Translate

23 Σεπτεμβρίου – Όλα δείχνουν ότι θα γίνει το μεγάλο μπαμ!


Το NAVGEM, το εξελιγμένο σύστημα πρόβλεψης του καιρού που ανηκει στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι ένα από τα πιο εξελιγμένα στον κόσμο και δειχνει σε προβλεψη πορειας τον τυφώνα Jose να κάνει άμεσο χτύπημα στη Νέα Υόρκη στις 20-21.
Το NAVGEM, το εξελιγμένο σύστημα πρόβλεψης του καιρού που ανηκει στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι ένα από τα πιο εξελιγμένα στον κόσμο και δειχνει σε προβλεψη πορειας τον τυφώνα Jose να κάνει άμεσο χτύπημα στη Νέα Υόρκη στις 20-21.
Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο Ros Hahana (το Εβραϊκό Νέο Έτος, το «The Sounding»)
Το Mabon, αρχίζει στις 21 Σεπτεμβρίου. Αυτό ονομάζεται κανονικα Φεστιβάλ Συγκομιδής, ειναι μια μέρα Ανθρώπινης Θυσίας και σεξουαλικών οργιών για τους Illuminati.
Παρατηρήστε ότι πολλά εβραϊκά και Παγανιστικά / Illuminati φεστιβάλ πέφτουν την ίδια εποχή.
Ο Ιησούς μίλησε για τη συγκομιδή. Η τελική Συγκομιδή, όπου τα λαχανικά(tares) (οι κακοί) συγκεντρώνονται για την αιώνια φωτιά.
Ο αριθμός 23 είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός για τους illuminati, που σημαίνει μετά το τέλος. Το Ωμέγα ή το τέλος είναι # 22. Το # 23 θεωρείται η επόμενη μέρα.
Και φυσικά, φέτος έχουμε την ουράνια ευθυγράμμιση που εχει να συμβει από την εποχή του Ιησού.
Εκείνος που έχει αυτιά, ας ακούσει, αυτός που έχει τα μάτια, ας τον δει.
Λουκάς 21:25 Και θα υπάρξουν σημάδια στον ήλιο, στο φεγγάρι και στα αστέρια. και πάνω στη γη θλίψη των εθνών, με αμηχανία. η θάλασσα και τα κύματα βρυχονται? 26 Οι καρδιές των ανθρώπων τους αποτυγχάνουν από φόβο να φροντίσουν τα πράγματα που έρχονται στη γη, γιατί οι δυναμεις του ουρανού θα τους ταρακουνήσουν. 27 Και τότε θα δουν τον Υιό του ανθρώπου που έρχεται σε ένα σύννεφο με δύναμη και μεγάλη δόξα. 28 Και όταν αυτά τα πράγματα αρχίσουν να περάσουν, τότε κοιτάξτε ψηλά και σηκώστε τα κεφάλια σας. για η λύτρωση σας έρχεται κοντά.
Πρόκειται για καθαρή υποψια, αλλά ΑΝ , και αυτό να είναι ένα μεγάλο ΑΝ, τοποθετούσαν ένα πυρινικο στα ανοικτά των ακτών της Νέας Υόρκης, για να χτυπήσει την Νεα Υορκη με έκρηξη ταυτοχρονα με τον τυφώνα, προκαλώντας ένα τεράστιο τσουνάμι;
Η συμπεριφορά αυτού του υποβρυχιου ειναι πολυ παραξενη. Anti Trump οπαδοι; Ας μην ξεχνάμε πολλές σημαντικές συναντήσεις των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος που ερχεται!
Ολα αυτα μου φανταζουν πολυ παραξενα στα μάτια μου.
Το παραπάνω μήνυμα είναι ενα ακόμα από τα πολλά άρθρα που Αμερικάνοι ερευνητές και ελεύθεροι πολίτες δημοσιογράφοι γράφουν καθημερινά !
Η αλήθεια είναι ότι η Αμερική μετά την εκλογή του Τραμπ δεν είναι πια η ίδια , δεν υπάρχει πια η αδιαφορία για την πολιτική , δεν υπάρχει μεγάλη ανοχή πια για τις απαγορεύσεις , υπάρχει ιδιαίτερη αντιπαράθεση μέσα στον λαό και συναισθήματα που είναι έτοιμα να εκραγούν !
Κάθε σενάριο είναι σεβαστό ακόμα και αν πηγάζει από μεγάλο άγχος , το να λες τι βλέπεις δεν είναι ούτε γραφικό ούτε ένας διαγωνισμός ποιος θα πέσει μέσα…μιας και όταν γράφεις τι βλέπεις , τι παρατηρείς το κάνεις για να εμποδίσεις να συμβεί και όχι να το παίξεις προφήτης !
Όσα περισσότερα σενάρια σημαδέψουμε τόσο δυσκολεύουμε το εργο των πεφωτισμένων να εκτελούν στημένα γεγονότα…και φαίνεται πια ότι στην Αμερική η Ελίτ έχει ανάγκη πια για ένα μεγάλο στημένο γεγονός !                                                                      katohika.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com