Translate

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν προειδοποίησε «ανοικτά» την Αμερική για Δεύτερο ''εμφύλιο'' πόλεμο ελέω Σόρος - Υπάρχουν και οι Μαύροι εθνικιστές νότιοι!

Ο εχθρός της ΝΤΠ είναι ο εθνικισμός-πατριωτισμός!
και δεν υπάρχει ''εμφύλιος'' διότι οι ANTIFA και οι ανώμαλοι νεοεποχίτες απλώς δεν έχουν πατρίδα και δεν πιστεύουν στις πατρίδες!
                 Image result for black southerners
Περίεργη και άκρως ανησυχητική φέρεται να είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ μετά τα πρόσφατα βίαια επεισόδια  στον αμερικανικό νότο από εθνικιστικές ομάδες …που υπάρχουν …. από ότι άφησε να εννοηθεί αμερικανικό άρθρο  και εντός του αμερικανικού στρατού .
Παρέμβαση όμως σε αυτήν την κατάσταση είχαμε από την Μόσχα και συγκεκριμένα από το Κρεμλίνο.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε μία πρωτοφανή κίνηση  προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες , που διάγουν «περίεργη περίοδο ότι ο  Τζορτζ Σόρος οδηγεί τη χώρα σε 
Image result for black southerners

εμφύλιο πόλεμο, χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τακτική του, που είναι  ταραχές, βία, μέσω προπαγάνδας στα μέσα ενημέρωσης.
Μιλώντας σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Κρεμλίνο αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ, ο Πρόεδρος Πούτιν δήλωσε ότι οΤζορτζ Σόρος χρησιμοποιεί ήδη το εκτεταμένο δίκτυο του  με στόχο να χτυπήσει στο πιο  ευάλωτο σημείο την Αμερική :
«Μην κάνετε λάθη στις εκτιμήσεις σας. Πρόκειται για μια επανάσταση με  μετάβαση σε  ''εμφύλιο'' πόλεμο. Στην Αμερική, ο Σόρος χρησιμοποιεί την ίδια τακτική που χρησιμοποιεί πάντα και παντού …ο  Σόρος….γνωστός πυρομανής με τα σπίρτα στην πίσω τσέπη του, ρίχνει βενζίνη παντού», είπε ο ίδιος.

