Translate

Παγκόσμια οδηγία προς όλους: "Πάρτε κι άλλους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στις χώρες σας" το μήνυμα του ΟΗΕ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες μίας πρωτοφανούς, σε έκταση όσο και σε ένταση , προσφυγικής κρίσης, η οποία εξυπηρετεί σε μέγιστο βαθμό τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για κατάρρευση των δυτικών κοινωνιών. 
Μπροστά στον ερχομό της παγκόσμιας εξουσίας και των μεγάλων αλλαγών που προβλέπονται, η αποδόμηση και ουσιαστικά κατάρρευση του δυτικού τρόπου ζωής έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. "Δούρειο ίππο" αποτελούν οι λεγόμενοι "στοκ άνθρωποι", ''πρόσφυγες'' κυρίως από χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίες έχουν εμπλακεί σε καταστροφικούς πολέμους.
Παίζοντας τον ρόλο του μεγάλου...ειρηνοποιού και ρυθμιστή, το όργανο της ΝΤΠ, ΟΗΕ έρχεται για να δώσει μαθήματα...ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς όλους τους λαούς της Γης. :dΗ νέα του παγκόσμια οδηγία αποτελεί και την μεγάλη "αυλαία" των δυτικών κοινωνιών. 
Διαβάζουμε συγκεκριμένα στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο:
Οι ΗΠΑ και άλλες πλούσιες χώρες πρέπει να συμβάλλουν περισσότερο στην υποδοχή και τη μετεγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους, τόνισε ο Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, ο Φιλίπο Γκράντι.
«Πρέπει να βασιστούμε στην ηγεσία των ΗΠΑ όσον αφορά την προστασία των προσφύγων», τόνισε ο Γκράντι στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που του παραχώρησε στο Μεξικό. «Ο εξαναγκαστικός εκτοπισμός είναι πρόβλημα των φτωχών, όχι των πλουσίων. Αλλά χρειαζόμαστε οι πλούσιοι να κάνουν περισσότερα, να μοιραστούν αυτό το βάρος», πρόσθεσε.
Κατά την πρώτη του επίσημη επίσκεψη σε αυτή την περιοχή του κόσμου αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του πέρυσι, ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σημείωσε ότι το Μεξικό επίσης χρειάζεται να αυξήσει την προστασία για τους αιτούντες άσυλο και διεθνή προστασία, ειδικά στα νότια σύνορά του.
Φυσικά η οδηγία αυτή δεν ισχύει μόνο για τις ΗΠΑ, καθότι και η Ευρώπη δέχεται ασφυκτικές πιέσεις προκειμένου να δεχθεί στα εδάφη της ισόποσες ποσότητες μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Πάντα στο όνομα της..."αλληλεγγύης". Προοδευτικά οι μεγάλες αυτές πλειοψηφίες ανθρώπων που είναι εξαθλιωμένοι, αλλά απολαμβάνουν την σκανδαλώδη βοήθεια των δυτικών κρατών, θα εξισώνονται αναπόφευκτα με τους πολίτες της Δύσης, την πρώην μεσαία και ήδη καταρρακωμένη τάξη.                                    πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com