Translate

«Θα χυθεί αίμα εκατομμυρίων για την Ιερουσαλήμ» - Συγκλονιστικές εξελίξεις - vid


Ιερουσαλήμ, η πόλη για την οποία παλεύουν οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη εδώ και εκατοντάδες χρόνια!Αυτή την στιγμή, ο ΟΗΕ επιδιώκει την λύση του παλαιστινιακού και την ανάληψη της

κηδεμονίας στην πόλη, από την οποία καμία από τις δύο πλευρές όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά την ζητά ολόκληρη.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Νομοσχέδιο στο Ισραήλ, το οποίο κατατέθηκε στην εβραϊκή Κνεσέτ (Βουλή) κάνει όλο και πιο απίθανη την μετατροπή της Ιερουσαλήμ σε πρωτεύουσα ενός πιθανού παλαιστινιακού κράτους, εν όψει των διαπραγματεύσεων για την «ειρήνη» μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών.
Με το όνομα «Νομοσχέδιο Ηνωμένης Ιερουσαλήμ», το νομοσχέδιο εγκρίθηκε το πρωία της Κυριακής από το ισραηλινό Υπουργικό Συμβούλιο για την Νομοθεσία. Τώρα θα προωθηθεί στο ισραηλινό Κοινοβούλιο.
Το νομοσχέδιο βάζει, όπως μεταδίδεται, ένα τεράστιο εμπόδιο, σε όσους θέλουν να χωρίσουν την Ιερουσαλήμ στα δύο, ως αποτέλεσμα της ειρηνευτικής διαδικασίας που προωθείται.
Ο υπουργός Παιδείας, Naftali Bennett, τόνισε πως «η Ιερουσαλήμ δεν θα χωριστεί σε καμία περίπτωση».
«Η ενότητα γύρω από το νομοσχέδιο για την Ενότητα της Ιερουσαλήμ θα ενδυναμώσει την θέση μας στον κόσμο και θα εμποδίσει την όποια μελλοντική πίεση στο Ισραήλ», ανέφερε καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις να το υπερψηφίσουν.
Με άλλα λόγια το Ισραήλ αρνείται την οποιαδήποτε απώλεια στην ιερή πόλη, την οποία θέλει ολόκληρη κάτω από τον μανδύα του Νομοσχεδίου της Ενότητας που είναι έτοιμο προς ψήφιση.
Από την πλευρά τους οι Παλαιστίνιοι ζητούν εξίσου την κυριαρχία στην Ιερουσαλήμ ή τουλάχιστον στους ιερούς τόπους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων της Παλιά Πόλης, του Όρους του Ναού (όπου αναμένεται να αναγερθεί ο Τρίτος Ναός) και του Όρους των Ελαιών.
Στο παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο θα δείτε Παλαιστίνια μάνα να αναφέρει πως η Ιερουσαλήμ είναι δικιά τους και θα χυθεί αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων για να μην την πάρει το Ισραήλ.

Μάλιστα η κουβέντα γίνεται σε ισραηλινό νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε ο γιός της δωρεάν για πρόβλημα καρδιάς, με τον γιατρό, ο οποίος τον θεραπεύει.
Δύσκολα τα πράγματα για την Νέα Τάξη!                             prisonplanet.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com