Translate

Προειδοποιήσεις από τη Ρωσία περί ενός πυρηνικού πολέμου! vid

Σαφείς προειδοποιήσεις από τη Μόσχα που προετοιμάζεται για το χειρότερο. Η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο έχει φτάσει στα άκρα και η περαιτέρω κλιμάκωση μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτο πόλεμο και χιλιάδες θανάτους, δήλωσε τη Δευτέρα η εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής κυβέρνησης Μαρία Ζακχάροβα σε συνέντευξή της στο λετονικό ραδιόφωνο Baltkom.

"Εμείς στο υπουργείο είπαμε επανειλημμένα ότι η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο, αλλά ακούμε τόσο τη ρητορική της Πιονγκγιάνγκ όσο και τις δηλώσεις που έρχονται καθημερινά από την Ουάσινγκτον. Το παράδοξο είναι ότι ακούμε την ίδια ρητορική. Δηλαδή τη χρήση βίας και από τις δύο πλευρές ", δήλωσε η Ζακχάροβα, προσθέτοντας ότι αν ξεσπάσει ο πόλεμος, αυτό θα επρόκειτο για μία κατάρρευση σε παγκόσμια κλίμακα με ταυτόχρονη πλήρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου ". 
Η Ζακχάροβα τόνισε επίσης ότι η οικολογική απειλή, η οποία είναι περισσότερο από περιφερειακή, καθώς η Βόρεια Κορέα βρίσκεται σε μια χερσόνησο που περιβάλλεται από ωκεανό.
"Αν οι άνθρωποι το 2017 δεν καταλάβουν τι εστί η απειλή πυρηνικών όπλων, ότι δηλαδή είναι μια απειλή για ολόκληρο τον κόσμο, τότε για ποιο λόγο συνεχίζουμε και μιλάμε;"
 Στο μήνυμά της, η Μόσχα αναφέρεται στην ξεκάθαρη απειλή ενός -έστω και περιφερειακού- πυρηνικού πολέμου στην ανατολική Ασία, ικανού να φέρει σε τρομερή οπισθοδρόμηση την παγκόσμια κοινότητα.        πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com