, εκπαιδεύονται στο... Μάι Τάι, αλλά κερδίζουν μόνο στο τρέξιμο


Το αραβικό δίκτυο Al Jazeera έκανε ένα εκτενές ρεπορτάζ με τίτλο  «Ανταποδίδοντας το χτύπημα: Ελληνικό γυμναστήριο εκπαιδεύει για αντιφασιστική δράση», αναφερόμενο σε υπόγειο γυμναστήριο της Αθήνας, όπου απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε
αστυνομικούς και χρυσαυγίτες, λες και θα αντέχαμε την... μπόχα. Ο ιδιοκτήτης του, ένας αναρχικός 20ετίας, ξεκίνησε την άθληση για «πολιτικούς λόγους» - όπως λέει: «την ανάγκη να αμύνεται απέναντι στην αστυνομία και την Χρυσής Αυγής». 
Το ρεπορτάζ συνοδεύεται και από φωτογραφίες που δείχνουν στημένα στιγμιότυπα προπονήσεων. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς βλέποντας το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι το τι θα συνέβαινε εάν  υπήρχε κάποιο γυμναστήριο το οποίο θα απαγόρευε την είσοδο σε ανθέλληνες και σε κάθε λογής αριστεριστή. Ειδικά δε, εάν διέρρεαν φωτογραφίες από προπονήσεις τότε ο τίτλος του ρεπορτάζ θα αναφερόταν σε «τάγματα εφόδου» και όλα τα άλλα τα απίθανα που έχουμε ακούσει τα τελευταία έτη από τους λακέδες της δημοσιογραφίας. Ο ιδιοκτήτης θα κατηγορούταν για άρνηση παροχής υπηρεσιών με ρατσιστικά κριτήρια, ενώ θα είχαμε και συλλήψεις για παραστρατιωτική εκπαίδευση.
Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, Λάμπρου, δηλώνει τα εξής: «Ο λόγος ήταν πρακτικός: οι δρόμοι μάς ανήκουν, θέλουμε να τους κρατήσουμε για μας». Αυτή του η δήλωση αποτελεί άμεση παραδοχή του λόγου «εκπαίδευσης» των παρακρατικών υποδηλώνοντας  παράλληλα έμμεσα την παράνομη και βίαιη δράση του.
Από τις δηλώσεις  αυτομάτως μας γεννάται μία εύλογη απορία… Γιατί προπονούνται στο Μάι Τάι και όχι στο σπριντ, που τους χρειάζεται και περισσότερο, αφού οι μόνοι «δρόμοι» που τους άνηκαν και θα τους ανήκουν είναι οι αγώνες δρόμου…

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com