Translate

Τελευταία προειδοποίηση Τραμπ στο Κογκρέσο, ακολουθεί παγκόσμιος πόλεμος


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εκπροσωπώντας την Εθνική Δεξιά, έστειλε, ίσως, το τελευταίο προειδοποιητικό μήνυμα σε όσους, εντός Κογκρέσου, δεν τον αφήνουν να κυβερνήσει, αναρτώντας στα
social media πως «οι σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας βρίσκονται στο χαμηλότερο και πιο επικίνδυνο σημείο όλων των εποχών».
«Οι σχέσεις μας με την Ρωσία βρίσκονται στο πιο επικίνδυνο και χαμηλό σημείο όλων των εποχών. Γι’ αυτό μπορείτε να ευχαριστήσετε το Κογκρέσο, τους ίδιους ανθρώπους που δεν μπορούν καν να μας παρέχουν σύστημα Υγείας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ν.Τραμπ μέσω Twitter, αφήνοντας αιχμές για την καταψήφιση της απόσυρσης του ανθρωποκτόνου Obamacare από την Βουλή των Αντιπροσώπων.
 Η δήλωση αυτή έγινε μία μέρα μετά την υπογραφή από τον Τραμπ κυρώσεων κατά της Ρωσίας, τις οποίες επέβαλε το Κογκρέσο.
Όπως σας γράψαμε, υπάρχει η περίπτωση ΗΠΑ και Ρωσία να ξεκινήσουν προγραμματισμένο παγκόσμιο πόλεμο, προκειμένου να διαλύσουν, κατά αυτόν τον τρόπο, τις υποδομές παγκόσμιας διακυβέρνησης της Νέας Τάξης.
Όσο οι παγκοσμιοποιητές του Ομπάμα και της Χίλαρι Κλίντον δεν αφήνουν την Εθνική Δεξιά του Τραμπ να κυβερνήσει, όπως για παράδειγμα στην αντικατάσταση του Obamacare με καινούριο σύστημα Υγείας, το σενάριο παγκοσμίου πολέμου πλησιάζει όλο και περισσότερο, με την δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ να επιβεβαιώνει την πραγματικότητα.
Άλλωστε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ν. Μεντβέντεφ συνέκρινε τις νέες αμερικανικές κυρώσεις με κήρυξη ολοκληρωτικού εμπορικού πόλεμου εις βάρος της χώρας του.
«Οι ελπίδες για βελτίωση των διμερών σχέσεων με τη νέα αμερικανική ηγεσία κατέρρευσαν», είπε ο Ντμίτρι Μεντβιέντεφ μέσω Facebook υποστηρίζοντας ότι η «αμερικανική κυβέρνηση απέδειξε με τις κυρώσεις ότι είναι παντελώς ανίσχυρη κι ότι ταπεινώθηκε από το Κογκρέσο», ενώ προειδοποίησε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα βήματα (από την πλευρά της Νέας Τάξης) που αποσκοπούν στην απομάκρυνση από την εξουσία του προέδρου Τραμπ, τον οποίο περιέγραψε ως «μη συστημικό παίκτη».
Βλέπετε λοιπόν πως Τραμπ και Ρωσία, παρότι παρουσιάζονται ως αντίπαλοι, ενεργούν ουσιαστικά μαζί, προκειμένου να ανατρέψουν, με πολιτικό τρόπο, τα σχέδια της Νέας Τάξης. Ειδάλλως…               ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com