Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτή θα είναι η γενιά που θα υπηρετήσει πρώτη τον παγκόσμιο ηγέτη vid

Αυτή θα είναι η γενιά που θα υπηρετήσει πρώτη τον παγκόσμιο ηγέτη (ΒΙΝΤΕΟ)Όσο κι αν φαντάζει σε πολλούς απίστευτο, ο παγκόσμιος ηγέτης ήδη "ζυμώνει" την γενιά που θα τον υποδεχτεί με αξιώσεις όσο κανείς άλλος πάνω στον πλανήτη. Τα στοιχεία είναι το λιγότερο τρομακτικά και όλα
Του Άρη Δημόπουλου
δείχνουν πως δύσκολα θα επέλθει βελτίωση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η γενιά των πιστών και υπάκουων δούλων του παγκόσμιου ηγέτη είναι εδώ και ήδη γαλουχείται. 
Την στιγμή που πολλοί περιμένουν την περίφημη ανάπτυξη, τα νέα στοιχεία για την ανεργία στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά. Όχι μόνο χιλιάδες νέοι παραμένουν άνεργοι περιμένοντας τα...."ψίχουλα" του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, αλλά έχουν υιοθετήσει για τα καλά την νοοτροπία του δούλου-υπαλλήλου.
Το να πάρει τη ζωή κανείς στα χέρια του ανοίγοντας μία επιχείρηση, φαντάζει το λιγότερο εξουθενωτικό και...αντιπαραγωγικό. 
Όπως επισημαίνει στη σχετική έκθεσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πέρα από τη γενικότερη κοινωνική και οικονομική πρόοδο, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι νέες γενιές των Ευρωπαίων επωμίζονται ένα ιδιαίτερα μεγάλο βάρος: αντιμετωπίζουν συχνά μεγαλύτερες δυσκολίες να βρουν μια θέση εργασίας, απασχολούνται πιο συχνά σε άτυπες και επισφαλείς μορφές εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μικρότερη κάλυψή τους από τα συστήματα κοινωνικής προστασίας. Είναι επίσης πιθανό κατά την Επιτροπή να λάβουν χαμηλότερες συντάξεις, ανάλογες με τις αποδοχές τους.
Εδώ έρχεται η παγκόσμια αρχή με το νέο μοντέλο διοίκησης των κρατών και...προτείνει το προσιτό σε όλους ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. 
Επιδοτώντας παράλληλα την ανεργία σταθερά σε όλο τον δυτικό κόσμο (πόσο μάλλον στην Ελλάδα), η νέα γενιά των ανέργων μετατρέπεται προοδευτικά σε "γενιά άεργων" νέων.
Αυτοί θα αποτελούν και τους πρώτους που θα δεχθούν μαζικά την νοοτροπία του παγκόσμιου ηγέτη. Γαλουχούνται μαζικά από τα πολύ πρώτα έτη της ηλικίας τους και συνεχίζουν λαμβάνοντας την απαραίτητη "γνώση" για τον καλό και νόμιμο πολίτη του παγκόσμιου κράτους.
Σας φαίνεται τραβηγμένο; Η νέα γενιά βρίσκεται ήδη ανάμεσά μας και μας το επιβεβαιώνει. 
Ευτυχώς για την ώρα υπάρχουν (ακόμη) οι εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν ωστόσο τον κανόνα.                                        ΠΗΓΗ
                        

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει μια γύρα στο facebook από τα σχόλια και μόνο για την Έφη Αχτσιόγλου, την σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως διά μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας…

Τι συνέβη πραγματικά στο Πολυτεχνείο; Ποιοί το οργάνωσαν και γιατί; Colpo Grosso

Ο βρώμικος ρόλος των Εβραιοσιωνιστών, το «υποχείριο» Ιωαννίδης και ο άτολμος Παπαδόπουλος!

Σαν εισαγωγή
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Οκτώβριο του 1973 έχουν τόσο

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η GOOGLE maps/space/mars

ANOIΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΑΡΕΤΕ ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ - ΗΠΑ-Γαλλία προειδοποιούν την Τουρκία: «Την επόμενη φορά θα σε βυθίσουμε»

Η Τουρκία έχει προειδοποιηθεί από τρίτους- ΗΠΑ-Γαλλία- ότι πρέπει να αποφύγει τις όποιες ακραίες ενέργειες ενόψει της έναρξης των γεωτρήσεων στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ. Οι προειδοποιήσεις

ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ''ΙΕΡΑ'' ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

Την θέση της από τον ιδιόρυθμο ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται πατήρ – Κλεομένης, διαχωρίζει η Ιερά Σύνοδος, λέγοντας ότι δεν ανήκει στην τάξη των κληρικών.

Μοσούλη: Μαζικές αυτοκτονίες ΙΣΛΑΜΟΠΊΘΗΚΩΝ του ISIS και των οικογενειών τους για να μην παραδοθούν

Διοικητές και μαχητές ισλαμοπίθηκοι του ISIS έχουν αυτοκτονήσει πυροδοτόντας, τις εκρηκτικές τους ζώνες στην περιοχή της παλιάς Μοσούλης, προκειμένου να αποτρέψουν τον Ιρακινό Στρατό