Translate

Ελάχιστοι το πρόσεξαν: Ηχηρή παρέμβαση κατά της «παγκόσμιας δικτατορίας» vid

Παρέμβαση της Εθνικής Δεξιάς μέσω του Τραμπ κατά της παγκόσμιας χούντας που ετοιμάζεται να φέρει η Νέα Τάξη. Στην σοσιαλιστική Βενεζουέλα, την οποία στηρίζει η κυβέρνηση της Ελλάδας, η
                                                                                                Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Αντιπολίτευση ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στη συγκρότηση μιας παράλληλης κυβέρνησης εθνικής ενότητας, καθώς το καθεστώς Μαδούρο έχει βυθίσει την χώρα στην ανέχεια, την πείνα, ενώ παράλληλα αριστερές ένοπλες ομάδες εκτελούν πολίτες.
Ταυτόχρονα, η Βουλή η οποία ελέγχεται από την Αντιπολίτευση, θα ορίσει την νέα σύνθεση του Ανώτατου Δικαστηρίου, ενός σώματος που για την ώρα ελέγχεται πλήρως από την κυβέρνηση Μαδούρο.
Από την πλευρά του, ο Μαδούρο προγραμματίζει ψηφοφορία για τον ορισμό νέας Βουλής, μιας Συντακτικής Συνέλευσης, την οποία θα ελέγχει απόλυτα, ισχυριζόμενος ότι, αποτελεί τον μόνο τρόπο εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση και την επιβολή «κοινωνικής ειρήνης».
Αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα, προσφέρουν συνήθως και την λύση, η οποία αντικατοπτρίζει τα σχέδιά τους. Δικτατορία λοιπόν για χάριν της ασφάλειας.
Λέτε να ακούσουμε τα ίδια σύντομα και στην Ελλάδα, όπου στην Αθήνα η πρεσβεία της Βενεζουέλας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ κάνει κρυφό πάρτυ και εκθέσεις με χορηγό την ΕΡΤ, ενώ ο πρέσβης πάει ως κεντρικός ομιλητής στο κάμπινγκ της Νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος;
Η «δημοκρατική» Δύση της Νέας Τάξης, γιατί άραγε δεν επεμβαίνει δραστικά στην Βενεζουέλα;
Πάντως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ της Εθνικής Δεξιάς, η οποία στηρίζει την ελεύθερη οικονομία και όχι τον κρατισμό, απείλησε να λάβει «δυναμική και άμεση οικονομική δράση» εάν ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο προωθήσει το σχέδιό του για τη σύγκληση μιας Συντακτικής Συνέλευσης, τα μέλη της οποίας θα εκλεγούν στις 30 Ιουλίου.
«Ο λαός της Βενεζουέλας δήλωσε ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει τη δημοκρατία, την ελευθερία και το κράτος δικαίου. Και όμως οι δυνατές και γενναίες πράξεις του συνεχίζουν να παραβλέπονται από έναν κακό ηγέτη που ονειρεύεται να γίνει δικτάτορας», είπε σε δήλωσή του ο Τραμπ.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα παραμείνουν αμέτοχες ενώ η Βενεζουέλα καταρρέει. Εάν το καθεστώς Μαδούρο επιβάλλει την Συντακτική Συνέλευσή του στις 30 Ιουλίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναλάβουν δυναμική και άμεση οικονομική δράση», τόνισε.
Η παρέμβαση Τραμπ αποτελεί αν μη τι άλλο, μήνυμα της Εθνικής Δεξιάς πως δεν θα δεχθεί αμαχητί την επιβολή παγκόσμια σοβιετικού τύπου δικτατορίας στον πλανήτη, στα πρότυπα της Βενεζουέλας και αφού προκληθεί τεχνηέντως χάος και φτώχεια σε Ευρώπη και Αμερική.
Prisonplanet.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com