Translate

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ROBOT ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΜΠΟΡΕΙΣ! Συμβαίνει ταυτόχρονα σε Αθήνα και Μόσχα, αλλάζοντας τα... δεδομένα vid

            Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ  gif
Οι «ευκολίες» που προσφέρει το «πλαστικό χρήμα» και η πληρωμή με βιομετρικά στοιχεία είναι το τυρί» που προσφέρεται, προκειμένου οι πάντες να πέσουν στην φάκα του απόλυτου ελέγχου των συναλλαγών
αλλά και των ζωών μας. Τόσο στην Ελλάδα, όσο, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, και στην Ρωσία.
Στο liberal.gr διαβάζουμε πως «στο μέλλον οι πληρωμές θα γίνονται με την χρήση βιομετρικών στοιχείων –με το δακτυλικό αποτύπωμα, την ίριδα του ματιού, το σχήμα του προσώπου», κάτι που καιρό τώρα αναφέρει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος και το el.gr!
Πόσο κοντά όμως βρισκόμαστε σε αυτό το προδιαγραφόμενο μέλλον;
Το Liberal απευθύνθηκε  στον Michael Sass, Αντιπρόεδρο Market Product Management, Security Solutions για την Mastercard στην Ευρώπη.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η συνέντευξη έγινε με αφορμή τη διοργάνωση του Mastercard Innovation Forum στην Αθήνα με τίτλο «The Future is Now».
Μεταξύ άλλων ο Sass ανέφερε:
 «Στην Mastercard, πιστεύουμε ότι η ταυτοποίηση των ανθρώπων με βάση ποιοι είναι (βιομετρία) μπορεί να είναι μια αποτελεσματική λύση για να προστατευτεί η ταυτότητα του κατόχου της κάρτας, αλλά και να γίνει η καθημερινότητα ασφαλέστερη και απλούστερη.
Μεταξύ των λύσεων που έχει αναπτύξει η Mastercard σταχυολογούμε την εφαρμογή Mastercard Identity Check Mobile, η οποία χρησιμοποιεί βιομετρική τεχνολογία για την επικύρωση της ταυτότητας του καταναλωτή μέσω της αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, της αναγνώρισης προσώπου και της ίριδας του ματιού. Πρακτικά, θα εξαλείψει την ανάγκη να θυμάστε πολλούς πολύπλοκους κωδικούς πρόσβασης, καθιστώντας τις online αγορές απλούστερες και ασφαλέστερες. Το Mastercard Identity Check Mobile διατίθεται ήδη σε 16 αγορές και θα επεκταθεί σύντομα σε αρκετές ακόμη».
Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την λειτουργία ταυτοποίησης με αναγνώριση προσώπου:
Όλα, όπως βλέπετε είναι έτοιμα προς εφαρμογή και παρουσιάζονται εδώ στο «σπίτι» μας στην Ελλάδα.
Αλλά και στην Ρωσία, τον Ιούνιο η ρωσική τράπεζα Sberbank άρχισε να τοποθετεί με βάση ένα πιλοτικό πρόγραμμα, μηχανήματα ΑΤΜ που μπορούν να εκτελούν συναλλαγές κάνοντας χρήση των βιομετρικών δεδομένων του πελάτη της τράπεζας χωρίς να απαιτείται χρήση κάρτας.
Το πρώτο εν λόγω ΑΤΜ τοποθετήθηκε σε κατάστημα της Sberbank στην λεωφόρο Κουτούζοφσκι, ενώ το πιλοτικό πρόγραμμα θα εφαρμοσθεί έως τα τέλη του 2017, όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Η Ρωσία, παρότι δεν ανήκει στην σφαίρα επιρροής της Νέας Τάξης, υιοθετεί τέτοιου είδους πρακτικές, προκειμένου να ελέγχονται και εκεί οι πολίτες. Το αντίπαλο δέος της Νέας Τάξης, η Εθνική Δεξιά δεν διστάζει να αντιγράψει το σύστημα ελέγχου των ανθρώπων, καθώς όλοι διψούν για εξουσία και απόλυτη κυριαρχία.
Απλά «φαγώνονται» μεταξύ τους και κατά αυτόν τον τρόπο τα σχέδια κατά των λαών δεν εφαρμόζονται στο έπακρο.                   ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com