Ο «Τσάρος» της Ρωσίας Πούτιν έστειλε επίσης ένα άμεσο μήνυμα σε όλους  τους απλούς Αμερικανούς, ενθαρρύνοντας τους  να διώξουν τον Σόρος , με κάθε δυνατό τρόπο για να αποφύγουν τις επιπτώσεις των «σχεδίων του» , «διότι οι  Αμερικανοί κινδυνεύουν να χάσουν τη χώρα τους, καθιστώντας την  παιχνίδι στα χέρια των ηγετών της παγκοσμιοποίησης:
«Ο Σόρος δεν έχει ακόμη το δικό του κόσμο, οπότε δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει ό, τι θέλει. Οι άνθρωποι πρέπει να συγκεντρωθούν και να απορρίψουν από κοινού αυτόν τον δράκο. Οι τρελές ιδέες  του για  μαζικές διαδηλώσεις στη Ρωσία κατέληξαν σε πλήρη αποτυχία, διότι αντιμετωπίσαμε με αποτελεσματικό τρόπο  τέτοιες γελοιότητες, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε με την δουλειά όλων. Με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να αντιδράσετε και στην  Βόρεια Αμερική, διαμαρτυρόμενοι ενάντια σε όλα αυτά , αποτρέποντας  την χειραγώγηση σας από τον Τ.Σόρος», είπε ο ίδιος .
Στον χρηματοπιστωτικό κόσμο, ο Σόρος είναι γνωστός για τη στρατηγική του «διαίρει και βασίλευε ». Σε αμέτρητες συνεντεύξεις, που είναι εύκολα προσβάσιμες ελέω δυνατότητας αναζήτησης στο Youtube, ο ίδιος μιλά ανοιχτά για όλα και απλά γελάει όταν βλέπει μια εξτρεμιστική προσωπικότητα.Image result for τηε σοθτη ςιλλ ρισε αγαιν
Ο Σόρος ως χρηματοδότης είναι εξαιρετικά επιτυχημένος, και είναι γεγονός ότι κέρδισε πολλά δισεκατομμύρια. Αλλά υπάρχει ένα άλλο γεγονός, ότι οι αγωγές, «όπως ένα τρένο», τον ακολουθούν συνεχώς.
Και ακριβώς η ίδια τακτική που χρησιμοποιεί ο Σόρος όχι μόνο στη χρηματοδότηση, αλλά και σε άλλους τομείς, χρησιμοποιεί τη δημοκρατία ως μέσο, ​​παρεμβαίνοντας στην πολιτική και τελικά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την εξουσία σε κυρίαρχες χώρες.
Η Ρωσία έχει από καιρό επίσημα απαγορεύσει στο Eρπετοειδές  δισεκατομμυριούχο Τ.  Σόρος να εισέλθει ή εμφανιστεί σε οποιοδήποτε μέσο με την κατηγορία της  «εξτρεμιστικής οντότητας που απειλεί την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας».
Την ίδια στιγμή σύμφωνα με αμερικανικό ΜΜΕ, οι αρχές έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση εθνικιστών(;)! στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις και στα γραφεία στρατολόγησης, διότι φοβούνται την δημιουργία ενός ευρύ δικτύου εθνικιστών με πραγματική εξουσία .
Για να αποφευχθεί η στρατολόγηση ατόμων που ανήκουν σε εθνικιστικές ομάδες , οι υπεύθυνοι των γραφείων στρατολόγησης  έλαβαν εντολές να προσέχουν τα  τατουάζ των υποψηφίων για τυχόν σχήματα με «συρματοπλέγματα, πλατυκέφαλα καρφιά, μπότες και σφυριά, ενώ αναζητούν  τατουάζ από κεραυνούς, κρανία και σβάστικα.
«Δεν υπάρχει χώρος για φυλετικό μίσος ή  εξτρεμισμό στο Σώμα των Πεζοναυτών,», δήλωσε ο διοικητής του Σώματος  των Πεζοναυτών στρατηγός Robert B. Neller .
Οι παρατηρήσεις αυτές, όπως και αυτές άλλων επικεφαλείς κρατικών υπηρεσιών καταγγέλουν  τη μισαλλοδοξία της δράσης της αποκαλούμενης  «άκρας Δεξιάς», μετά την  πρόσφατη εμφάνιση λευκών ατόμων  που έφεραν  δάδες  φωνάζοντας «οι Εβραίοι δεν θα μας αντικαταστήσουν» στην πόλη Charlottesville.
                    
