Translate

Δελτίο11: O «συμπαθής» Κιμ Γιονγκ Ουν και Οι εθνικιστές συνοδοιπόροι του ΚΚΕ και της Κόκκινης Φυλής


O «συμπαθής» Κιμ Γιονγκ Ουν

Αποτέλεσμα εικόνας για κιμ γιονγκ-ουν gifΟ «Μονάρχης» της Πιονγιάνγκ είναι το ίδιο κομμουνιστής και το ίδιο κάθαρμα με τον Μίλο Τζουκάνοβιτς τον Μονάρχη του Μαυροβουνίου.
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν όμως βρίζει τον Ιμπεριαλιστικό Σκύλο και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση , ενώ ο Μίλο υπηρετεί το Κράτος Δικαίου και τρέχει ξωπίσω από τον Ιμπεριαλιστικό Σκύλο.
Επειδή πιστεύω ότι η ελπίδα της ανθρωπότητας είναι η εξαφάνιση των Σκύλων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης , βλέπω τους πύραυλους του Κιμ σαν όπλο της ανθρωπότητας.
Κάθε φτωχός , κάθε κατατρεγμένος, κάθε αδικημένος από τους όπου γης και πατρίς, και την περιούσια φυλή πρέπει να βλέπει τους πυραύλους του Κιμ, σαν τη Ρομφαία του Αγαθού απέναντι στον Εωσφόρο.
Πάρτε και μια εικόνα από τις δοκιμές.


Οι εθνικιστές συνοδοιπόροι του ΚΚΕ και της Κόκκινης Φυλής

Οι ιουδαίοι Νέο-Τοίρκοι , όπως και οι Κουκουέδες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ  και οι θαυμαστές του πουστοΘανάση ώμνυον στην Πατρίδα, το Έθνος και την Ελευθερία. Θα μπορούσαν να ορκίζονται και στον ....Χριστό.

Όσο και αν σας φαίνεται «απίστευτο», η Χρυσή Αυγή, και ο κ. Μιχαλολιάκος συμφωνούν με την ΑΝΤΙ-ΦΑ, τον κομουνιστή κ. Γιώργο Μαργαρίτη, τον αξιότιμο κύριο Δημήτρη Ψαρά, το Ιντιμέντια, το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, τη «Βικιπαίντια», την ΚΚΕ ΕΠΕ, και άλλους τέτοιους, σε μερικά βασικά πράγματα στα οποία συνοδοιπορούν. 

Εκτός από την κοινή σιωπή για τον «Trans Adriatic Pipeline» σε όλα τα χωριά από όπου περνάει, η Χρυσή Αυγή, και ο κ. Μιχαλολιάκος συμφωνούν και συνοδοιπορούν με την ΑΝΤΙ-ΦΑ, τον κομουνιστή κ. Γιώργο Μαργαρίτη, τον αξιότιμο κύριο Δημήτρη Ψαρά, το Ιντιμέντια, το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, τη «Βικιπαίντια», την ΚΚΕ ΕΠΕ, ότι στις 11.30 π,μ της 15ης Σεπτεμβρίου 1944, εξαπολύθηκε «από όλες τις πλευρές», επίθεση των ελασιτών κατά του υψώματος του Αη-Λιά στον Μελιγαλά, και ότι εντός ολίγων λεπτών η άμυνα κατέρρευσε. 

Πρόκειται για ταύτιση 101%. 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τον ρουφιάνο «άγιο Μακρυγιάννη», και με τον πράκτορα Πολυζωίδη. 

Η απάντηση και η εξήγηση για την ταύτιση των συνοδοιπόρων θα ήταν πολύ διαφωτιστική. 

Κατά τον αυτό τρόπο ,«αριστεροί» και «δεξιοί» κατηγορούν την Χούντα για το έγκλημα στην Κύπρο, αλλά κανείς τους ποτέ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα «σήματα»,τις αναφορές, του ΝΑΤΟ , των Αμερικανών και των Άγγλων, για το πότε απέπλευσε από την Μερσίνη και πότε επέστρεψε, η αποβατική «αρμάδα» των Τούρκων, με τους αριθμούς των πλοίων, για να ξέρουμε 43 χρόνια μετά, με πόσα πλοία μεταφερθηκε ο Αττίλας, και με πόσα …. «δρομολόγια». Μούγκα εις την Στρούγκα. 

Σπύρος Χατζάρας                                                       
ΠΗΓΗ
                  
ΥΓ. Περιμένω και κανέναν οικολόγο της Χρυσής Αυγής ,μπας και διαμαρτυρηθεί για την ρύπανση των χωραφιών και την όχληση των κορμοράνων από τον Trans Adriatic Pipeline», 
(Δια-ανδριατικό αγωγό). Αλλά πού;

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com