Translate

Μνημονιακό κράτος κατασχέσεων: Αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς ακόμα και για οφειλές κάτω των 500 ευρώ

Ανάλγητη η πολιτική αναγκαστικής είσπραξης φόρων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ταιριάζει σε στρατό κατοχής παρά σε νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση απέναντι σε Έλληνες πολίτες που
αντιμετωπίζουν τεράστιο ποσοστό ανεργίας,υποχρεωτικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, απουσία σωστής ιατρικής περίθαλψης, κατάργηση του κοινωνικού κράτους και υπέρμετρη φορολόγηση για χίλιους λόγους όπως ΕΝΦΙΑ, εισφορά αλληλεγγύης, εισοδήματος, μεταβίβασης και υπεραξίας ακινήτων.
Η πειθήνια στους ξένους τοκογλύφους κομμουνιστική λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται μόνο για την παράδοση όλο και περισσότερης περιουσίας των Ελλήνων στις Βρυξέλλες μέσω του σκανδάλου της σύστασης μιας "Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων - ΑΑΔΕ" που είναι στην ουσία μια εισπρακτική εταιρία των δανειστών, ενώ την ίδια ώρα οι ΑΝΕΛ του Καμμένου σιωπηλά παρακαλάνε να παραμείνουν στην καρέκλα τους για όσο περισσότερο χρονικό διάστημα. Η άδικη υπερφορολόγηση μέσω όλων των μνημονίων, με το τρίτο να έχει ψηφιστεί από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αποδεδειγμένα πια αποσκοπεί στην επίταξη της περιουσίας των Ελλήνων και την άμεση παράδοση της στους γερμανούς τοκογλύφους.
ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 900 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ
Σύμφωνα με στοιχεία της εισπρακτικής εταιρίας ΑΑΔΕ, τον Ιούνιο του 2017 υπήρχαν περίπου 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι που είχαν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ειδικότερα για περίπου 1,6 εκατομμύρια φορολογούμενους έχει συντελεστεί η δυνατότητα επιβολής αναγκαστικών μέτρων είσπραξης, ενώ για περίπου 951 χιλιάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία κατάσχεσης από τους φοροεισπράκτορες των Βρυξελών. Δηλαδή σχεδόν η μισή Ελλάδα χρωστάει κάτι άμεσα στους δανειστές μέσω των μνημονίων που ξεκίνησαν επί ΠΑΣΟΚ, συνεχίστηκαν επί Σαμαρά-Βενιζέλου με αχυράνθρωπο τον Παπαδήμο και σήμερα συνεχίζονται από τους Τσίπρα-Καμμένο!
Η εξαπάτηση είναι δεύτερη φύση για τους πολιτικάντηδες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ενώ υπάρχει εντολή που απαγορεύει την κατάσχεση για κάτω από το ποσό των 500 ευρώ, ο Τσίπρας και το φοροεισπρακτικό του επιτελείο της ΑΑΔΕ μπορεί τώρα να κατάσχει μισθούς και καταθέσεις για χρέη στο κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για κάτω από 500 ευρώ. Το κόλπο βρίσκεται στην κατάσχεση "εις χείρας τρίτων", δηλαδή οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα παίρνουν τα χρήματα απευθείας από οποιονδήποτε χρωστάει έστω και αν το ποσό είναι κατά πολύ μικρότερο από το πολυδιαφημισμένο ακατάσχετο των 500 ευρώ.
Ενώ το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να πάρει έστω και το πενηνταράκι από τους Έλληνες φορολογούμενους, την ίδια στιγμή το ίδιο το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρωστά οικονομικές επιστροφές προς ιδιώτες και εταιρίες της τάξεως των 5,134 ευρώ τουλάχιστον ως το τέλος του Ιουλίου 2017. Τεράστια είναι τα ποσά που αντιστοιχούν σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς προμηθευτές (3,88 εκατομμύρια ευρώ) και σε επιστροφές φόρων (1,25 εκατομμύρια ευρώ) από τον Τσίπρα και τον Καμμένο.
Επιπροσθέτως ένας στους τρεις φορολογούμενους δεν μπόρεσε να πληρώσει την πρώτη δόση που έληγε τον προηγούμενο Ιούλιο και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα τα κόμματα της μεταπολίτευσης πήραν το αστρονομικό ποσό των 3,114 εκατομμυρίων ευρώ ως τρίτη δόση κρατικής οικονομικής ενίσχυσης. Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμιστεί ότι με απόφαση του «ναού της δημοκρατίας» η Χρυσή Αυγή δεν εισπράττει ούτε ευρώ κρατικής χρηματοδότησης, καθώς ήταν το μοναδικό κόμμα που επέστρεφε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στο Λαό μέσω των διανομών τροφίμων σε άπορους Έλληνες και με πλήθος άλλων κοινωνικών δράσεων σε όλη την επικράτεια.
Ασυγκίνητη η ΑΑΔΕ τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησε επικαιροποιημένο οδηγό ερωτήσεων-απαντήσεων με αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο που μπορεί ένας φορολογούμενος να τους παραδώσει χρήματα αλλά παράλληλα δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση σχετικά με την απόδοση των χρεών του κράτους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς τους πολίτες.
Τα χρέη προς την εισπρακτική εταιρία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να λάβουν και ποινικό χαρακτήρα για χρέη που είναι παραπάνω από 100 χιλιάδες ευρώ και δεν εξυπηρετούνται για παραπάνω από τέσσερις μήνες. Όμως εάν αναλογιστούμε την φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών που μπορεί να αγγίξει και το 96%, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οποιοσδήποτε επιχειρηματίας να βρεθεί άθελα του σε πολύ δυσμενή οικονομικά θέση λόγω υπερφορολόγησης και να κινδυνεύει να απολέσει με αυτό τον τρόπο την ελευθερία του.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com