Οι ίδιοι Αμερικανοί κρατικοί αξιωματούχοι επαναβεβαίωσαν ότι η αμυντική πολιτική της χώρας απαγορεύει εξτρεμιστικές δράσεις από τέτοια άτομα παντού.
«Η δύναμη του υπουργείου άμυνας προέρχεται από εκείνους που υπηρετούν το έθνος τους κάθε μέρα έντιμα και με διάκριση,», δήλωσε ο υποστράτηγος  Paul Haverstick, εκπρόσωπος του Πενταγώνου, μιλώντας στην ιστοσελίδα  Stars and Stripes.  «Παίρνουμε πολύ σοβαρά όλες τις υποθέσεις παραπτωμάτων αυτού του είδους», δήλωσε ο ίδιος.
Ωστόσο, ο ηγέτης της ομάδας λευκών εθνικιστών της οργάνωσης « Vanguard America», ( που συμμετείχε στην πρόσφατη εξέγερση)  Dillon Hopper ανήκε στο Σώμα των Πεζοναυτών από το 2006 μέχρι τον Ιανουάριο 2017, και δηλώνει ότι ανέλαβε  ηγέτης της οργάνωσης  το περασμένο έτος, σύμφωνα με την Anti-Defamation League, η οποία παρακολουθεί την δράση εξτρεμιστικών ομάδων.
Ο Χόπερ διετέλεσε  πάνω από δύο χρόνια ως στρατολόγος του σώματος των Πεζοναυτών .
Η οργάνωση Vanguard  είναι μια λευκή  ομάδα Αμερικανών εθνικιστών  που αντιτίθεται στην πολυπολιτισμικότητα και «πιστεύει ότι η Αμερική είναι  αποκλειστικά ένα λευκό έθνος».
Η νεοταξική Anti-Defamation League ανακοίνωσε επί του θέματος : «Χρησιμοποιώντας δεξιούς εθνικιστές και συνθήματα , για  αίμα και  έδαφος , οι εθνικιστές ρομαντικοποιούν την έννοια ότι οι άνθρωποι με “λευκά χαρακτηριστικά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το« αμερικανικό έδαφος.»
Η κρίσιμη λεπτομέρεια των εξεγέρσεων στην πόλη Charlottesville η οποία δεν έγινε ευρύτερα γνωστή ήταν  ότι,…. ειδικές ομάδες που αποτελούνταν  από βετεράνους του αμερικανικού στρατού βοήθησε τις  λευκές εθνικιστικές ομάδες , σύμφωνα με το «Vice News Tonight» και τον ρεπόρτερ Elle Reeve.
Η αλήθεια είναι ότι οι αμερικανικές αρχές , σύμφωνα με το άρθρο, είχαν  μακροχρόνιες ανησυχίες για ύπαρξη ακροδεξιών στον αμερικανικό  στρατό, διότι  αυτές τις ομάδες επιδιώκουν να διεισδύσουν σε κρατικές υπηρεσίες, με σκοπό  να αποκτήσουν άτομα με γνώσεις και πληροφορίες ενώ το κύριο σχέδιο τους είναι η ριζοσπαστικοποίηση και στρατολόγηση και άλλων μελών εντός του αμερικανικού στρατού .
Το 2008, ανάλυση και  εκτίμηση του FBI με τίτλο «άσπροι ρατσιστές στην πρόσληψη  στρατιωτικού προσωπικού μετά την 9/11», ανέφερε την ύπαρξη  πάνω από 200 αναγνωρίσιμων στελεχών των Αμερικανών πατριωτών με στρατιωτική εκπαίδευση.
Η στρατιωτική εμπειρία «που κυμαίνονταν από αποτυχία στην  βασική εκπαίδευση έως επιτυχημένη δράση στις δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων» ήταν εμφανής σε πολλούς εθνικιστές , αναφέρει η έκθεση του FBI.

«Ή ίδια αναφορά  του FBI αναφορά «δείχνει» εξτρεμιστές ηγέτες που έχουν στρατολογήσει προσωπικό με στρατιωτικές γνώσεις  στις οργανώσεις τους , λόγω ακριβώς  των γνώσεων τους σε πυροβόλα όπλα, εκρηκτικά , καθώς και λόγω  των  δεξιοτήτων τους και  πρόσβασή τους σε κρίσιμες  πληροφορίες στο πλαίσιο της προετοιμασίας αναμενόμενου πολέμου  εναντίον της αμερικανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης», καταλήγει η  αναφορά .
Το 2009, ένας αναλυτής ασφαλείας στο  Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, με το όνομα Daryl Johnson, ειδοποίησε τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες για τον αυξανόμενο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων από την εξτρεμιστική δεξιά.
Το τμήμα «ανησυχεί ότι οι ακροδεξιοί(!) θα προσπαθήσουν εκ νέου  να προσλάβουν και να ριζοσπαστικοποιήσουν βετεράνους , αλλά και «άλλους» λόγω  σχεδίων που παραπέμπουν στον «δεύτερο αμερικανικό εμφύλιο».
Άρα οι προειδοποιήσεις του Β.Πούτιν μαζί με αυτές τις πληροφορίες από γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα , συνθέτουν ένα άκρως ανησυχητικό σκηνικό για την υπερδύναμη με το όνομα Αμερική, και αυτό είναι προφανές.          
spy με πληροφορίες από εδώ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com