Translate

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

Μαρόκο: Νεαρή γυναίκα δέχεται επίθεση από μουσουλμάνους στο λεωφορείο - Την ξεγύμνωσαν και την θωπεύουν! VIDEOΜια σοκαριστική είδηση κυκλοφόρησε στα διεθνή μέσα καθώς μια ομάδα έφηβων μουσουλμάνων θέλησε σε κοινή θέα να επιτεθεί σε νεαρή γυναίκα και δε σταμάτησαν να την ενοχλούν ενώ της έβγαλαν και τα ρούχα. 

Έξι έφηβοι συνελήφθησαν τη Δευτέρα στο Μαρόκο με την κατηγορία ότι επιτέθηκαν σεξουαλικά σε μια νεαρή γυναίκα μέσα σε λεωφορείο. Το περιστατικό έγινε ευρέως γνωστό εξαιτίας ενός βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μια παρέα από έφηβους φαίνεται να επιτίθεται σεξουαλικά σε μια ανυπεράσπιστη κοπέλα.  Στο βίντεο τρεις νεαροί γδύνουν με τη βία τη γυναίκα και πέφτουν πάνω της, ενώ γύρω τους οι άλλοι ζητωκραυγάζουν, γελάνε και φωνάζουν.Η κοπέλα ακούγεται να κλαίει δυνατά ενώ προσπαθεί να τους απωθήσει καθώς της βγάζουν τα ρούχα και τη θωπεύουν. Οι βιασμοί και οι σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες στο Μαρόκο έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το Al Arabiya. Στόχοι είναι συνήθως γυναίκες με δυτική ενδυμασία. Όπως γράφει το Morocco World News, το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή το βράδυ. Υπήρξαν μάλιστα χρήστες που δικαιολόγησαν τους νεαρούς και κατηγόρησαν τη γυναίκα ότι προκάλεσε την επίθεση.
Η μαροκινή ιστοσελίδα περιγράφει ότι το θύμα, που είναι νεαρής ηλικίας, έκλαιγε όσο τα αγόρια της έβγαζαν με τη βία το πουκάμισο και το παντελόνι. «Σαν αγέλη λύκων, οι επιτιθέμενοι έπιαναν το σώμα της και ένα τέρας κατέγραφε με κάμερα, εξασφαλίζοντας το ντοκουμέντο του ειδεχθούς εγκλήματος», διαβάζουμε χαρακτηριστικά.
«Η κοπέλα ούρλιαζε ξανά και ξανά, απελπισμένη για ένα χέρι βοήθειας, αλλά το μόνο που έβρισκε ήταν αυτούς που κακοποιούσαν το κορμί της. Της άρπαζαν το στήθος και προσπάθησαν με ένα κουρέλι να της κλείσουν το στόμα για να μη φωνάζει», είναι η περιγραφή του Morocco World News.
Προς το τέλος του βίντεο ακούγεται η φωνή ενός άνδρα να φωνάζει στους νεαρούς να φύγουν μακριά, δίχως όμως να φαίνεται να επεμβαίνει για να τους σταματήσει. Όση ώρα συνέβαιναν αυτά, το λεωφορείο συνέχιζε να κινείται κανονικά και ο οδηγός δεν έδειχνε να συγκινείται από ό,τι συνέβαινε στις πίσω θέσεις. Το περιστατικό έγινε σε λεωφορείο της Καζαμπλάνκα. Ακτιβιστές έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες δύο δραστών. Όπως μπορείτε να δείτε είναι πιτσιρικάδες.Σύμφωνα με τις μαροκινές Αρχές, οι συλληφθέντες έξι νεαροί είναι ηλικίας από 15 έως και 17 ετών. Η Αστυνομία τους συνέλαβε στα σπίτια τους σε συνοικίες της Καζαμπλάνκα.
Η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι 24 ετών και πάσχει από νοητικά προβλήματα. Ωστόσο, μαροκινά Μέσα που φιλοξένησαν δηλώσεις των γονιών της αναφέρουν ότι είναι μόνο 12 ετών.  Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας του Μαρόκου γνωστοποίησε ότι η σεξουαλική επίθεση συνέβη πριν τρεις μήνες, αλλά το βίντεο βγήκε την Κυριακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν το κινητό στο οποίο ήταν αποθηκευμένο κλάπηκε.
Ο οδηγός του λεωφορείου απολύθηκε, επειδή δεν επενέβη για να σταματήσει την επίθεση, ωστόσο η εταιρεία του τον υπερασπίστηκε, λέγοντας ότι δεν μπορεί να κριθεί η συμπεριφορά του από ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού.
Μαροκινά ΜΜΕ τονίζουν ότι η εγκληματικότητα των νέων στη χώρα είναι μεγάλη και σε κάποιες περιπτώσεις εμπλέκονται και κορίτσια.   ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com