Translate

ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ Η ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ! Σοκάρουν οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες VIDEO

«Αυτόπτης  μάρτυρας» της άγριας δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού, Μπακάρι Χέντερσον στο Λαγανά της Ζακύνθου έχουν γίνει τα δεκάδες ηλεκτρονικά μάτια των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που βρίσκονται μέσα, έξω αλλά και στα γύρω καταστήματα.

Δεκάδες σκληροί δίσκοι όλων των βίντεο από την περιοχή που έγινε το φονικό βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας  που εξετάζει λεπτό προς λεπτό τις σοκαριστικές στιγμές εκείνες που ο άτυχος νεαρός δεχόταν τα βίαια χτυπήματα από τους δύο συλληφθέντες.
Σχόλιο spy:ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ''ΤΙΓΚΑ'' ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...
Ένα από τα βίντεο που βρίσκεται στην κατοχή των Αρχών και ίσως το πιο συγκλονιστικό, δείχνει τον Σέρβο πορτιέρη να πηγαίνει στην παρέα του 22χρονου Αμερικάνου και να μιλά σε έντονο ύφος μαζί του. Τότε, όπως φαίνεται, στο βίντεο το θύμα ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο του Σέρβου και αμέσως ξεσπάει καβγάς με τη συμμετοχή και του Έλληνα μπάρμαν. Μέσα σε δευτερόλεπτα ένα κουβάρι ανθρώπων απεικονίζεται στο βίντεο να κατευθύνεται στην έξοδο του καταστήματος.
Το βίντεο που κατέγραφε την κίνηση έξω από το μαγαζί εμφανίζει τους δύο συλληφθέντες να κυνηγούν και να ρίχνουν κάτω τον 22χρονο χτυπώντας τον ανελέητα με κλωτσιές και μπουνιές, με τα περισσότερα χτυπήματα στο κεφάλι.
Η ασφάλεια ερευνά την εμπλοκή και άλλων ατόμων που όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει στη κατοχή της ενεπλάκησαν στο άγριο φονικό.
Άλλα έξι άτομα, Σερβικής καταγωγής, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από την Ασφάλεια Ζακύνθου, ως εμπλεκόμενα στην δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε συμπλοκή στον Λαγανά τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η επιχείρηση της αστυνομίας, στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι έξι Σέρβοι κράτησε λίγα λεπτά καθώς οι κατηγορούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση. Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς μέσα από τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, από το σημείο που έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο Αμερικανό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο φαίνονται οι κατηγορούμενοι να χτυπούν τον άτυχο άντρα, ενώ έκπληξη προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι κάποιοι από τους συλληφθέντες τον χτυπούσαν την ώρα που ήταν πλέον αναίσθητος στο έδαφος. Από χθες, κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, ένας 34χρονος μπάρμπαν του καταστήματος και ένας 32χρονος Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο που εργαζόταν ως »πορτιέρης» σε αυτό. Και οι δύο κατηγορούνται για τον φόνο του άτυχου νεαρού. Εντός της ημέρας, οι οκτώ συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Οι δύο υπάλληλοι του μπαρ που συνελήφθησαν λίγο μετά το έγκλημα υποστήριξαν ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 22χρονο τουρίστα. Όπως φέρεται να είπε ο πορτιέρης πλησίασε την παρέα των Αμερικανών για να τους κάνει παρατήρηση επειδή όπως είπε όλοι ήταν μεθυσμένοι και προκαλούσαν προβλήματα. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πράγματι ο 32χρονος Σέρβος να πλησιάζει την παρέα του θύματος και να ακολουθεί ένας έντονος διάλογος. Κάποια στιγμή το θύμα σηκώνεται και φαίνεται να χτυπάει τον »πορτιέρη» στο πρόσωπο. Από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα ξεφεύγουν.
Η παρέα των Αμερικανών πλακώνεται στο ξύλο με παρέα Σέρβων και μέρος στη συμπλοκή παίρνουν τόσο ο »πορτιέρης» όσο και ο μπάρμαν που έσπευσε να τον βοήθησει. Δυστυχώς όμως η συνέχεια δίνεται εκτός. Οι υπάλληλοι του μπαρ βγάζουν έξω τον 22χρονο ο οποίος από κάμερες γειτονικών καταστημάτων φαίνεται να τρέχει για να σωθεί. Τον πιάνουν και κυριολεκτικά τον σκοτώνουν στο ξύλο.
Το χρονικό του άγριου φονικού
Ο 23χρονος  με καταγωγή από το Τέξας, έφτασε πριν λίγες ημέρες στο νησί του Ιονίου για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την παρέα του. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν, λένε ότι  οι διακοπές στην Ελλάδα ήταν όνειρο ζωής που έγινε εφιάλτης .
Ο άτυχος 22χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής με τον πορτιέρη, σερβικής καταγωγής και έναν Έλληνα μπάρμαν μέσα στο μαγαζί που διασκέδαζε και δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι.
Ο καβγάς με τους δύο άντρες συνεχίστηκε και έξω από το νυχτερινό μαγαζί με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να σωριαστεί στη μέση του δρόμου και να ξεψυχήσει πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο.
Η σορός του έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί ποιο από τα τραύματα προκάλεσε τον θάνατό του.


Η οικογένεια του νέου έδωσε μάλιστα γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα  mystatesman.com, στην οποία αναφέρει ότι ο 22χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εργαστεί για τη φωτογράφηση της νέας του συλλογής μόδας.
Χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τουλάχιστον δέκα άτομα, λέει η οικογένειά του. «Αγαπούσε να περνά χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του, να ταξιδεύει και να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους. Ήταν ένας στοχαστής και του άρεσε να ξεκινά νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες», γράφει.
Στην ανακοίνωση, αναφέρονται και λόγια φίλων του: «Κύριε και κυρία Χέντερσον, ο Μπακάρι ήταν ένας καταπληκτικός φίλος, ένας από τους καλύτερους και παλιότερους φίλους, και ένας από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει» έγραψε ο φίλος του θύματος, Τζόρνταν Ζιλμπερμπέργκ.
«Φανταστικό παιδί. Κάποιος με μεγάλο μέλλον», λέει ο γείτονας του Μπιλ Νόρτον. «Σκόπευε να ξεκινήσει τη δική σειρά ρούχων. Είχε καταφέρει να ταξιδέψει πολύ στον κόσμο, κι ας ήταν 22 ετών. Πιστεύω ότι ήταν το δεύτερο ή τρίτο υπερπόντιο ταξίδι του», προσθέτει.
Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, Ρόμπερτ Ρόμπινς, στο οποίο φοιτούσε ο Χέντερσον εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος. «Οι καρδιές και οι προσευχές μας είναι με τους φίλους του και την οικογένειά του. Μπορώ μόνο να φανταστώ τη βαθιά τους λύπη. Είναι πάντα μια τραγωδία όταν μια νεαρή ζωή σταματά πριν καλά ξεκινήσει», λέει.                                         πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com